Doğumun ertesi gününde kv kişisi aramış ben uyurken telefonum ablamın yanındaydı o da açmamış karışmak istemedim dedi uyanınca çok ısrar etti geri ara diye aramadım tabiki onlar da bi daha donmediler, ailesi memleketlerinde hadi onları geçtim ama abisi var eşimin İstanbul’da ama gelelim bebeği görelim diye bi meraklanmaz mı insan ilk kez amca oldu ama yok yani mayaları bozuk herhalde bunların :)) benim de bitti gelenim gidenim olmaz daha
Doğum sancısı nasıl bişe ya Gerçekten bilmediğim bir şey ve ben inşallah suan doğum sancısı çekmiyorumdur suan pelvik taban dedikleri yerim popoma kadar ağrıyor. Bu ağrı nadirde olsa regl döneminde yaşadığım bir baskı ağrısı. Canım çok sıkkın gece gelmesin sezeryan olcam ben normal doğum yapamammamamamammama
muayneden geliyoruz bizim açıklık 2 cm olmuş geçen 1 cm di rahim yumuşamış bebek assagiya inmiş iyice nst de 2 kere 70 lerde sancim cıktı doğum başlamış gibi duruyor dedi tekrar sıyırma yapıp rahimi uyardı sancılarım var suan ama duzenli degil bu gun yatirsam bugun dogurturum seni dedi ama evde dogal yoldan sanci cekmem daha iyi olurmus bakalim ne zman gelecek
Bugün itibariyle mecburi izne ayrıldım çok şükür. Bu hafta temizlik yapıyım son rötuşları tamamlayım sonra da doğurayım inşallah diyorum. Benim bebiş biraz minyon o yüzden hemen doğsun da diyemiyorum. Biraz kilo alsin en hayırlı zamanda doğsun bebişlerimiz
günlük 7 tane hurma günlük ada çayı içiyorum hergun en az 1 saat yürüyüş perine masajı plates topu egzersizleri yapıyorum bunları yaptığım halde bu haftalardayım yapmasaydım ne olurdu acaba
Canim sanci kişiden kişiye değişiyo sanırım. Mesela ben şancı 80 100leri gösterirken hafif kasıklarımda adet sancısına benzer ağrı hissetmiştim. Ama başka arkadaş daha az gösteren bir sancıda hastaneyi ayağa kaldiriyodu nasıl bir acı hissediyorsa. Ağrı eşiğinin düşük olmasıyla alakalı bir durum sanırım.
Canim sanci kişiden kişiye değişiyo sanırım. Mesela ben şancı 80 100leri gösterirken hafif kasıklarımda adet sancısına benzer ağrı hissetmiştim. Ama başka arkadaş daha az gösteren bir sancıda hastaneyi ayağa kaldiriyodu nasıl bir acı hissediyorsa. Ağrı eşiğinin düşük olmasıyla alakalı bir durum sanırım.
evet o :)) ben tezimi epidural konusunda yaptım, tavsiye etmiyorum diyo. Dicektim lan sen tez yazalı geçmiş 30 sene, devir değişti :)) ama neyse dedim zaten epiduralden de korktuğum için :)
Yok pek rahat bu top sabaha kadar ziplayabilirim
Kuzum iki doktora gittim beyincerrahisinle ortapediye ikiside bu fıtık falan degil dogumdan sonra radyolga git dediler ilac veremiyoruZ mr cektirme yine sen bilirsin dediler onlar oyle diyincede ben birsey demedim kendi doktorumla pazartesi konusacagim ona ilk belimde sorun var dedim oda fitikmi bi baktir beyinciye fitiksa sorunolur. dedi ama bu agri benim kalçadan geliyor eskidende olurdu bu tarz kasgevseltici serum takildimi geciyordu suan bir ilac kullanamadigim için gecmiyorda diyemiyorum belkide bedendeki agirliktan dolayi hamilelikten dolayi bir agri onudabilmiyorum bu pazartesi bi tam konusayim neremin agridigini gosterim bakalim ne diyecek
ama tek korktugum iki kemik arasina igne yapiyorlarya ugusturmak icin bele ondan korkuyorum acaba yaptirmasammi diye edosko