- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Öyle canim hiçbirseye inanmiyorum ama birde yapmaya kalkiyorum sirf aksi olursa elimden geleni yaptim da nasipSenin guzel hatrina 20 kez comeldim
Valla isi girgira vuruyoruzda...ne olur Allah bilir..ne yasicaz..
Aynen. Bana da öyle dediSağlık ocağındaki ebe bana doğumun 5.günü gel demişti topuk kanı için
Of yavrum.bızde alınan da saglıkocagnda epey aldılr hastanedekı de norml topuk kanıydı sanırım seker için falan olandı dra sormustuk ocakta alcaklar dıye detaylı bılmıyorduk ya sevımlıpandufun 5.gunu hastanede doldugu ıcın almıslrdır saglıkocagındacok aldılar sıkarak hep ıcım sızladı ama bebegım okdr gucluydukı cokaz agldı ebe de dedı annesı kızın cokguclu dıye saglıkocakları da sorun olursa arıyormus testlerde sıkıntı cıkmazsa aranmıyormusuz S Sss33301
Girmedi cok sukur amin canimmmoralını bozma canım gecıcek ınsallah hüçlü olmaya calıs küvöze girmedi dimi en azndan Allahım sıfa versın
olsun canım yemeklik koymuşsun o da pratik olur inşEllerine saglik ya cok kiskandim, benim firinim bozuk yapamiyorum:)) ama bende haslanmis nohut fasulye tarzi seyler koydum
ben ilk 15 gün burdayım. Sonra annemle memlekete gidicem, 1 ay yokum en az, oyğzden gitmeden gelmek isteyen olur diye düşündüm. Misafir olmasa da annemler yer çayın yanına felan . Annem de hasta çok yorulmasın istiyorumMaşallah sana ben 40ına kadar kimseyi kabul etmeyeceğim 40ındada mevlüt yapıp hepsini toplu çağıracağım zaten kocam bakacak kimse gelip oturamaz herhalde..
Dikkatli yap sen.Öyle canim hiçbirseye inanmiyorum ama birde yapmaya kalkiyorum sirf aksi olursa elimden geleni yaptim da nasip
Degilmis demek icin bazi arkadaslara bakiyorum
Oturdugu yerden bebek kanala giriyor kimisidenokafar yuruyuse ragmen sez oluyor galiba nasip bu isler artik bebek ve benim
İcin hangisi daha hayirli daha saglikliysa o olsun diyorum ve comeliyorum halen daha bi çaba var.
Kac kilo olmus prensesin
Cok iyi anliyorum, bende dun eski resimlerime baktim simdiki halime baktim, eski halimi cok ozledigimi fark ettimama az kaldi artik gunler kaldi biraz daha kalsin bebis icerde:)
Beni anlatmissin canim eski fotolara baktimda nekadar ince belim varmiş bu benmiyim
Diyorum simdi heryerim zayif karnim kocaman bir tipsiz oluyor insan :-(
Deme öyle yaaa. Ben gebe olunca utanır dışarı çıkamam o karınla derken. Gururla çıktım, hazır olmakla alakalıymış herşey demek ki .Beni anlatmissin canim eski fotolara baktimda nekadar ince belim varmiş bu benmiyim
Diyorum simdi heryerim zayif karnim kocaman bir tipsiz oluyor insan :-(
Çok ayıp etmiş...kızlar kv tepkısını olceym dedm gdersem sna brakıtm dye dogurmadam önce bakarn dıyen insan 1aylık olcaz nerdeyse gdersem 19ocakta a olmaz oyle bırakılmaz bebek.. gıtme.. zoruna mı geldı bılmyrm sırf ınada gtmek lazm.. anneme brakcam zaten deyp
Senin kayınvaliden cidden tuhaf etmiş. Lohusanın evinde misafir mi ağırlanır?! Ben de gecen gün kv ile sohbet ederken konu kv min misafirlerine geldi dedim ki anne arkadasın fln gelirse gelsin bak ama gripli cocuklu gelmesin dedim güldüm. Bunu derken de senin kv nin gün yaptığı geldi aklıma. Bizim ki bi alındı ki görme. Bana dio grip misin die mi sorim fln. Nasılsın dersin hastayım der gel demezsin ya da dışarı da buluşursun dedim. Benim cocuğum kimseden kıymetli değil dedim. Bana gücendi. Benim 2 arkadasım var burda onlarla da dışarıda