Canim cok sagol. :) Darisi basina insallah saglicakla. Az kalmis zaten. :)
Maşallah canım ne güzel bir doğum olmuşGüzel arkadaşlarım, güzel anneler. :) Tek tek etiketleyemiyorum. Sizin beni etiketlediklerinizi okudum toplu cevap vereyim. :) Sabah 9da hastaneye geldik dün. 39+4 idim. Normal doģum için yatışım yapıldı. Hemen kontrole alındım. Açıklık 3 cm idi. O zamana kadar nişan şu vs gelmemişti. Suni şancı verilmeye başlandı. 9dan saat 2ye kadar sancıyı hiç hissetmedim. Ağrılar nst'de tepeye kadar çıktığı halde. :) 2den 3e kadar ağrılarım başladı. Açılmam 6 cm olmuştu. Doktor geldi. Suyumu patlattı. Ondan sonra sancıları iyice hissettim 1 saat içerisinde. Ama yürüyordum dayanılmaz değildi. 3 buçuk 4 arası sadece kötü oldum biraz. Sancılar en üst seviyeye cıktı. 9 cm açıklık ile dogumhaneye alındım. Son ana kadar odamda sancıyı çektim yani. Dogumhaneye 4te girdim. 4ü 10 gece çıkmışım. :)))) Tabiki doğum öncesi bi 20 dakika bir de doğum anı vs yarim saat acı çekiliyor en fazla. Ondan sonrası çok iyi. Doğumdan çıkar çıkmaz herkesi aradım.Kalktım üzerimi kendim degistirdim. Annem yengem vs şaşırıp bakakaldılar. He doğum esnasında o sancılar ile sürekli ikinamadigim için de biraz kesi atıldı. 3 dikisim var sadece dışarda. Hiç hissetmedim. Şimdi yeni yeni hissediyorum tam üzerine oturamıyorum ama 2 güne kadar hafifler dedi doktorum. Yarın banyo yapabilirmişim. Sütüm hiç yok idi. Doğum yapar yapmaz geldi. :) Yine de şeker düşmesi olmasin diye mama verdiler. Şırınga ile 2 saatte bir verdik. :) Kakasini yapmış sabah. Maşallah herşey beklediğimden daha iyi oldu kendi adıma. Kızım buarada ultrasonda 2900 gram, 50 cm çıkıyordu. 3130 gram, 50 cm doğdu. :) Normalde çok uyuyan biriyimdir ama 24 saatte 2 saat ancak uyudum onu seyretmekten sevmekten. :) Birazdan taburcu olacağız. :) Sorulabilecek her soruya cevap verdim gibi sanki. :) Herkese kolay güzel doğumlar diliyorum. Dünyanın en büyük mutluluğu, o masum gözlerle size bakması. Acı ağrı kalmıyor. :)Allah, isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Doguramayan Katrina olarak kayıtlara geçmeyi rica ediyorum
Gecmis olsun, gule gule büyüt bebeginiGüzel arkadaşlarım, güzel anneler. :) Tek tek etiketleyemiyorum. Sizin beni etiketlediklerinizi okudum toplu cevap vereyim. :) Sabah 9da hastaneye geldik dün. 39+4 idim. Normal doģum için yatışım yapıldı. Hemen kontrole alındım. Açıklık 3 cm idi. O zamana kadar nişan şu vs gelmemişti. Suni şancı verilmeye başlandı. 9dan saat 2ye kadar sancıyı hiç hissetmedim. Ağrılar nst'de tepeye kadar çıktığı halde. :) 2den 3e kadar ağrılarım başladı. Açılmam 6 cm olmuştu. Doktor geldi. Suyumu patlattı. Ondan sonra sancıları iyice hissettim 1 saat içerisinde. Ama yürüyordum dayanılmaz değildi. 3 buçuk 4 arası sadece kötü oldum biraz. Sancılar en üst seviyeye cıktı. 9 cm açıklık ile dogumhaneye alındım. Son ana kadar odamda sancıyı çektim yani. Dogumhaneye 4te girdim. 4ü 10 gece çıkmışım. :)))) Tabiki doğum öncesi bi 20 dakika bir de doğum anı vs yarim saat acı çekiliyor en fazla. Ondan sonrası çok iyi. Doğumdan çıkar çıkmaz herkesi aradım.Kalktım üzerimi kendim degistirdim. Annem yengem vs şaşırıp bakakaldılar. He doğum esnasında o sancılar ile sürekli ikinamadigim için de biraz kesi atıldı. 