2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Neyse canim bi haftan daha var gelir belki ben artık uzatmaları oynuyorum bakalim ne zaman teşrif edecek beyefendi. Işın kotu yani 32.haftada izne ciktim bugun itibariyle dogum sonrasi iznimden gidiyo
Doğum sonrası izninizden gitmez ki, 32de ayrıldıysanız her durumda doğum tarihinden itibaren 8 hafta analık izniniz var. Tabii önce gelse karlı olurdu ama sağlıkla gelsin inşallah.

Maşallah canım , çok kalmamış demek ki kolaylıkla al inşallah bebisi kucağına :)
Bu sıyırma işlemi nasıl oluyor peki.
Açıklığina bakılmayan birde tek ben varım ya sadece çatıma baktı çok farkediyor mu ki açıklıkla çatı muayenesi

biraz zarlari siyiriyor ben hic anlamadim bittimi dedim bitti dedi rahat olup kasmayınca kolay bir muayne açıklığın olunca kolay oluyormuş zaten dün birine yapmış akşama doğuma gelmiş ay inşallah

biraz zarlari siyiriyor ben hic anlamadim bittimi dedim bitti dedi rahat olup kasmayınca kolay bir muayne açıklığın olunca kolay oluyormuş zaten dün birine yapmış akşama doğuma gelmiş ay inşallah
Bende kendime açıklık muayenesi yapacak Dr mu bulsam acaba
Hadi bakalım haberlerini bekliyoruz ,bir iki güne gelir herhalde

Gülelim tabii :)) benim de geçmiş kasılmalar. Ara ara oluyo ama şiddetli değil

O sıyırma gibi bi işlem banada yaptı sanirsam o gün epey kasılma ağrı oldu baya baya bebek ittirdi kendini asagi gece 3 4 gibi uyumuşum sonra geçti hafifledi kasılma vs oluyo bende 1 cm açıklık vardı ama inşallah sede tetiklemiştir

Masallah ) napyonuz ne yiyip iciyonuz masallah sizlere darisi hepimizin basina amin amin

tetikliyor ya benimde şuan agrım var açıklıkta artıyor galiba ağrı kasılma oldukça inşallah haftaya ki kontrole görüşmeyiz dedi

Masallah ) napyonuz ne yiyip iciyonuz masallah sizlere darisi hepimizin basina amin amin
günlük 7 tane hurma günlük ada çayı içiyorum hergun en az 1 saat yürüyüş perine masajı plates topu egzersizleri yapıyorum bunları yaptığım halde bu haftalardayım yapmasaydım ne olurdu acaba

Hayırlı uğurlu olsun. Öyle güzel anlatmışsın ki doğurasım geldi :)) Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤

Heh guzel haberlerde geliyor :) bize gelismeleri yaz..kuruduk kaldik

merhaba canım. Göğüste süt birikmesi olunca sertleşip ağrı yapabilir daha da ilerisi mastit oluyor aman dikkat et.
Her göğsünü 15-20 dk. emzir , 2 saatte bir emzirmeye çalış zorla uyandır ne olursa olsun emmesi lazım sarılık olmaması için. Her emzirmeye en son kaldığın memeden başla ki yağlı süt en son gelir . ilk 10 dkda gelmez. Zaten büyüdükçe anlarsın yeşil kaka yapıyorsa önsütü çok emmiş demektir yani kısa süreli emmiş yağlı sütü emememiş demektir. Kaka rengi sarıysa yeterince çiş yapıyorsa doyuyordur merak etme. Kızımda sarılık oldu ilk günler mama takviyesi de yaptık biz.

Merhabalar anneler ❣ hala dogurmadıysanız gogus ucuna ne varsa surun yarıldı mı cok kotu oluyır kanıyor .. ılk kızımda agrısı felakettı sımdıkı bebısı de sukur olmadı sanırum ılkı tecrubesızlıkyen oyle oldu .sadece meme ucunu degıl halka kahverengı yerıde koymalısınız bebısın agzona

Hadi gozun aydin canim :))) saglicaklaaa :))

Kuzuum yalniz degilsinn :)) benim ne cati ne aciklik bakilmadi :) bakmiyor doktorum sancim yada agrim olmadikca

Valla biz hala beklemedeyiz kuzum❤ bakalim :) siz nasilsiniz❤

Nasil guzel bir dogum olmus ♡ Allah bagislasin prensesini canim iyi ki dogmus ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…