2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bir de şey derler. Yok yok hastalığı geçti, bir burnu akıyor . İyileşti.
Bir kere grip mikrobunun vücuttan tam olarak atılması 45 gündür . Gel de anlat .

Benim üç doğumda da nişan su gelmedi. Hastanede ebeler halletti. Şart değil. düzenli ve sıklaşan bir durumdaysan önemse bence . Ama dinlenince geçerse boşver.

Bakayım sabaha geçerse yine yalancı sancıymış deyip çömelme yürüyüş devam ay bi de inşallah benim de öyle seninki gibi susuz temiz olur. Foşur foşur su akıtmaktan korkuyorum

Kızlar e bebekte hazır lohusa serbetı satılıyor ben direk alıp dogum cantama koyacağım inşallah

Yaaa ben bu zamana kadar sadece birkaç kere alttan ultrason şeklinde muayene edildim, o da pek acımamıştı ama bu biraz daha farklı sanırım hiç bakılmadı henüz öyle açıklığa, çatıya falan korkuyorum

Benim guzel gecti canim...dayanilmicak bi agri olmadi..drda dedi.herkesin korktugu bu iste diye..
Kendini cok kasma..cok kisa surede bitiyo zaten.
Agri esiginede bagli tabi
Öyle mi dersin kendimi avutuyorum normal doğum yapmaya cesaretin var da çatı muayenesine mi yok, gelip geçecek vs diye ama işte ilk defa başıma gelen birşey olduğu için de endişelerim var

Öyle mi dersin kendimi avutuyorum normal doğum yapmaya cesaretin var da çatı muayenesine mi yok, gelip geçecek vs diye ama işte ilk defa başıma gelen birşey olduğu için de endişelerim var
kızlar egerki idrar yolu enfeksiyonu cok sık gecırıyorsanız catı muayeneside can yakıcı oluyor

Ben cati muanesi hic olmadim canim nasil bisey bilmiyorum ama aciklik muanesinde gercekten can aciyacak bir sey yok. Yani hamile kadinlariz, hepimizin bir cinsel hayati var, cinsel hayatinda sorun yasamayan bu kontrolde de sorun yasamamali bence. Iki parmakla rahim agzini kontrol ediyorlar, cok icerde bir yerde degil iste. Nasil acik anlatsam, yani cocuk yaparken daha cok derine temas oluyor:)bence psikoloji cok onemli, ayy aciyacak diye kasilinca aci hissedilir tabi.guzel bir nefes alip rahat olmak lazim.

Zeynep sare ismi nasıl sizce... Eşimle ortak noktada buluşamadık o Zeynep ben sare istiyorum ilk kızımında adı elif tek isimli bu kızımızada iki isim koymak sanki haksızlık gibide geliyor ... Bilmiyorum Aslında gonlum tek isimden yana hem kişilik gelişimi acısından

Ben alttan muayene cok oldum canim...onun verdigi rHatlik var tabi..
ama dediginde haklisin normal dogum yapmK istiyoruz goze aliyoruz.muayene hicbiseydir

Arkadaslar ayiptir soylemesi ishal sorunu yasiyan varmi ? bugun hem adet agrisi gibi agrilarm oldu hemde ishal oldu...

Arkadaslar ayiptir soylemesi ishal sorunu yasiyan varmi ? bugun hem adet agrisi gibi agrilarm oldu hemde ishal oldu...
Doğum belirtilerinde ishal yazıyordu sanki cnm, üşütmüş olabilirsin de tabi. Ben en ufak ayaklarımdan soğuk alayım hemen ishal oluyorum mesela az çok bünyeni tanırsın üşütmediysen doğumun erken belirtilerinden olabilir

hayirlisi bakalm cnm kontrolum var cuma öglenden sonra bakalm doktorum ne dicek

Hastane çantamı daha hazırlamadım nette o kadar liste var hangisi eksik hangisi fazla aklım daha da karıştı :)) doğum yapan anneler hiç koymasaymışım dediğiniz bir şey var mıydı ?
Koymasaymisim dediğim bir şey olmadı ama atlet ve üst tişört az almışım kendime çok terledim çünkü

Merhaba arkadaşlar.Benim de Bugün kontrolüm vardı.37.hFtaya girdik Bugün .2750 gram olmuş.ama bu fl kemiği hep iki hafta geriden geliyor.doktor sağlıklı diyor ama kafam karışıyor.
Maşallah yavruna canım fl kısa ise eşin ve senin boyun kısa ise ondandır minyon tipli olacak demek kuzu

Maşallah maşallah minnosa sağlıkla gelsin seninde az kaldı kavusmana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…