3 dikisim var sadece dışarda. Hiç hissetmedim. Şimdi yeni yeni hissediyorum tam üzerine oturamıyorum ama 2 güne kadar hafifler dedi doktorum. Yarın banyo yapabilirmişim. Sütüm hiç yok idi. Doğum yapar yapmaz geldi. :) Yine de şeker düşmesi olmasin diye mama verdiler. Şırınga ile 2 saatte bir verdik. :) Kakasini yapmış sabah. Maşallah herşey beklediğimden daha iyi oldu kendi adıma. Kızım buarada ultrasonda 2900 gram, 50 cm çıkıyordu. 3130 gram, 50 cm doğdu. :) Normalde çok uyuyan biriyimdir ama 24 saatte 2 saat ancak uyudum onu seyretmekten sevmekten. :) Birazdan taburcu olacağız. :) Sorulabilecek her soruya cevap verdim gibi sanki. :) Herkese kolay güzel doğumlar diliyorum. Dünyanın en büyük mutluluğu, o masum gözlerle size bakması. Acı ağrı kalmıyor. :)Allah, isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Su kaynanalar ne cok biliyorlar AllahımAmin canimm gelsin artık ins ya :) kvalidem de konuşup duruyor zaten ben doktorların hesabından anlamam daha vaktin var senin deyip duruyor kadin tum tip dünyasını bi kalemde sildi
Benimkide oyle sanci agri olmadan bakmiyot :) senin yolundayim galiba :)Ben de olmadım tam 40+0 imdogum başlamadan yapmıyor doktorum
Ben su an 38+5im. Benimki sancin veya agrin yoksa bakmiyor tarih beklemiyor:))Ben de olmadım daha erken dedi :) ama tek bildiğim kasmayınca acı olmuyor. Sağ ol canım
Sağ ol canımsen de güzel haberlerle gel inşallah
Masallah neguzel anlatmisin canim dogurup bidaha dogurasiM geldiGüzel arkadaşlarım, güzel anneler. :) Tek tek etiketleyemiyorum. Sizin beni etiketlediklerinizi okudum toplu cevap vereyim. :) Sabah 9da hastaneye geldik dün. 39+4 idim. Normal doģum için yatışım yapıldı. Hemen kontrole alındım. Açıklık 3 cm idi. O zamana kadar nişan şu vs gelmemişti. Suni şancı verilmeye başlandı. 9dan saat 2ye kadar sancıyı hiç hissetmedim. Ağrılar nst'de tepeye kadar çıktığı halde. :) 2den 3e kadar ağrılarım başladı. Açılmam 6 cm olmuştu. Doktor geldi. Suyumu patlattı. Ondan sonra sancıları iyice hissettim 1 saat içerisinde. Ama yürüyordum dayanılmaz değildi. 3 buçuk 4 arası sadece kötü oldum biraz. Sancılar en üst seviyeye cıktı. 9 cm açıklık ile dogumhaneye alındım. Son ana kadar odamda sancıyı çektim yani. Dogumhaneye 4te girdim. 4ü 10 gece çıkmışım. :)))) Tabiki doğum öncesi bi 20 dakika bir de doğum anı vs yarim saat acı çekiliyor en fazla. Ondan sonrası çok iyi. Doğumdan çıkar çıkmaz herkesi aradım.Kalktım üzerimi kendim degistirdim. Annem yengem vs şaşırıp bakakaldılar. He doğum esnasında o sancılar ile sürekli ikinamadigim için de biraz kesi atıldı. 3 dikisim var sadece dışarda. Hiç hissetmedim. Şimdi yeni yeni hissediyorum tam üzerine oturamıyorum ama 2 güne kadar hafifler dedi doktorum. Yarın banyo yapabilirmişim. Sütüm hiç yok idi. Doğum yapar yapmaz geldi. :) Yine de şeker düşmesi olmasin diye mama verdiler. Şırınga ile 2 saatte bir verdik. :) Kakasini yapmış sabah. Maşallah herşey beklediğimden daha iyi oldu kendi adıma. Kızım buarada ultrasonda 2900 gram, 50 cm çıkıyordu. 