Benim bile sinirlerim zıpladı suan. Ya ben anneme çekmişim böyle sağlık durumlarında lak lak söylüyorum dayanamıyorum. İş arkadasım hasta olduğunda onu çok uyardım ben hamileyim bak git rapor al bana bulaşırsa burnundan getirirm diye. Bana bulaştırdı ve her gün onu rapor almadığına pişman ettim. Ben çok dikkatliyim. Hasta oldum mu eşime bulaşmasın diye yatağın ucunda yatarım ona dönmem. Bulaşığımı hipolarım. Kimseyi ziyarete gitmem. İş yerin gitmem rapor alırım ki kimseye bulaşmasın diye. Cocuğuma biri öksürcek aynı odaya sokmam gitsinler die de herşeyi yaparım. Onlar bencillik yapıyor da biz cocuğumuzu düşününce mi suç oluyor
Bir de şey derler. Yok yok hastalığı geçti, bir burnu akıyor . İyileşti.
Bir kere grip mikrobunun vücuttan tam olarak atılması 45 gündür . Gel de anlat .
Benim guzel gecti canim...dayanilmicak bi agri olmadi..drda dedi.herkesin korktugu bu iste diye..
Kendini cok kasma..cok kisa surede bitiyo zaten.
Agri esiginede bagli tabi
Benim üç doğumda da nişan su gelmedi. Hastanede ebeler halletti. Şart değil. düzenli ve sıklaşan bir durumdaysan önemse bence . Ama dinlenince geçerse boşver.
Bakayım sabaha geçerse yine yalancı sancıymış deyip çömelme yürüyüş devam ay bi de inşallah benim de öyle seninki gibi susuz temiz olur. Foşur foşur su akıtmaktan korkuyorum
Ben çatı muayenesine girmedim ama açıklık muayenesi çok acıtıyor.. beni kontrol eden ebe sağolsun laps diye geçirdi bide diyor ki kendini kasıyorsun diye acıdı sanki çok hoş bişey de ben sebep oldum acımasına
Yaaa ben bu zamana kadar sadece birkaç kere alttan ultrason şeklinde muayene edildim, o da pek acımamıştı ama bu biraz daha farklı sanırım hiç bakılmadı henüz öyle açıklığa, çatıya falan korkuyorum
Benim guzel gecti canim...dayanilmicak bi agri olmadi..drda dedi.herkesin korktugu bu iste diye..
Kendini cok kasma..cok kisa surede bitiyo zaten.
Agri esiginede bagli tabi
Öyle mi dersin kendimi avutuyorum normal doğum yapmaya cesaretin var da çatı muayenesine mi yok, gelip geçecek vs diye ama işte ilk defa başıma gelen birşey olduğu için de endişelerim var
Öyle mi dersin kendimi avutuyorum normal doğum yapmaya cesaretin var da çatı muayenesine mi yok, gelip geçecek vs diye ama işte ilk defa başıma gelen birşey olduğu için de endişelerim var
Yaaa ben bu zamana kadar sadece birkaç kere alttan ultrason şeklinde muayene edildim, o da pek acımamıştı ama bu biraz daha farklı sanırım hiç bakılmadı henüz öyle açıklığa, çatıya falan korkuyorum
Ben cati muanesi hic olmadim canim nasil bisey bilmiyorum ama aciklik muanesinde gercekten can aciyacak bir sey yok. Yani hamile kadinlariz, hepimizin bir cinsel hayati var, cinsel hayatinda sorun yasamayan bu kontrolde de sorun yasamamali bence. Iki parmakla rahim agzini kontrol ediyorlar, cok icerde bir yerde degil iste. Nasil acik anlatsam, yani cocuk yaparken daha cok derine temas oluyor:)bence psikoloji cok onemli, ayy aciyacak diye kasilinca aci hissedilir tabi.guzel bir nefes alip rahat olmak lazim.
Zeynep sare ismi nasıl sizce... Eşimle ortak noktada buluşamadık o Zeynep ben sare istiyorum ilk kızımında adı elif tek isimli bu kızımızada iki isim koymak sanki haksızlık gibide geliyor ... Bilmiyorum Aslında gonlum tek isimden yana hem kişilik gelişimi acısından
Ben alttan muayene cok oldum canim...onun verdigi rHatlik var tabi..
ama dediginde haklisin normal dogum yapmK istiyoruz goze aliyoruz.muayene hicbiseydir
Doğum belirtilerinde ishal yazıyordu sanki cnm, üşütmüş olabilirsin de tabi. Ben en ufak ayaklarımdan soğuk alayım hemen ishal oluyorum mesela az çok bünyeni tanırsın üşütmediysen doğumun erken belirtilerinden olabilir
Doğum belirtilerinde ishal yazıyordu sanki cnm, üşütmüş olabilirsin de tabi. Ben en ufak ayaklarımdan soğuk alayım hemen ishal oluyorum mesela az çok bünyeni tanırsın üşütmediysen doğumun erken belirtilerinden olabilir
Hastane çantamı daha hazırlamadım nette o kadar liste var hangisi eksik hangisi fazla aklım daha da karıştı :)) doğum yapan anneler hiç koymasaymışım dediğiniz bir şey var mıydı ?
Merhaba arkadaşlar.Benim de Bugün kontrolüm vardı.37.hFtaya girdik Bugün .2750 gram olmuş.ama bu fl kemiği hep iki hafta geriden geliyor.doktor sağlıklı diyor ama kafam karışıyor.
Selam kizlar. Dr kontrolunden geldim..3300 49 cm olmuS benim kiz :)
Keyfi gayet yerinde... cati muayenesi oldum.aciklik yok. Normal doguma musaitmis..
Nstde 3 kez 60 a cikti o kadar... normal dedi..
Daha gelmiyor sanirim bidaha 1 hafta sonra gidicem.