otururum burda misafir ne edecem fln dedi. ( kv başka şehirde) Nie alındı anlamadım doğru söylüyorum gripi hasta gelmesin didonun yaşadıklarını gördük hepimiz el kadar bebeği hastanede kaldı günlerce.. bize yazdı misafir kabul etmeyin diye. İnsanların anlayışsızlıklarını takmıyorum artık ağzıma geleni söylüyorum beğenmeyen gider kimseye muhtaç değilim. Ama kalbiyle de iş yapana da ah dese koşarım gönlünü hoş tutarımannenın dedıgı batmaz da kv yaptıkları dedıklerı batıyo kuzum dun butun gun 2den gece 11e kdr evımde mısafr agırladı yıne aynını yaptı bıde dun gunduz dıyo annesıne buraya yemek cıkaraym burda ye. geceler uzun yıne cıkarız ozaman fln yegenı desen sankı bebegimın annesı o ben alaym ben aktını alayım ben yapaym cocgu alıo omzuna koyuyo enson dedım yatır dıye ben gunduz kızım uyurken bır gram uyuyamadm atesle oturdm gece de yne geldıler odama gectm bebegımı alıp 40derece atesle o gurultulerı cektm bugun soyledm aksamları esım evnde olmak ıstıyor yoruluyo gelen aksam gelmesn dedm esım de 2. ve son kez uyaracak asagı ındr gelenlerı dıye azkaldı olay cıkarcam ben esınle basbasa halledersınız emın ol daha sanslısın ben kafayı yıyorum atesm duzelmeye basladı yemek de yaomaya baslıcsm su ateslı halımde bıle mınnet etmedım etmemı beklıyolar ama etmıcem bugun canım bısey ıstedı onu yapıcaz dedım esımle yemekte. Basladım sımdıden alıssın eskı duzene donmeye
40 bitti miiii, oyhhh. Yeri rahat demekki :) bide bu Ocak anneleri çok erken doğurdu ondan sıkıldık biz, haftalardır bekliyoruz gelmiyor gibi bi his oldu. Ben ilkinde Haziran annesiydim. Taş Çatlasa 2-3 kişi Mayıs’ta doğurmuştu, bende oyüzden bukadar sabırsız değildim, bunda okadar bunaldım ki artık hemen doğsun istiyorum inş sağlıklaOlabilir tabii hareketi birakma. Benim.de yapmadigim kalmadi bi tek perine masajını cesaret edip de yapamadım ama onun dışında cok aktifim. Gene de gelmiyor iste benim oglanyarin beklenen dogum tarihî ama hiiiccbir belirti yok:/
maşallah inş gerek kalmadan olur artık yaEvet , tam 41. hafta suni sanciyla baslaticaklar
2. Ler çabuk olur dediler de ses Yok bakalım :)Kizlar ilk bebekler beklenen dogum gününü geciyor genelde catlasanizda patlasanizda gelmiyor akisina birakin :)
canım dümdüz yatırıp ellerini ayaklarını tutturuyolar, genelde 2-3 aşı art arda vuruluyor.. ve emme anında acı çekeceği bişey yapılınca emmeye karşı olumsuz bi koşullanma gerçekleştirebilir diye düşünüyorum ben. Emme anında değil de hemen ardından emzirmek çok rahatlıyodu, bide emerken konuşuyordu, resmen şikayet ediyordu hımmmm nımmmmmm diye diye kuzum gözünde yaşıyla. Ayy o günlere gittim resmen, benim bebeğim büyümüş de abi olacakBebeğimizi aşı ... Vb işlemler esnasında emzirirsek ağrı kesici etki ediyormuş. Deneyelim mi ya da deneyen var mı
Ama gelebilir demişti zaten kuzum muayeneden sonra bende iyiyim yanikiz nisanin gelmisse bekleme doktorunu ara hemen
aynılarını banada dedi 2 3 haraket gösterdi 85 ten 100 olmuş bizimde malesefDoktor sanci var dedi nstde alttan bakti bebek kafasini hareket ettiriyor girmeye calisiyor ama kanala giremiyor yardimci ol comel kalk dedi pazartesi tekrar cagirdi bakalim eseksipasigelecekmi ogune kadar sanmiyorum pek ama bu arada muane ucreti 85 tl den 100tl cikmis
Aa evet evet morceket ti m ile başlayınca sen diye kalmış aklımda inşallah diyelim dua edelimYok kız ben değil keşke olsaaaa Allah mı söyletti@morceket galiba yatışı olcaktı