3130 gram, 50 cm doğdu. :) Normalde çok uyuyan biriyimdir ama 24 saatte 2 saat ancak uyudum onu seyretmekten sevmekten. :) Birazdan taburcu olacağız. :) Sorulabilecek her soruya cevap verdim gibi sanki. :) Herkese kolay güzel doğumlar diliyorum. Dünyanın en büyük mutluluğu, o masum gözlerle size bakması. Acı ağrı kalmıyor. :)Allah, isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Canim benim doktorum alttan bakmiyor ki. Sancin agrin olmadikca bakmam dediSağol canım hepimiz çok yaklaştık minnoşlara. Senin de az zamanın kaldıDoğumla ilgili konuşmadınız mı doktorunla? Doğum şekli vs nasıl olacak
Canim masallah masallah sizeGüzel arkadaşlarım, güzel anneler. :) Tek tek etiketleyemiyorum. Sizin beni etiketlediklerinizi okudum toplu cevap vereyim. :) Sabah 9da hastaneye geldik dün. 39+4 idim. Normal doģum için yatışım yapıldı. Hemen kontrole alındım. Açıklık 3 cm idi. O zamana kadar nişan şu vs gelmemişti. Suni şancı verilmeye başlandı. 9dan saat 2ye kadar sancıyı hiç hissetmedim. Ağrılar nst'de tepeye kadar çıktığı halde. :) 2den 3e kadar ağrılarım başladı. Açılmam 6 cm olmuştu. Doktor geldi. Suyumu patlattı. Ondan sonra sancıları iyice hissettim 1 saat içerisinde. Ama yürüyordum dayanılmaz değildi. 3 buçuk 4 arası sadece kötü oldum biraz. Sancılar en üst seviyeye cıktı. 9 cm açıklık ile dogumhaneye alındım. Son ana kadar odamda sancıyı çektim yani. Dogumhaneye 4te girdim. 4ü 10 gece çıkmışım. :)))) Tabiki doğum öncesi bi 20 dakika bir de doğum anı vs yarim saat acı çekiliyor en fazla. Ondan sonrası çok iyi. Doğumdan çıkar çıkmaz herkesi aradım.Kalktım üzerimi kendim degistirdim. Annem yengem vs şaşırıp bakakaldılar. He doğum esnasında o sancılar ile sürekli ikinamadigim için de biraz kesi atıldı. 3 dikisim var sadece dışarda. Hiç hissetmedim. Şimdi yeni yeni hissediyorum tam üzerine oturamıyorum ama 2 güne kadar hafifler dedi doktorum. Yarın banyo yapabilirmişim. Sütüm hiç yok idi. Doğum yapar yapmaz geldi. :) Yine de şeker düşmesi olmasin diye mama verdiler. Şırınga ile 2 saatte bir verdik. :) Kakasini yapmış sabah. Maşallah herşey beklediğimden daha iyi oldu kendi adıma. Kızım buarada ultrasonda 2900 gram, 50 cm çıkıyordu. 3130 gram, 50 cm doğdu. :) Normalde çok uyuyan biriyimdir ama 24 saatte 2 saat ancak uyudum onu seyretmekten sevmekten. :) Birazdan taburcu olacağız. :) Sorulabilecek her soruya cevap verdim gibi sanki. :) Herkese kolay güzel doğumlar diliyorum. Dünyanın en büyük mutluluğu, o masum gözlerle size bakması. Acı ağrı kalmıyor. :)Allah, isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Benimde 9gun kaldi bende de tik yok :))) benimki beklerim diyor suni vermek istemiyorum diyor. İlk dogumlarda gec gelir diyorSana birşey demek istemiyorum mazallah basima gelir
7gün kaldi gelmicek galiba bizimkide doktorun ne diyor canm bizimki bi sıkıntı olmazisa kalain icinde diyor
