2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ya bu sancıyı ben mi hissetmiyorum sancı hakkında hic bi bilgim yok adet sancısı gibi kasıklarıma mı vuruyo nasıl oluyo hic bilmiyorum

Öyle cok sansliyiz oyonden canim
Kimsesizler kervaninda ikimiz variz

Cnm sezaryen kendi tercihin mi yoksa mecburi bir durumdan ötürü mü sezaryene yönlendirdi doktorun

Youtube d videolar var arayabilirsin canım bakabilirsin bana doktorum ayakta bile yukarı aşağı daha sola sallanma haraketi yapabilirsin demisti
Canim izledimde onlar egzersiz gibi yapiyorlar benim
Kalca izin vermiyor ziplamak guzelmis baya zipladim sonra ayaga kalkamadim kasiklarda bir agri anlatamam azdaha yapsam hastanelik olacakmisim otururken anlamadimda kalkinca

Canim izledimde onlar egzersiz gibi yapiyorlar benim
Kalca izin vermiyor ziplamak guzelmis baya zipladim sonra ayaga kalkamadim kasiklarda bir agri anlatamam azdaha yapsam hastanelik olacakmisim otururken anlamadimda kalkinca
Kendini zorlicak bisey yapma ama allah korusun daha kötü olmasın sonra kendi doktorunla bu bel mevzusunu konustunmu hic

Benimde aynı banada bugün doktor aynısını söyledi bekliyorum

Bugün itibariyle mecburi izne ayrıldım çok şükür. Bu hafta temizlik yapıyım son rötuşları tamamlayım sonra da doğurayım inşallah diyorum. Benim bebiş biraz minyon o yüzden hemen doğsun da diyemiyorum. Biraz kilo alsin en hayırlı zamanda doğsun bebişlerimiz

günlük 7 tane hurma günlük ada çayı içiyorum hergun en az 1 saat yürüyüş perine masajı plates topu egzersizleri yapıyorum bunları yaptığım halde bu haftalardayım yapmasaydım ne olurdu acaba
Perine masajini ne sıklıkla yapıyorsun doktorumbanada yapabilirsin dedi.

Evet canim insallah. Dr dedi ki bana sanki kabiz olmussunda zorluyomussun gbi ikinman lazim dedi

Ayy öyleymiş. Hafif basue gibi bir şey oldu son birkaç gündür. O daha kötü olur mu doğumda onu düşünüyorum

Ya bu sancıyı ben mi hissetmiyorum sancı hakkında hic bi bilgim yok adet sancısı gibi kasıklarıma mı vuruyo nasıl oluyo hic bilmiyorum
Canim sanci kişiden kişiye değişiyo sanırım. Mesela ben şancı 80 100leri gösterirken hafif kasıklarımda adet sancısına benzer ağrı hissetmiştim. Ama başka arkadaş daha az gösteren bir sancıda hastaneyi ayağa kaldiriyodu nasıl bir acı hissediyorsa. Ağrı eşiğinin düşük olmasıyla alakalı bir durum sanırım.

Benim kasıklarıma vuran ağrı yok yalnız karnım cok sertleşiyo bu sancı değil dimi?

evet o :)) ben tezimi epidural konusunda yaptım, tavsiye etmiyorum diyo. Dicektim lan sen tez yazalı geçmiş 30 sene, devir değişti :)) ama neyse dedim zaten epiduralden de korktuğum için :)

Hahahahaha ben de biraz korkuyorum epiduralden de ama çaktırmıyorum. Artık o an sancı mı epidural mi bakcam duruma göre

Kendini zorlicak bisey yapma ama allah korusun daha kötü olmasın sonra kendi doktorunla bu bel mevzusunu konustunmu hic
Yok pek rahat bu top sabaha kadar ziplayabilirim
Kuzum iki doktora gittim beyincerrahisinle ortapediye ikiside bu fıtık falan degil dogumdan sonra radyolga git dediler ilac veremiyoruZ mr cektirme yine sen bilirsin dediler onlar oyle diyincede ben birsey demedim kendi doktorumla pazartesi konusacagim ona ilk belimde sorun var dedim oda fitikmi bi baktir beyinciye fitiksa sorunolur. dedi ama bu agri benim kalçadan geliyor eskidende olurdu bu tarz kasgevseltici serum takildimi geciyordu suan bir ilac kullanamadigim için gecmiyorda diyemiyorum belkide bedendeki agirliktan dolayi hamilelikten dolayi bir agri onudabilmiyorum bu pazartesi bi tam konusayim neremin agridigini gosterim bakalim ne diyecek
ama tek korktugum iki kemik arasina igne yapiyorlarya ugusturmak icin bele ondan korkuyorum acaba yaptirmasammi diye
edosko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…