2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kuzuum ben senin gununu kacirdim galibaa ne gunu belirlemdii ❤❤oyy kiyamam minnos annesine kavusmaya mi calisiyor ne :) ay benimde esim paniktir yaa o beni sakinlestircegine ben onu sakinlestiririm eminim :)
Canım pazartesi son kontrolümüz var, bir aksilik olmazsa çarşamba sezaryen düşünüyoruz. Bu arada bebiş gelmeye kalkmazsa tabi :)

Aa takvim kaybolmuş cidden uzatmaları gostermiyor , bebiş de çıkıp gelsin artık sağlıcakla :)
Amin canimm gelsin artık ins ya :) kvalidem de konuşup duruyor zaten ben doktorların hesabından anlamam daha vaktin var senin deyip duruyor kadin tum tip dünyasını bi kalemde sildi

Günaydın kızlar...

Arkadaslar ayiptir soylemesi ishal sorunu yasiyan varmi ? bugun hem adet agrisi gibi agrilarm oldu hemde ishal oldu...
ben ben ben... hatta bir yerden virüs mü kaptım diye düşünüyorum. midem bir tuhaf..

Ayy hadi bakalimm ❤❤hayirlisiyla gelsin minnos yaa
Sağol canım hepimiz çok yaklaştık minnoşlara. Senin de az zamanın kaldı Doğumla ilgili konuşmadınız mı doktorunla? Doğum şekli vs nasıl olacak

Güzel arkadaşlarım, güzel anneler. :) Tek tek etiketleyemiyorum. Sizin beni etiketlediklerinizi okudum toplu cevap vereyim. :) Sabah 9da hastaneye geldik dün. 39+4 idim. Normal doģum için yatışım yapıldı. Hemen kontrole alındım. Açıklık 3 cm idi. O zamana kadar nişan şu vs gelmemişti. Suni şancı verilmeye başlandı. 9dan saat 2ye kadar sancıyı hiç hissetmedim. Ağrılar nst'de tepeye kadar çıktığı halde. :) 2den 3e kadar ağrılarım başladı. Açılmam 6 cm olmuştu. Doktor geldi. Suyumu patlattı. Ondan sonra sancıları iyice hissettim 1 saat içerisinde. Ama yürüyordum dayanılmaz değildi. 3 buçuk 4 arası sadece kötü oldum biraz. Sancılar en üst seviyeye cıktı. 9 cm açıklık ile dogumhaneye alındım. Son ana kadar odamda sancıyı çektim yani. Dogumhaneye 4te girdim. 4ü 10 gece çıkmışım. :)))) Tabiki doğum öncesi bi 20 dakika bir de doğum anı vs yarim saat acı çekiliyor en fazla. Ondan sonrası çok iyi. Doğumdan çıkar çıkmaz herkesi aradım. Kalktım üzerimi kendim degistirdim. Annem yengem vs şaşırıp bakakaldılar. He doğum esnasında o sancılar ile sürekli ikinamadigim için de biraz kesi atıldı. 3 dikisim var sadece dışarda. Hiç hissetmedim. Şimdi yeni yeni hissediyorum tam üzerine oturamıyorum ama 2 güne kadar hafifler dedi doktorum. Yarın banyo yapabilirmişim. Sütüm hiç yok idi. Doğum yapar yapmaz geldi. :) Yine de şeker düşmesi olmasin diye mama verdiler. Şırınga ile 2 saatte bir verdik. :) Kakasini yapmış sabah. Maşallah herşey beklediğimden daha iyi oldu kendi adıma. Kızım buarada ultrasonda 2900 gram, 50 cm çıkıyordu. 3130 gram, 50 cm doğdu. :) Normalde çok uyuyan biriyimdir ama 24 saatte 2 saat ancak uyudum onu seyretmekten sevmekten. :) Birazdan taburcu olacağız. :) Sorulabilecek her soruya cevap verdim gibi sanki. :) Herkese kolay güzel doğumlar diliyorum. Dünyanın en büyük mutluluğu, o masum gözlerle size bakması. Acı ağrı kalmıyor. :)Allah, isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…