Allah korusun bir hasta olsa cocuk bakamadin, ne yaptin da hasta ettin olur ayip olur diye hasta misin diye soruyum mu diyor lafa bakSenin kayınvaliden cidden tuhaf etmiş. Lohusanın evinde misafir mi ağırlanır?! Ben de gecen gün kv ile sohbet ederken konu kv min misafirlerine geldi dedim ki anne arkadasın fln gelirse gelsin bak ama gripli cocuklu gelmesin dedim güldüm. Bunu derken de senin kv nin gün yaptığı geldi aklıma. Bizim ki bi alındı ki görme. Bana dio grip misin die mi sorim fln. Nasılsın dersin hastayım der gel demezsin ya da dışarı da buluşursun dedim. Benim cocuğum kimseden kıymetli değil dedim. Bana gücendi. Benim 2 arkadasım var burda onlarla da dışarıda otururum burda misafir ne edecem fln dedi. ( kv başka şehirde) Nie alındı anlamadım doğru söylüyorum gripi hasta gelmesin didonun yaşadıklarını gördük hepimiz el kadar bebeği hastanede kaldı günlerce.. bize yazdı misafir kabul etmeyin diye. İnsanların anlayışsızlıklarını takmıyorum artık ağzıma geleni söylüyorum beğenmeyen gider kimseye muhtaç değilim. Ama kalbiyle de iş yapana da ah dese koşarım gönlünü hoş tutarım
Aynen dediğiniz gibi o anda verilince acıyla emmeyi özdeşleştiren bebekler olabiliyormuş. Zaten ebe de bittikten sonra emzirtiyordu.40 bitti miiii, oyhhh. Yeri rahat demekki :) bide bu Ocak anneleri çok erken doğurdu ondan sıkıldık biz, haftalardır bekliyoruz gelmiyor gibi bi his oldu. Ben ilkinde Haziran annesiydim. Taş Çatlasa 2-3 kişi Mayıs’ta doğurmuştu, bende oyüzden bukadar sabırsız değildim, bunda okadar bunaldım ki artık hemen doğsun istiyorum inş sağlıkla
maşallah inş gerek kalmadan olur artık ya
2. Ler çabuk olur dediler de ses Yok bakalım :)
canım dümdüz yatırıp ellerini ayaklarını tutturuyolar, genelde 2-3 aşı art arda vuruluyor.. ve emme anında acı çekeceği bişey yapılınca emmeye karşı olumsuz bi koşullanma gerçekleştirebilir diye düşünüyorum ben. Emme anında değil de hemen ardından emzirmek çok rahatlıyodu, bide emerken konuşuyordu, resmen şikayet ediyordu hımmmm nımmmmmm diye diye kuzum gözünde yaşıyla. Ayy o günlere gittim resmen, benim bebeğim büyümüş de abi olacak
Ahh maalesef o kadar dusuncesz cahil insan varki misal benım görumcem ilk cocugumda 6 yasındaki oglu bebegımın yüzüne dogru öksuruyor neymıs o alerjıkmıs hastalık degılmış ayyy hala sinirleniyorum aklıma geldikçe ..Senin kayınvaliden cidden tuhaf etmiş. Lohusanın evinde misafir mi ağırlanır?! Ben de gecen gün kv ile sohbet ederken konu kv min misafirlerine geldi dedim ki anne arkadasın fln gelirse gelsin bak ama gripli cocuklu gelmesin dedim güldüm. Bunu derken de senin kv nin gün yaptığı geldi aklıma. Bizim ki bi alındı ki görme. Bana dio grip misin die mi sorim fln. Nasılsın dersin hastayım der gel demezsin ya da dışarı da buluşursun dedim. Benim cocuğum kimseden kıymetli değil dedim. Bana gücendi. Benim 2 arkadasım var burda onlarla da dışarıda otururum burda misafir ne edecem fln dedi. ( kv başka şehirde) Nie alındı anlamadım doğru söylüyorum gripi hasta gelmesin didonun yaşadıklarını gördük hepimiz el kadar bebeği hastanede kaldı günlerce.. bize yazdı misafir kabul etmeyin diye. İnsanların anlayışsızlıklarını takmıyorum artık ağzıma geleni söylüyorum beğenmeyen gider kimseye muhtaç değilim. Ama kalbiyle de iş yapana da ah dese koşarım gönlünü hoş tutarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?