Arkadaşlar benim doğum izni raporumda 04 01 iznin başladığı tarih yazıyor dolayısıyla bugün raporlu mu sayılacam ben çalışmıştım oysa ki . Pazartesi alsam bu çalışmaz raporunu yine de bugünden mı başlatır sistem ..? Bugün doktordan randevu da almadim
Merhabalar anneler ❣ hala dogurmadıysanız gogus ucuna ne varsa surun yarıldı mı cok kotu oluyır kanıyor .. ılk kızımda agrısı felakettı sımdıkı bebısı de sukur olmadı sanırum ılkı tecrubesızlıkyen oyle oldu .sadece meme ucunu degıl halka kahverengı yerıde koymalısınız bebısın agzona
Bende kendime açıklık muayenesi yapacak Dr mu bulsam acaba
Hadi bakalım haberlerini bekliyoruz ,bir iki güne gelir herhalde
Ultrsonda belli oluyor mu ki aciklik :) herhalde bir kaç cm olunca çok ağrı oluyor doktora geliyorlar o kadar agrimiz olsa söyleriz diye dusunuyorlar sanırım, çünkü bana açıklık olsa ağrıdan duramazdn dedi :)Benimki de açıklık muayenesini yapmadı ben de sormadımsadece ultrasonda bakıyo açıklığa. 2 cm falan olmasını mı bekliyo napıyosa
Aslında doğuma bir hafta kala bakılsa fena olmaZ, doğumu tetikliyormus, böylece 40 i geçirmemis olurlardı belki benim :) benim derdim o çünkü 40 i geçmesinde bu bir haftada istediği zamanda gelsin :)Kuzuum yalniz degilsinn :)) benim ne cati ne aciklik bakilmadi :) bakmiyor doktorum sancim yada agrim olmadikca
Canım felaket tellalligi yapmak istemem de, adaçayı için baska bir forumda birisi hergun içtiğini ama doğumda çok kan kaybettiğni söylemiş, kanı inceltiyormus, Dr o yüzden kanaman çok oldu çok zorlandik demiş, bende içecektim de tereddüt ettim bu yüzden , arada bir içmeyi düşünüyorumgünlük 7 tane hurma günlük ada çayı içiyorum hergun en az 1 saat yürüyüş perine masajı plates topu egzersizleri yapıyorum bunları yaptığım halde bu haftalardayım yapmasaydım ne olurdu acaba
teşekkürler canım cevap için.04.01 yazıyorsa boşa gider bugün ki bende öğlene kadar çalışmıştım doktor verecekti ben çalıştım bugün ama dedim gider dedi araya haftasonu giriyodu yazdirmadim pazartesi aldım
Kiz adacayi zararli diyorlardi suanlarda icmekgünlük 7 tane hurma günlük ada çayı içiyorum hergun en az 1 saat yürüyüş perine masajı plates topu egzersizleri yapıyorum bunları yaptığım halde bu haftalardayım yapmasaydım ne olurdu acaba
Doktorum cati darligi olmadigini deneyebilecegimizi soyledi ama ben çatalda muayene sırasında bile titremeye basladigim icin asiri kaygili,stresli oldugum icin karari bana birakti. Ben de belirsizlik sebebiyle stres, kaygi yasayacagim icin normal dogum sirasinda sıkıntı yasarım diye sezeryana karar verdim.Ona ragmen bugun bütün gün suyum mu geldi,hareket ediyor mu,niye kasildi gibi bir suru sorularla kendimi de cocugu da yiprattim bence
Nekadar sanslisiniz ya allahiM fesat kadinlar gibi her olumlu seye yorum yapiyorum ay bizede dua edin inmiyor bi sipa elimi sokup assilacam artik bacagindan sizin adiniza gercekten seviniyorum devamida gelir insallah doguma gidersniz o dogum aninda yapilan dualar kabul olurmuş bana dua edinO sıyırma gibi bi işlem banada yaptı sanirsam o gün epey kasılma ağrı oldu baya baya bebek ittirdi kendini asagi gece 3 4 gibi uyumuşum sonra geçti hafifledi kasılma vs oluyo bende 1 cm açıklık vardı ama inşallah sede tetiklemiştir