Seninki yine iyi benimki diyo ki suni sanci vs neymis. Eskiden bizler oylemiydik. 12cocuk dogurmus bi arkadasi demiski bebek gelme vaktini kendi belirlermis. Hicbirine de bisey olmamis 42de olsan beklicekmissinSu kaynanalar ne cok biliyorlar Allahımben de haftalik kontrole geldim artik son haftalara girdim diyorsun kontrole gerek yok sancin baslayinca gitceksin iste diyor bana
Maşallah canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Güzel arkadaşlarım, güzel anneler. :) Tek tek etiketleyemiyorum. Sizin beni etiketlediklerinizi okudum toplu cevap vereyim. :) Sabah 9da hastaneye geldik dün. 39+4 idim. Normal doģum için yatışım yapıldı. Hemen kontrole alındım. Açıklık 3 cm idi. O zamana kadar nişan şu vs gelmemişti. Suni şancı verilmeye başlandı. 9dan saat 2ye kadar sancıyı hiç hissetmedim. Ağrılar nst'de tepeye kadar çıktığı halde. :) 2den 3e kadar ağrılarım başladı. Açılmam 6 cm olmuştu. Doktor geldi. Suyumu patlattı. Ondan sonra sancıları iyice hissettim 1 saat içerisinde. Ama yürüyordum dayanılmaz değildi. 3 buçuk 4 arası sadece kötü oldum biraz. Sancılar en üst seviyeye cıktı. 9 cm açıklık ile dogumhaneye alındım. Son ana kadar odamda sancıyı çektim yani. Dogumhaneye 4te girdim. 4ü 10 gece çıkmışım. :)))) Tabiki doğum öncesi bi 20 dakika bir de doğum anı vs yarim saat acı çekiliyor en fazla. Ondan sonrası çok iyi. Doğumdan çıkar çıkmaz herkesi aradım.Kalktım üzerimi kendim degistirdim. Annem yengem vs şaşırıp bakakaldılar. He doğum esnasında o sancılar ile sürekli ikinamadigim için de biraz kesi atıldı. 3 dikisim var sadece dışarda. Hiç hissetmedim. Şimdi yeni yeni hissediyorum tam üzerine oturamıyorum ama 2 güne kadar hafifler dedi doktorum. Yarın banyo yapabilirmişim. Sütüm hiç yok idi. Doğum yapar yapmaz geldi. :) Yine de şeker düşmesi olmasin diye mama verdiler. Şırınga ile 2 saatte bir verdik. :) Kakasini yapmış sabah. Maşallah herşey beklediğimden daha iyi oldu kendi adıma. Kızım buarada ultrasonda 2900 gram, 50 cm çıkıyordu. 3130 gram, 50 cm doğdu. :) Normalde çok uyuyan biriyimdir ama 24 saatte 2 saat ancak uyudum onu seyretmekten sevmekten. :) Birazdan taburcu olacağız. :) Sorulabilecek her soruya cevap verdim gibi sanki. :) Herkese kolay güzel doğumlar diliyorum. Dünyanın en büyük mutluluğu, o masum gözlerle size bakması. Acı ağrı kalmıyor. :)Allah, isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Galesiz bebekler yaBenimde 9gun kaldi bende de tik yok :))) benimki beklerim diyor suni vermek istemiyorum diyor. İlk dogumlarda gec gelir diyor(
Ablamın bebeği de gelmek bilmemişti. 41.haftada suni sancı ile normal doğum yapmıştı canım. Herkese göre değişiyor önemli olan sağlıkla gelmeleriCanim benim doktorum alttan bakmiyor ki. Sancin agrin olmadikca bakmam dedikilosuda cok degil benim ptesi 3300du genec haftaya gore 65g almis sadece o yuzden zorlanmam diye dusunuyor galiba su an konusmamiz normal dogum yonunde. İlk bebekler gec gelir ben 40tan sonra beklerim biraz suni sanci vermek istemiyorum dedi
