2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Arkadaşlar benim doğum izni raporumda 04 01 iznin başladığı tarih yazıyor dolayısıyla bugün raporlu mu sayılacam ben çalışmıştım oysa ki . Pazartesi alsam bu çalışmaz raporunu yine de bugünden mı başlatır sistem ..? Bugün doktordan randevu da almadim

04.01 yazıyorsa boşa gider bugün ki bende öğlene kadar çalışmıştım doktor verecekti ben çalıştım bugün ama dedim gider dedi araya haftasonu giriyodu yazdirmadim pazartesi aldım

Ben lansinoh sürmeye başladım arkadaşım da tavsiye etmişti :) evet öyleymiş sadece ucunu alınca bebekte gaz oluyormuş hatta

Ben de kontrolden geldim. 2970 olmus cok sukur 9 ocaga kadar 3 olur ins. Nst de 10 dk arayla birisi siddetli digeri az gorunen iki sanci cıktı. Sezeryan islemlerini yaptirdik gununu saatini ayarladik ama sancilarin sıklasirsa, suyun gelirse fln normal dogurursun artik dedi. Heyecanim dorukta:)

Bende kendime açıklık muayenesi yapacak Dr mu bulsam acaba
Hadi bakalım haberlerini bekliyoruz ,bir iki güne gelir herhalde

Benimki de açıklık muayenesini yapmadı ben de sormadım sadece ultrasonda bakıyo açıklığa. 2 cm falan olmasını mı bekliyo napıyosa

Benim gece kasılmalarım çok oldu bi ara belim ağrıyordu. Dedim ki sabaha doğurcam yatakta sanırım :))) Yarın da kontrolüm var kızlar bence beni her an alabilir suan bile kasılmam oldu. Bugun gitcektm ama doktorum geçen hafta bugün için çok yoğunum demişti imşallah kızım yarına kadar sabreder :)

Benimki de açıklık muayenesini yapmadı ben de sormadım sadece ultrasonda bakıyo açıklığa. 2 cm falan olmasını mı bekliyo napıyosa
Ultrsonda belli oluyor mu ki aciklik :) herhalde bir kaç cm olunca çok ağrı oluyor doktora geliyorlar o kadar agrimiz olsa söyleriz diye dusunuyorlar sanırım, çünkü bana açıklık olsa ağrıdan duramazdn dedi :)

Kuzuum yalniz degilsinn :)) benim ne cati ne aciklik bakilmadi :) bakmiyor doktorum sancim yada agrim olmadikca
Aslında doğuma bir hafta kala bakılsa fena olmaZ, doğumu tetikliyormus, böylece 40 i geçirmemis olurlardı belki benim :) benim derdim o çünkü 40 i geçmesinde bu bir haftada istediği zamanda gelsin :)

günlük 7 tane hurma günlük ada çayı içiyorum hergun en az 1 saat yürüyüş perine masajı plates topu egzersizleri yapıyorum bunları yaptığım halde bu haftalardayım yapmasaydım ne olurdu acaba
Canım felaket tellalligi yapmak istemem de, adaçayı için baska bir forumda birisi hergun içtiğini ama doğumda çok kan kaybettiğni söylemiş, kanı inceltiyormus, Dr o yüzden kanaman çok oldu çok zorlandik demiş, bende içecektim de tereddüt ettim bu yüzden , arada bir içmeyi düşünüyorum

04.01 yazıyorsa boşa gider bugün ki bende öğlene kadar çalışmıştım doktor verecekti ben çalıştım bugün ama dedim gider dedi araya haftasonu giriyodu yazdirmadim pazartesi aldım
teşekkürler canım cevap için.
Pazartesi alicam ben de inşallah bugün randevu da almadim aman neyse artık başımızın gözümüzün sadakası olsun bugünkü çalışmada

günlük 7 tane hurma günlük ada çayı içiyorum hergun en az 1 saat yürüyüş perine masajı plates topu egzersizleri yapıyorum bunları yaptığım halde bu haftalardayım yapmasaydım ne olurdu acaba
Kiz adacayi zararli diyorlardi suanlarda icmek
İyimi oluyor ilk baslarda dusuk tehlikesi falan yapiyordu
Herneyse iyiyapmisin canim seninki gelir artik dahada durmaz