Ultrsonda belli oluyor mu ki aciklik :) herhalde bir kaç cm olunca çok ağrı oluyor doktora geliyorlar o kadar agrimiz olsa söyleriz diye dusunuyorlar sanırım, çünkü bana açıklık olsa ağrıdan duramazdn dedi :)
Hayırlı uğurlu olsun hoşgelmiş bebeğin :) böyle doğumlar okudukça moral buluyor insan darısı başımıza inşallah kolay geçer herkesinkiGüzel arkadaşlarım, güzel anneler. :) Tek tek etiketleyemiyorum. Sizin beni etiketlediklerinizi okudum toplu cevap vereyim. :) Sabah 9da hastaneye geldik dün. 39+4 idim. Normal doģum için yatışım yapıldı. Hemen kontrole alındım. Açıklık 3 cm idi. O zamana kadar nişan şu vs gelmemişti. Suni şancı verilmeye başlandı. 9dan saat 2ye kadar sancıyı hiç hissetmedim. Ağrılar nst'de tepeye kadar çıktığı halde. :) 2den 3e kadar ağrılarım başladı. Açılmam 6 cm olmuştu. Doktor geldi. Suyumu patlattı. Ondan sonra sancıları iyice hissettim 1 saat içerisinde. Ama yürüyordum dayanılmaz değildi. 3 buçuk 4 arası sadece kötü oldum biraz. Sancılar en üst seviyeye cıktı. 9 cm açıklık ile dogumhaneye alındım. Son ana kadar odamda sancıyı çektim yani. Dogumhaneye 4te girdim. 4ü 10 gece çıkmışım. :)))) Tabiki doğum öncesi bi 20 dakika bir de doğum anı vs yarim saat acı çekiliyor en fazla. Ondan sonrası çok iyi. Doğumdan çıkar çıkmaz herkesi aradım.Kalktım üzerimi kendim degistirdim. Annem yengem vs şaşırıp bakakaldılar. He doğum esnasında o sancılar ile sürekli ikinamadigim için de biraz kesi atıldı. 3 dikisim var sadece dışarda. Hiç hissetmedim. Şimdi yeni yeni hissediyorum tam üzerine oturamıyorum ama 2 güne kadar hafifler dedi doktorum. Yarın banyo yapabilirmişim. Sütüm hiç yok idi. Doğum yapar yapmaz geldi. :) Yine de şeker düşmesi olmasin diye mama verdiler. Şırınga ile 2 saatte bir verdik. :) Kakasini yapmış sabah. Maşallah herşey beklediğimden daha iyi oldu kendi adıma. Kızım buarada ultrasonda 2900 gram, 50 cm çıkıyordu. 3130 gram, 50 cm doğdu. :) Normalde çok uyuyan biriyimdir ama 24 saatte 2 saat ancak uyudum onu seyretmekten sevmekten. :) Birazdan taburcu olacağız. :) Sorulabilecek her soruya cevap verdim gibi sanki. :) Herkese kolay güzel doğumlar diliyorum. Dünyanın en büyük mutluluğu, o masum gözlerle size bakması. Acı ağrı kalmıyor. :)Allah, isteyen herkese nasip etsin inşallah.
İnşallah gelmissindir de haberin yoktur , hastahaneye bir gidip baktıklarında şöyle üç beş cm olsa ne iyi olurValla benim ağrı eşiğim mi yüksek ben anlamadım. Herkesin şu ağrı yapıyor dediği sey bana bir şey yapmıyor. Ben de doktora hiç ağrı sızıdan bahsetmedim belki dediğin gibi ağrı falan bahsetmeyince sorun yok diyodur :)) ya da daha o aşamalara gelmemişimdir
günlük 7 tane hurma günlük ada çayı içiyorum hergun en az 1 saat yürüyüş perine masajı plates topu egzersizleri yapıyorum bunları yaptığım halde bu haftalardayım yapmasaydım ne olurdu acaba
İnşallah gelmissindir de haberin yoktur , hastahaneye bir gidip baktıklarında şöyle üç beş cm olsa ne iyi olurbende de öyle oldu genelde ilk gece falan da öyle çok anlatılır ben sıkıntı yaşamadım cati muayenesi , alttan yapilanlarda öyle bana hiç sıkıntılı gelmedi darısı doğuma inşallah bende doktora canım acıyor diye hiç demedim halbuki ağrı yaşadığım zamanlar oluyor ama geçtiği için söyleme gereği duymuyorum, bakalım hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?