Canım bende de plesanta yaslanmasi vardı ama bebek kilo aldığı için müdahale edilmedi
Hayırlısı ile gelsin canım sağlıkla kuvez filan olunca çok zor oluyor
Bugun ozeldeki 3500 oldugunu soyledi pazartesigunu 3300 Demisti devletteki doktor bence uckilo yok bileDikkatli yap sen.
3300 olmus..kilosu cok degil 49.5 cm gorunuyor.
Ama 10 gun daha kalsa ne kdar olur bilmiyorm
Seninki.ne kadardi en son
Aa evet evet morceket ti m ile başlayınca sen diye kalmış aklımda inşallah diyelim dua edelim
Maşallah maşallah Allah analı ve babalı büyütsün inşallah meleğiniKızlar ben doğum yaptım 2960 gr 51 cm doğdu oğlum.... Allah hepinizi kurtarsın inşallah :)
Azkaldi canm sabret valla cok uzuluyorumDeme öyle yaaa. Ben gebe olunca utanır dışarı çıkamam o karınla derken. Gururla çıktım, hazır olmakla alakalıymış herşey demek ki .
Ben sevdim bu gebelik işini. Şu şeker olmasaydı iyiydi ama neyyyse
Benim üç doğumda da nişan su gelmedi. Hastanede ebeler halletti. Şart değil. düzenli ve sıklaşan bir durumdaysan önemse bence . Ama dinlenince geçerse boşver.Bütün gün domuz gibiydi suratım, güldürdün beni canım sağolakşamdan beri 15 dakikada bi kasılıyorum ama bu bir şey değil sanırım. Ne nişan vaaar ne su var
Ayni doktorami gittik dicem simdi bilmesemaynılarını banada dedi 2 3 haraket gösterdi 85 ten 100 olmuş bizimde malesef
Canım doğumun da sonrası da çok kolay ve güzel olsun. Sana ve bebişine sağlık diliyorum hemencik toparlanınKızlar etiket yapmayı beceremedim tüm sayfaları okudum yazacak çok şey buldum ama kafamı toparlayamıyorum.. Yarın son gün kızımı banyo yaptırıp hazırladım anneannesine yolladım hiç bu kadar ayrı kalmamıştık ağladım giderken annem artık 4 kişi olcaz dedim şimdi duş alıp uzandım saçlarımı yaparım birazdan eşyaları kontrol edeceğim bide uyusam süper olacak dua edin emi çokça hamile lohusa dualarınız kabul olur..
Yolun sonundayiz artik yükümüz hafiflicek zamanla eskiye doneriz insallahAynen bazende bugünlerimi ararmıyım demiyor değilimAllah hayırlısını versin hepimiz için inşallah
Evet sanki yakışmıyor hiçbirşey. Halbuki herkes çok gzl hamilelik geçirdin falan dior öyle şişlik ödemde olmadı çok şükür bende ama işde insan yinede özlüyor eski hallerini
sen yinede haberdar etseydin canim nisani gelen mutlaka dogum yapar cunku bebegi koruyan odurAma gelebilir demişti zaten kuzum muayeneden sonra bende iyiyim yani
Benim bile sinirlerim zıpladı suan. Ya ben anneme çekmişim böyle sağlık durumlarında lak lak söylüyorum dayanamıyorum. İş arkadasım hasta olduğunda onu çok uyardım ben hamileyim bak git rapor al bana bulaşırsa burnundan getirirm diye. Bana bulaştırdı ve her gün onu rapor almadığına pişman ettim. Ben çok dikkatliyim. Hasta oldum mu eşime bulaşmasın diye yatağın ucunda yatarım ona dönmem. Bulaşığımı hipolarım. Kimseyi ziyarete gitmem. İş yerin gitmem rapor alırım ki kimseye bulaşmasın diye. Cocuğuma biri öksürcek aynı odaya sokmam gitsinler die de herşeyi yaparım. Onlar bencillik yapıyor da biz cocuğumuzu düşününce mi suç oluyorAhh maalesef o kadar dusuncesz cahil insan varki misal benım görumcem ilk cocugumda 6 yasındaki oglu bebegımın yüzüne dogru öksuruyor neymıs o alerjıkmıs hastalık degılmış ayyy hala sinirleniyorum aklıma geldikçe ..
Hı bide o var doğru. Çocuk hasta olsa bizi suçlarlar. Kv 2 gündür boğazı ağrıyor. Anne git zencefil bal yap emerek yut diorm ben sevmiorm dio. Sanki biz çok sevioruz. Kafaya bakar mısın? Oğlu ilaç verdi de içti neyseki 2 gündür inat ettiydi.Allah korusun bir hasta olsa cocuk bakamadin, ne yaptin da hasta ettin olur ayip olur diye hasta misin diye soruyum mu diyor lafa bak
Çatı muayenesi acıtıyor mu?Selam kizlar. Dr kontrolunden geldim..3300 49 cm olmuS benim kiz :)
Keyfi gayet yerinde... cati muayenesi oldum.aciklik yok. Normal doguma musaitmis..
Nstde 3 kez 60 a cikti o kadar... normal dedi..
Daha gelmiyor sanirimbidaha 1 hafta sonra gidicem.
Ben çatı muayenesine girmedim ama açıklık muayenesi çok acıtıyor.. beni kontrol eden ebe sağolsun laps diye geçirdi bide diyor ki kendini kasıyorsun diye acıdı sanki çok hoş bişey de ben sebep oldum acımasınaÇatı muayenesi acıtıyor mu?
Bana doktorum magnezyumu hala içirtiyor sezeryan olcam o yuzden sonuna kadar içeceksin dedi. Dişlerin kanıyor mu dedi evet dedim. Magnezyum içmezsen dişlerin dökülür dişçiden çıkamazsın dedi. Muhtemelen çinko vs gibi vitaminler de vercek bana doğumdan sonra. Çünkü doğum sonrası saç dökülmesi kansızlık vs çok yaşanıyormuş ve çoğu dr veriyormuş. Sende bir görüş bence yazsın ya da imom latte al doğum sonrası bir sürğ vitamin var içinde. Ben direkt ondan alcamDoğum yapan arkadaşlar vitamin ve magnezyum içiyormusunuz ben de sormayı unuttum bana antibiyotik ağrı kesici ve kan hapı verildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?