2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aaa lutfen bu sogukta gelip napsin bebekler kayinvaliden hakli 50ye kadar hatta nisana kadar kalsin sıcacık Ohhh miss eski kafalara laf anlatamazsin nuhder peygamber demeZler

Ablamın bebeği de gelmek bilmemişti. 41.haftada suni sancı ile normal doğum yapmıştı canım. Herkese göre değişiyor önemli olan sağlıkla gelmeleri
En onemlisi en onemlisi saglikla gelmeleri dedigin gibi❤ geriisi teferruat kesinlikle ❤ artik bekleyip yasayip gorcez hepimiz :) hepimizin hikayesi farkli :)

Amin canimm gelsin artık ins ya :) kvalidem de konuşup duruyor zaten ben doktorların hesabından anlamam daha vaktin var senin deyip duruyor kadin tum tip dünyasını bi kalemde sildi
Haha benim annemde bana senin göbeğin hem az hemde daha düşmemiş daha kırk günün var diyor

Aaa lutfen bu sogukta gelip napsin bebekler kayinvaliden hakli 50ye kadar hatta nisana kadar kalsin sıcacık Ohhh miss eski kafalara laf anlatamazsin nuhder peygamber demeZler
Tatli siparişi verecekmiş hastaneye sag olsun da haftalardır verecek yani. Daha zamanı var diyo ciddiye alıp dinlemiyorum bile artik

Aynen kuzum bizimkide aynilarini diyor ama ben hic tansiyon takip etmiyorm evdede bi cihaz yok saglikocagi kontrollerimiZde bitti artik bende suni falan birseyler verde dogurayim
Ne merakli. Çiktin doguma diyor . Şaka maka
Kaç aydir içimizde yeter da taşimicam artik eve gelsin ) heryanim agriyor yüküm agir

Tatli siparişi verecekmiş hastaneye sag olsun da haftalardır verecek yani. Daha zamanı var diyo ciddiye alıp dinlemiyorum bile artik
Bir o eksikti en ihtiyaç olan şey mazallah tatli olmazsa dogum başlatmiyorlar kadin hakli simdi siparis verse bayatlar sen bi dogur cnm baklavciyi odaya acar

Maşallah size harikasınız ne güzel anlatmissin .
Allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun.
Darısı bize olsun inşallah , bende böyle bebisi sevip göreceğim günleri heyecanla bekliyorum

Neyse canim bi haftan daha var gelir belki ben artık uzatmaları oynuyorum bakalim ne zaman teşrif edecek beyefendi. Işın kotu yani 32.haftada izne ciktim bugun itibariyle dogum sonrasi iznimden gidiyo

Neyse canim bi haftan daha var gelir belki ben artık uzatmaları oynuyorum bakalim ne zaman teşrif edecek beyefendi. Işın kotu yani 32.haftada izne ciktim bugun itibariyle dogum sonrasi iznimden gidiyo
O kotu olmuş bak insallah saglikla gelirler çömelmeyi falan dene belki işe yarar kanala girmismiydi ??

Yok cnm girmemişti. Her seyi yapiyorum yürüyüş merdiven çıkma squat ama tik yok. Bi tek cinsel ilişki olmuyor ama aslinda o en etkili tetikleyiciymis
Sen isin en can alici kismini yapmıyorsun ondan bu haykirislarin onu onceligine al

Yok cnm girmemişti. Her seyi yapiyorum yürüyüş merdiven çıkma squat ama tik yok. Bi tek cinsel ilişki olmuyor ama aslinda o en etkili tetikleyiciymis
Ah ah o yapilacak gibi degilki valla iliskiden sogudum 5.aydan sonra şuan zaten karin engel olurda
Gelenler hiçbirsey yapmadan gelmiş bizimkilere naparsan yap tik yok

gözün aydın canım darısı bizim bekleyenlerin başına inşallah

Çok güzel anlatmışsın maşallah ikinize de canım. Sağlıcakla evinize dönün

Haha benim annemde bana senin göbeğin hem az hemde daha düşmemiş daha kırk günün var diyor

Bnm de göbeğim daha düşmemiş oyle söylüyor :) her laflarını ciddiye alıp dinlesek ohoo...
Bu büyükler bazen tecrübe geregi çok sey biliyorlar ama bu konuda bence sıfırlar. Bizzat yaşadım. 'Senin karnın daha inmemiş, daha var doğuma' dedikleri günün ertesi günü doğuma gittim ben

muayneden geliyoruz bizim açıklık 2 cm olmuş geçen 1 cm di rahim yumuşamış bebek assagiya inmiş iyice nst de 2 kere 70 lerde sancim cıktı doğum başlamış gibi duruyor dedi tekrar sıyırma yapıp rahimi uyardı sancılarım var suan ama duzenli degil bu gun yatirsam bugun dogurturum seni dedi ama evde dogal yoldan sanci cekmem daha iyi olurmus bakalim ne zman gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…