burda böyle bi hikayeye herkesin ihtiyacı vardı sanırım çok pozitif güzel bi doğumun olmuş acısıyla tatlısıyla bu serüven bitti senin için şimdi minnosu büyütme zamanı Rabbim sağlık versin :) geçmiş olsun arkadaşım:)Güzel arkadaşlarım, güzel anneler. :) Tek tek etiketleyemiyorum. Sizin beni etiketlediklerinizi okudum toplu cevap vereyim. :) Sabah 9da hastaneye geldik dün. 39+4 idim. Normal doģum için yatışım yapıldı. Hemen kontrole alındım. Açıklık 3 cm idi. O zamana kadar nişan şu vs gelmemişti. Suni şancı verilmeye başlandı. 9dan saat 2ye kadar sancıyı hiç hissetmedim. Ağrılar nst'de tepeye kadar çıktığı halde. :) 2den 3e kadar ağrılarım başladı. Açılmam 6 cm olmuştu. Doktor geldi. Suyumu patlattı. Ondan sonra sancıları iyice hissettim 1 saat içerisinde. Ama yürüyordum dayanılmaz değildi. 3 buçuk 4 arası sadece kötü oldum biraz. Sancılar en üst seviyeye cıktı. 9 cm açıklık ile dogumhaneye alındım. Son ana kadar odamda sancıyı çektim yani. Dogumhaneye 4te girdim. 4ü 10 gece çıkmışım. :)))) Tabiki doğum öncesi bi 20 dakika bir de doğum anı vs yarim saat acı çekiliyor en fazla. Ondan sonrası çok iyi. Doğumdan çıkar çıkmaz herkesi aradım.Kalktım üzerimi kendim degistirdim. Annem yengem vs şaşırıp bakakaldılar. He doğum esnasında o sancılar ile sürekli ikinamadigim için de biraz kesi atıldı. 3 dikisim var sadece dışarda. Hiç hissetmedim. Şimdi yeni yeni hissediyorum tam üzerine oturamıyorum ama 2 güne kadar hafifler dedi doktorum. Yarın banyo yapabilirmişim. Sütüm hiç yok idi. Doğum yapar yapmaz geldi. :) Yine de şeker düşmesi olmasin diye mama verdiler. Şırınga ile 2 saatte bir verdik. :) Kakasini yapmış sabah. Maşallah herşey beklediğimden daha iyi oldu kendi adıma. Kızım buarada ultrasonda 2900 gram, 50 cm çıkıyordu. 3130 gram, 50 cm doğdu. :) Normalde çok uyuyan biriyimdir ama 24 saatte 2 saat ancak uyudum onu seyretmekten sevmekten. :) Birazdan taburcu olacağız. :) Sorulabilecek her soruya cevap verdim gibi sanki. :) Herkese kolay güzel doğumlar diliyorum. Dünyanın en büyük mutluluğu, o masum gözlerle size bakması. Acı ağrı kalmıyor. :)Allah, isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Tabi canim bu kadar sık kontrol gereksizmis zaten. 5 tane normal dogumu oldugu icin her dogumu ayri bi hikaye dusun yani :) son adet tarihim 30 mart mesela parmakla ay hesabı yapip 9 ayın yeni bitti yani aslında 36.haftadasin diyorSu kaynanalar ne cok biliyorlar Allahımben de haftalik kontrole geldim artik son haftalara girdim diyorsun kontrole gerek yok sancin baslayinca gitceksin iste diyor bana
Doktorum da beklemekten yana. Tıbbi olarak 42ye kadar beklememizde bi sakınca yok bebek iyi olduğu surece diyor. Tansiyon takibi yapiyorum bazen yükseliyor cunku ama genel olarak bi sikayetim yok. Pazartesi randevum var yatış istesem başlatin desem başlatmama ihtimali var ille de doğal olacak müdahale olmayacakSana birşey demek istemiyorum mazallah basima gelir
7gün kaldi gelmicek galiba bizimkide doktorun ne diyor canm bizimki bi sıkıntı olmazisa kalain icinde diyor
:))) Bekliyoruz mecbur napalim insan kizamiyorda :)) tam laf etmeye basliyorum bi kipirdiyor sevdiriyo kendini sapsik:))Galesiz bebekler yakiziyorum artik eller askere gidecek sen daha tepiniyorsun
Ahh iste kader ortağımBenim de gelmedi bugun de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?