2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hayırlısı ile gelsin canım sağlıkla kuvez filan olunca çok zor oluyor

İnşallah canım sağol. En önemlisi o sağlıklı olsun. Senin bebeğinin de durumunu takip ediyorum inşallah kısa zamanda kavuşursunuz dualarımdasınız. Birkaç gündür çok yazamıyorum ama okuyorum

Dikkatli yap sen.
3300 olmus..kilosu cok degil 49.5 cm gorunuyor.
Ama 10 gun daha kalsa ne kdar olur bilmiyorm
Seninki.ne kadardi en son
Bugun ozeldeki 3500 oldugunu soyledi pazartesigunu 3300 Demisti devletteki doktor bence uckilo yok bile boyuda 49.95cm

Aa evet evet morceket ti m ile başlayınca sen diye kalmış aklımda inşallah diyelim dua edelim

Bütün gün domuz gibiydi suratım, güldürdün beni canım sağol akşamdan beri 15 dakikada bi kasılıyorum ama bu bir şey değil sanırım. Ne nişan vaaar ne su var

Doğum yapan annelerimiz

1- Jane Austen 26/11/2018
2-@ahha
3- Dido44 10/12/2018
4- @Hb0216
5- @cibi35 12/12/2018
6-@cnmsncnm 13/12/2018
7- A aurora_z 13/12/2018
8- Nurkuzusu 13/12/2018
9- Bismilhayrun
10- S Sevimlipanduf 20/12/2018
11- O Otb 21/12/2018
12- @Kartanesii8892 24/12/2018
13- delikiss 26/12/2018
14- A anneveoglusu 28/12/2018
15- mini87 28/12/2018
16- Xeroderma_pig 28/12/2018
17- D Durbidk 28/12/2018
18- Zuhal budak polat 30/12/2018
18- Papatyalardaguzel 01/01/2019
19- @Işık27 02/01/2019
20- oozzee 02/01/2019
21- M Manikmidepresifmi 03/01/2019

Doğum için günü belli olanlar
Kahsen 04/01/2019
M Mavisu27 05/01/2019
supurgelicadi 07/01/2019
Archpa 09/01/2019
F Fobia 09/01/2019

esenglvedat 16/01/2019
Missyiru 19/01/2019

Azkaldi canm sabret valla cok uzuluyorum
Seker sıkıntısı olan butun gebelere simdi yemeyip nezaman yiceksinjz ama az kaldı bebis gelsin canin ne cektiyse tuket
Aman evlat hasretinle kalmayalimda varsin goruntuler gitsin kucamiza aldikmi unuturuz hepsini

Bütün gün domuz gibiydi suratım, güldürdün beni canım sağol akşamdan beri 15 dakikada bi kasılıyorum ama bu bir şey değil sanırım. Ne nişan vaaar ne su var
Benim üç doğumda da nişan su gelmedi. Hastanede ebeler halletti. Şart değil. düzenli ve sıklaşan bir durumdaysan önemse bence . Ama dinlenince geçerse boşver.

Canım doğumun da sonrası da çok kolay ve güzel olsun. Sana ve bebişine sağlık diliyorum hemencik toparlanın

Kızlar misafir konusuna o kadar hak veriyorum ki konuşulanlara bana kimse gelmiyor geldiklerinde de saolsun ablam buradaydı o yaptı yedirdi içirdi yıkadı temizledi ben yerimden bile kalkmadım çoğu zaman hem insanın nevri dönüyor bebekle uyusakta 2 saatten fazla uyuyamıyoruz hiç bir zaman net bir dinlenme olmuş olmuyor yani hep yorgun ve sepet bir kafa ile dolanıyoruz evin içinde insanın o halde misafir görecek ağırlayacak gücü olmuyor, bir de şey var bizde çocuk büyüttük aman sakınmayın bu kadar kendi ailemden bile böyle diyorlar sizin zamanınızdaki kadar masum değil artık hastalıklar ki bebeğim erken doğdu minicik savunmasız, yatak odamda da beşik var oturma odamda da ablama şey dedim abimler( 3 abim +3 yengem + toplamda 7 çocuk) gelince güneşi yatak odasına götüreyim dedim ablamdaki tepki aynen bu ‘beni görmeye gelmiyorlar ya güneşi görmeye geliyorlar ayıp öyle şey mi olur dursun buradaki beşikte işte’ dedi sonuç olarak orada durdu bişiy diyemedim elden ele dolaştı durdu bebek o gece tamam abimlerde yengemlerde canımdır ciğerimdir ama bebeğe de yazık emzirme bahanesiyle yatak odasına getirdim sonra da uyudu deyip orada bıraktım Allah biliyor üzüldüm bebeğime hemen ılık su yapıp yüzünü ellerini falan sildim

Yolun sonundayiz artik yükümüz hafiflicek zamanla eskiye doneriz insallah

Benim bile sinirlerim zıpladı suan. Ya ben anneme çekmişim böyle sağlık durumlarında lak lak söylüyorum dayanamıyorum. İş arkadasım hasta olduğunda onu çok uyardım ben hamileyim bak git rapor al bana bulaşırsa burnundan getirirm diye. Bana bulaştırdı ve her gün onu rapor almadığına pişman ettim. Ben çok dikkatliyim. Hasta oldum mu eşime bulaşmasın diye yatağın ucunda yatarım ona dönmem. Bulaşığımı hipolarım. Kimseyi ziyarete gitmem. İş yerin gitmem rapor alırım ki kimseye bulaşmasın diye. Cocuğuma biri öksürcek aynı odaya sokmam gitsinler die de herşeyi yaparım. Onlar bencillik yapıyor da biz cocuğumuzu düşününce mi suç oluyor

Allah korusun bir hasta olsa cocuk bakamadin, ne yaptin da hasta ettin olur ayip olur diye hasta misin diye soruyum mu diyor lafa bak
Hı bide o var doğru. Çocuk hasta olsa bizi suçlarlar. Kv 2 gündür boğazı ağrıyor. Anne git zencefil bal yap emerek yut diorm ben sevmiorm dio. Sanki biz çok sevioruz. Kafaya bakar mısın? Oğlu ilaç verdi de içti neyseki 2 gündür inat ettiydi.

Çatı muayenesi acıtıyor mu?

Çatı muayenesi acıtıyor mu?
Ben çatı muayenesine girmedim ama açıklık muayenesi çok acıtıyor.. beni kontrol eden ebe sağolsun laps diye geçirdi bide diyor ki kendini kasıyorsun diye acıdı sanki çok hoş bişey de ben sebep oldum acımasına

Doğum yapan arkadaşlar vitamin ve magnezyum içiyormusunuz ben de sormayı unuttum bana antibiyotik ağrı kesici ve kan hapı verildi
Bana doktorum magnezyumu hala içirtiyor sezeryan olcam o yuzden sonuna kadar içeceksin dedi. Dişlerin kanıyor mu dedi evet dedim. Magnezyum içmezsen dişlerin dökülür dişçiden çıkamazsın dedi. Muhtemelen çinko vs gibi vitaminler de vercek bana doğumdan sonra. Çünkü doğum sonrası saç dökülmesi kansızlık vs çok yaşanıyormuş ve çoğu dr veriyormuş. Sende bir görüş bence yazsın ya da imom latte al doğum sonrası bir sürğ vitamin var içinde. Ben direkt ondan alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…