İyi düşünelim iyi olsun. Ben başta normal doğumdan inanılmaz korkuyordum. Kocaman bebeğin o daracık yerden gelecek olması, dahası ise kesi olacak olması inanılmaz korkutuyordu. Ancak doğumun esas zor yerinin sancıyı çekmek olduğunu öğrendim. Hatta bir arkadaşım, sakın korkma acıya dayan bebeğin doğma anı inanılmaz bir duygu mutlaka yaşa dedi. Az önce bir üyenin normal doğum hikayesini okudum, doğum sonrası kalkıp üstümü giyindim filan yazmış :) şuan ise sezaryenden korkuyorum. Genel anestezide bayılıp ayılamamaktan, epiduralde ise bilincim açık olacak ve beni kesecekler içimi açacaklar korkusundan

Nekadar sanslisiniz ya allahiM fesat kadinlar gibi her olumlu seye yorum yapiyorum ay bizede dua edin inmiyor bi sipa elimi sokup assilacam artik bacagindan sizin adiniza gercekten seviniyorum devamida gelir insallah doguma gidersniz o dogum aninda yapilan dualar kabul olurmuş bana dua edin aciyi agriyi dusunmeyin

Valla benim ağrı eşiğim mi yüksek ben anlamadım. Herkesin şu ağrı yapıyor dediği sey bana bir şey yapmıyor. Ben de doktora hiç ağrı sızıdan bahsetmedim belki dediğin gibi ağrı falan bahsetmeyince sorun yok diyodur :)) ya da daha o aşamalara gelmemişimdir

Hayırlı uğurlu olsun hoşgelmiş bebeğin :) böyle doğumlar okudukça moral buluyor insan darısı başımıza inşallah kolay geçer herkesinki

İnşallah gelmissindir de haberin yoktur , hastahaneye bir gidip baktıklarında şöyle üç beş cm olsa ne iyi olur bende de öyle oldu genelde ilk gece falan da öyle çok anlatılır ben sıkıntı yaşamadım cati muayenesi , alttan yapilanlarda öyle bana hiç sıkıntılı gelmedi darısı doğuma inşallah bende doktora canım acıyor diye hiç demedim halbuki ağrı yaşadığım zamanlar oluyor ama geçtiği için söyleme gereği duymuyorum, bakalım hayırlısı artık

Aman dikkat

hamileliğiniz sürecinde adaçayının rahatlatıcı etkisinden fayda sağlamak isterken kan basıncı arttırma özelliği nedeniyle yüksek tansiyon sahibi olabilirsiniz. Yani normal zamanda fayda olarak görülebilecek bir etki, hamilelikte size zarar olarak geri dönüş yapabilir. Bu sebeple sadece adaçayı bitkisi için değil, diğer tüm bitkilerle ilgili kendinize kür uygularken, anne-bebek sağlığı için dikkatli davranmanız tüm uzmanlar tarafından tavsiye edilmektedir.

Eklentiler

• Screenshot_20190104-160136.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 42

Ay inşallah yaa ne güzel dua ettin sağol kuzum yarın sabah kontrol var inşallah açılmam ilerlemiştir bebek inmiştir kanala da. İnşallah doğumda da sıkıntılı olmayız pırt diye doğururuz

Normal doğum yapan arkadaşlara bi sorum var. Diyorlar ki doğum sancıları da sürekli olmuyormuş. Bi geliyo biraz süründürüyo sonra geçiyomuş ama şiddetli ve sık sık. Doğru mudur? Sizin doğum anındaki sancı süreciniz nasıl oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…