2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bidaha hafta yine bakicakmi acaba..
Bakmaz bence ya çok rahat benim doktor , ancak çok sancim var kötüyüm dersem bakar herhalde seninki de birşey demedi dimi ,bazıları bakıyormuş birde tetiklemek için , haftaya bizim günlerimiz de dolacak çünkü nerdeyse

Yatıp dinlenince, pozisyon değiştirince ya da duş alınca hafifliyorsa hazırlık sancısıdır diyor doktorlar. Takipte olup düzenliyse ve sıklaşıyorsa doktora bi sorun bence.

aman napalim iste..hayirlisi boyle demekki..senin ctesiydi randevun dimi...benim dogum tarihi dr a gore 16 ocak... 10 ocak ve 17 ocak olarak randevulari ayarladi simdiden :)

Zaman gectikce cocukta buyuyor .. nasil cikarcaz biz bunlari

aman napalim iste..hayirlisi boyle demekki..senin ctesiydi randevun dimi...benim dogum tarihi dr a gore 16 ocak... 10 ocak ve 17 ocak olarak randevulari ayarladi simdiden :)
Benim dündü. Bi sonrakini de ptesi olarak ayarladık .ptesiye kadar açılmam sancim bsyim olsa gelse oglus artik...

O zaman harekete devam.. bakalim.haftaya ne olcak...horonmu oynasam ne yapsam
Oda tehlikeli olabilirmiki bilemedim simdi plates yap canim oda olur bu havalarda evde birseyler yapmak daha faydali olur sogukta hasta olmaya gerek
Yok

Dur daha ne acele, yeni 37 doldurmus:) sezaryenle bile bebegi alsalar 39 dolmasi tavsiye ediliyor acele etme :)

Ah cnm öyle ama Bi sabırsızım ki eşime diyorum bugun güzel güzel giyinmeyi özledim eski fit halimi özledim. Çok kilo almadım ama artık son haftaların verdiği psikolojimidir nedir kendimi hiç iyi hissetmiyorum o yuzden bu sabırsızlığım bide içten içe her iki doğum şeklinde de korkuyorum

Benim ilki 41 i geçince olmuştu. Kendi doktorum sez alalım dedi ama hastanede tadilât vardı. Başka doktorda bekle dedi . Sancı geldi normal doğum oldu. Gayet de sağlıklıydi ikinci 40+da üçüncüsü 38+ da oldu . Bu nasıl olur merak içindeyim. 37 ye girdim artık. Çok beklemek de istemiyorum. Halim yok ama temizlikçi tutmayıp kendim temizlesem mi bile diyorum bazen

Cok iyi anliyorum, bende dun eski resimlerime baktim simdiki halime baktim, eski halimi cok ozledigimi fark ettim ama az kaldi artik gunler kaldi biraz daha kalsin bebis icerde:)

Beni anlatmissin canim eski fotolara baktimda nekadar ince belim varmiş bu benmiyim
Diyorum simdi heryerim zayif karnim kocaman bir tipsiz oluyor insan :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…