2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende senden yola çıkarak pek heveslenmem istemiyorum o yüzden arkadaşım bakcaz gorcez beklicez
Doktor sanci var dedi nstde alttan bakti bebek kafasini hareket ettiriyor girmeye calisiyor ama kanala giremiyor yardimci ol comel kalk dedi pazartesi tekrar cagirdi bakalim eseksipasi gelecekmi ogune kadar sanmiyorum pek ama bu arada muane ucreti 85 tl den 100tl cikmis

kızlar kv tepkısını olceym dedm gdersem sna brakıtm dye dogurmadam önce bakarn dıyen insan 1aylık olcaz nerdeyse gdersem 19ocakta a olmaz oyle bırakılmaz bebek.. gıtme.. zoruna mı geldı bılmyrm sırf ınada gtmek lazm.. anneme brakcam zaten deyp

Benimkinide sancidan saymiyo :) bizim kizda istanbuldaki kar yagisini bekliyo herhalde

Benimde iki kez 60 a çıktı bugün , açıklığa bakamadı ama daha aciklik olmamıştır dedi, daha bekleyecek herhalde bizim bebisler, Dr benim tahminim bir hafta geçer böyle dedi
Aciklik nasil oluyo bir andami..yavas yavasmi onuda bilmiyorum ya
Yuruyus yap bol bol dedi..comel kalk diyo..bildigimiz seyler..ben zaten onlari yapiyorum.9 aydir calisiyorum :) simdide gayet aktifim...cunku agrim sizim yok ki yatayim ..fildir fildir geziyorum acilma olmadiysa daha taklami atsam

Ne kadar cikti canim.nstde..
Senin dr ayrinti vermis..benimki aslinda acilmayi bile solemedi.. 2 sey icin bunu yapiyorum dedi.. 1.psikolojime bakiyomus... verdigim tepkiye. 2.catim musaitmi..2 sindende sinifi gecmisim.acilma filan demedi bisey..demeyince yok diye yorumladm

İyi maşallah. Çatı muayenesi yaptı mı hiç uygun muymuş durumun Sen ne düşünüyorsun peki
Yok çatı muayenesi yapmadi henüz. Zaten oglum da 38 haftada yapmıştı. Tetiklememek için sanci yoksa yapmıyor. Çatı ile ilgili oglum da bir sıkıntı yoktu zaten. Ama tekrar yapar normal doğuma karar verirsem. Valla bilemiyorum. Ssvd nin riskleri var ve buna değer mi bilemiyorum.

çok ihtiyacim vardi sinava )
Kuzum nst yönü bana dogru degildi goremedim oyuzden ama Kagittan baktim dalga vardi 55-60 arasindaydi doktor olcumunu yapti boy kilo vs daha sonra cati muanesi yaptikmi dedi gecen hafta yapildi dedim acilma varmi bakacakmiyiz agri var bugun hafif altta dedim bebek kanala girmismi diyede sordum bayagi asagida kafasi bakinca belli olur sancida gozukuyor olmadi bakalim dedi acıklik yokmus kafasi kanalin orda ama giremiyor yardimci olman lazim dedi. Pazartesi geri cagirdi
Sendede olsaydi soylerdi herhalde acılman falan yok canim gelmiyor bu sipalar sen yine kanala falan sokmayi basarabilirsin benim belim bacaklarim tutulmuş gibi yuruyemiyorum
Merdivenbile cikamiyorum baldirlar hep aciyor

Ellerine saglik ya cok kiskandim, benim firinim bozuk yapamiyorum:)) ama bende haslanmis nohut fasulye tarzi seyler koydum

Dur daha ne acele, yeni 37 doldurmus:) sezaryenle bile bebegi alsalar 39 dolmasi tavsiye ediliyor acele etme :)

Maşallah sana ben 40ına kadar kimseyi kabul etmeyeceğim 40ındada mevlüt yapıp hepsini toplu çağıracağım zaten kocam bakacak kimse gelip oturamaz herhalde..

Canım iki güne bir yıkadık biz ben öyle adet falan bilmeyince hep akşamları yıkadık =) yani takma kimseyi sen doğru olanı bilirsin

Kızlar etiket yapmayı beceremedim tüm sayfaları okudum yazacak çok şey buldum ama kafamı toparlayamıyorum.. Yarın son gün kızımı banyo yaptırıp hazırladım anneannesine yolladım hiç bu kadar ayrı kalmamıştık ağladım giderken annem artık 4 kişi olcaz dedim şimdi duş alıp uzandım saçlarımı yaparım birazdan eşyaları kontrol edeceğim bide uyusam süper olacak dua edin emi çokça hamile lohusa dualarınız kabul olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…