2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Tamam canım Dr sorayım bende salı günü benim Dr kontrolum var o zaman sorarım

Bütün gün domuz gibiydi suratım, güldürdün beni canım sağol akşamdan beri 15 dakikada bi kasılıyorum ama bu bir şey değil sanırım. Ne nişan vaaar ne su var
Valla geçen gün bende o kadar kasildim ki tüm gün ve gece 3bucuga kadar ve dus yemek yatma derken geçmedi gerçekten gerçek sandım en son 4 de sızmışım ve uyandimki hafif hafif ağrılar kalmış şimdi diyorum aglayana kadar şancı olduğuna inanmam herhalde gulcez tabi ya :))

Ayni doktorami gittik dicem simdi bilmesem ) dedi.çömel kalk dedim orda bi dur çömeldimmi kalkamiyorum bel izin vermiyor çömelip beklesem oda olur dedi
Bak şunu yapabilirsin daba rahat olur senin için koltuğun önünde eğil çömel kendini geri vererek iki kolunu da yaşla oraya arkadan o şekilde dur 20 30 sn umarım anlatabilmisimdir

Aslinda evet millet patır patır doğuruyor diye sıkıldım ben de sanirim

Cidden mi ? Kac kilo senin bebegin, benimki simdiden 4 kg -+400 dediler, buyuk diye 41 yoksa benide beklerlerdi 42 ye,keske bende bekleyebilsem aslinda daha iyi kendi gelmesi
3600 civar i canim son 2 haftadir pek kilo almadi. Boyu uzunmuş ama ayakları göğsümü delecek daha kalırsa valla bi sure öncesine kadar kendi gelsin ne zmn gelirse diyordum ama simdi 41 42ler falan cok uçuk geliyor bana:/

Günaydınn Dün gece benim de kasılma ve sancılarım oldu belimde ve kasıklarımda. Bu sefer sanırım gerçek sancıya gidiyor dedim ama uyandığımda bir şey yoktu. Şimdi yine tatlı tatlı kasıklarım ağrıyor. Artık yaklaştı iyice sanırım. Biraz daha beklesin de belirlediğimiz günde gelsin bari heyecan panik yaptırmasın bize Dün eşimin eli ayağına dolaştı her sancı geldiğinde eee şimdi mi gidelim, hadi gidelim mi, bak sakın burda doğurmaya kalkma ben nasıl doğurtayım seni panikten uyuyamadı. Diyorum ki sevgilim bebek gerçekten gelmeye kalksa bile saatlerce zamanımız var hastaneye gitmek için öyle pırt diye çıksa keşke

Kuzuum ben senin gununu kacirdim galibaa ne gunu belirlemdii ❤❤oyy kiyamam minnos annesine kavusmaya mi calisiyor ne :) ay benimde esim paniktir yaa o beni sakinlestircegine ben onu sakinlestiririm eminim :)

Açıklık muayenesini ebe mi yapıyor ? Ya da acile mi gitmiştin canım

Bugün sabah nst için gitmiştim muayene süresi dolmadan Dr gel demişti şükür sancı çıkmadı güzel dedi.Suyuna da bakalım ultrasona da baktı gecen perşembeden beri 200 gr daha almış prensesim 2700 olmuş 36+4 sata göre. Yürüyüşlere başla dedi havalar iyi gidiyorken.Çatı muayenesini sordum onu sonlara doğru yapıyorum acelesi yok dedi:) 38 haftalıkken tekrar muayene var bakalım :)

kızlar egerki idrar yolu enfeksiyonu cok sık gecırıyorsanız catı muayeneside can yakıcı oluyor

Ben de idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ama kendini kasıp kasmamaya bağlıdır inşallah daha hamile kalmadan önce ilk muayene de kendimi hiç kasmamıştım ve epey rahat geçmişti bakalım çatı muayenem nasıl olacak

masallah canim bnde yarin gidecegim 38. Haftam

Galiba aciklik ve cati muayenesi olmayan tek kisiyim :)) masallah kuzuna canim❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…