2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Senin guzel hatrina 20 kez comeldim
Valla isi girgira vuruyoruzda...ne olur Allah bilir..ne yasicaz..
Öyle canim hiçbirseye inanmiyorum ama birde yapmaya kalkiyorum sirf aksi olursa elimden geleni yaptim da nasip
Degilmis demek icin bazi arkadaslara bakiyorum
Oturdugu yerden bebek kanala giriyor kimisidenokafar yuruyuse ragmen sez oluyor galiba nasip bu isler artik bebek ve benim
İcin hangisi daha hayirli daha saglikliysa o olsun diyorum ve comeliyorum halen daha bi çaba var.
Kac kilo olmus prensesin

Of yavrum.

Bebeğimizi aşı ... Vb işlemler esnasında emzirirsek ağrı kesici etki ediyormuş. Deneyelim mi ya da deneyen var mı

Ellerine saglik ya cok kiskandim, benim firinim bozuk yapamiyorum:)) ama bende haslanmis nohut fasulye tarzi seyler koydum
olsun canım yemeklik koymuşsun o da pratik olur inş

Maşallah sana ben 40ına kadar kimseyi kabul etmeyeceğim 40ındada mevlüt yapıp hepsini toplu çağıracağım zaten kocam bakacak kimse gelip oturamaz herhalde..
ben ilk 15 gün burdayım. Sonra annemle memlekete gidicem, 1 ay yokum en az, oyğzden gitmeden gelmek isteyen olur diye düşündüm. Misafir olmasa da annemler yer çayın yanına felan . Annem de hasta çok yorulmasın istiyorum

Benim minnak kız asla kendiliğinden uyanıp emmek istemiyor hep zorluyorum burnunu çenesini sıkıyorym ayaklarını gıdıklıyorum bazen altını açıyorum Altun’u açınca uyanıyor diye uyansa emme refleksi güçlü ama uyandırana kadar en az yarım saat uğraşıyorum sarılık falan olacak diye aklım çıkıyor bazen ne yaparsam yapayım asla uyanıp emmiyor

Dikkatli yap sen.
3300 olmus..kilosu cok degil 49.5 cm gorunuyor.
Ama 10 gun daha kalsa ne kdar olur bilmiyorm
Seninki.ne kadardi en son

Cok iyi anliyorum, bende dun eski resimlerime baktim simdiki halime baktim, eski halimi cok ozledigimi fark ettim ama az kaldi artik gunler kaldi biraz daha kalsin bebis icerde:)

Aynen bazende bugünlerimi ararmıyım demiyor değilimAllah hayırlısını versin hepimiz için inşallah

Beni anlatmissin canim eski fotolara baktimda nekadar ince belim varmiş bu benmiyim
Diyorum simdi heryerim zayif karnim kocaman bir tipsiz oluyor insan :-(

Evet sanki yakışmıyor hiçbirşey. Halbuki herkes çok gzl hamilelik geçirdin falan dior öyle şişlik ödemde olmadı çok şükür bende ama işde insan yinede özlüyor eski hallerini

Beni anlatmissin canim eski fotolara baktimda nekadar ince belim varmiş bu benmiyim
Diyorum simdi heryerim zayif karnim kocaman bir tipsiz oluyor insan :-(
Deme öyle yaaa. Ben gebe olunca utanır dışarı çıkamam o karınla derken. Gururla çıktım, hazır olmakla alakalıymış herşey demek ki .
Ben sevdim bu gebelik işini. Şu şeker olmasaydı iyiydi ama neyyyse

Çok ayıp etmiş...

Senin kayınvaliden cidden tuhaf etmiş. Lohusanın evinde misafir mi ağırlanır?! Ben de gecen gün kv ile sohbet ederken konu kv min misafirlerine geldi dedim ki anne arkadasın fln gelirse gelsin bak ama gripli cocuklu gelmesin dedim güldüm. Bunu derken de senin kv nin gün yaptığı geldi aklıma. Bizim ki bi alındı ki görme. Bana dio grip misin die mi sorim fln. Nasılsın dersin hastayım der gel demezsin ya da dışarı da buluşursun dedim. Benim cocuğum kimseden kıymetli değil dedim. Bana gücendi. Benim 2 arkadasım var burda onlarla da dışarıda otururum burda misafir ne edecem fln dedi. ( kv başka şehirde) Nie alındı anlamadım doğru söylüyorum gripi hasta gelmesin didonun yaşadıklarını gördük hepimiz el kadar bebeği hastanede kaldı günlerce.. bize yazdı misafir kabul etmeyin diye. İnsanların anlayışsızlıklarını takmıyorum artık ağzıma geleni söylüyorum beğenmeyen gider kimseye muhtaç değilim. Ama kalbiyle de iş yapana da ah dese koşarım gönlünü hoş tutarım

40 bitti miiii, oyhhh. Yeri rahat demekki :) bide bu Ocak anneleri çok erken doğurdu ondan sıkıldık biz, haftalardır bekliyoruz gelmiyor gibi bi his oldu. Ben ilkinde Haziran annesiydim. Taş Çatlasa 2-3 kişi Mayıs’ta doğurmuştu, bende oyüzden bukadar sabırsız değildim, bunda okadar bunaldım ki artık hemen doğsun istiyorum inş sağlıkla

Evet , tam 41. hafta suni sanciyla baslaticaklar
maşallah inş gerek kalmadan olur artık ya

Kizlar ilk bebekler beklenen dogum gününü geciyor genelde catlasanizda patlasanizda gelmiyor akisina birakin :)
2. Ler çabuk olur dediler de ses Yok bakalım :)

Bebeğimizi aşı ... Vb işlemler esnasında emzirirsek ağrı kesici etki ediyormuş. Deneyelim mi ya da deneyen var mı
canım dümdüz yatırıp ellerini ayaklarını tutturuyolar, genelde 2-3 aşı art arda vuruluyor.. ve emme anında acı çekeceği bişey yapılınca emmeye karşı olumsuz bi koşullanma gerçekleştirebilir diye düşünüyorum ben. Emme anında değil de hemen ardından emzirmek çok rahatlıyodu, bide emerken konuşuyordu, resmen şikayet ediyordu hımmmm nımmmmmm diye diye kuzum gözünde yaşıyla. Ayy o günlere gittim resmen, benim bebeğim büyümüş de abi olacak

8 aydır cok güzel gecen hamileliğim bu ay beni mahvetti grip yüzünden. Bi türlü atlatamadım öksürük gecmiyo öksürürken istifra ediyorum afedersiniz idrar kacıyorum en cokta o beni zorluyo napcam bilmiyorum benim gibi olan var mı

aynılarını banada dedi 2 3 haraket gösterdi 85 ten 100 olmuş bizimde malesef

Allah korusun bir hasta olsa cocuk bakamadin, ne yaptin da hasta ettin olur ayip olur diye hasta misin diye soruyum mu diyor lafa bak

Aynen dediğiniz gibi o anda verilince acıyla emmeyi özdeşleştiren bebekler olabiliyormuş. Zaten ebe de bittikten sonra emzirtiyordu.

Ahh maalesef o kadar dusuncesz cahil insan varki misal benım görumcem ilk cocugumda 6 yasındaki oglu bebegımın yüzüne dogru öksuruyor neymıs o alerjıkmıs hastalık degılmış ayyy hala sinirleniyorum aklıma geldikçe ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…