Canım ben regl günümde test yaptırdım 3 gün sonra yine yaptırdım test sonucum olması gerektiği gibi yükselince randevu aldım ( kimyasal gebelik olabilir diye hemen gitmedim test sonucumu bekledim) 4+4 te yani reglim geçeli 4 gün olmuştu doktora gittim ve keseyi gördük.
Ayyyy aynı ben Bana bulantı hapı vermedi doktor şuan açlıktan karnım gurulduyor ama bişe yiyemiyorum halsiz düştüm. Kraker yiyorum o da 15 dk sonra yine acıktırıyor
MErhaba vajinal mi karından mı bu tarih acaba ? Şöyle şimdi 5 hafta 2 gün için randevu aldım boşa gidermi diye korkuyorum sonrasında eşim olmayacak o yüzden
Canım yanlış anlama da neden oruç tutmak için bu kadar ısrarcısın ki anlamadım doktor önermemiş işte. Biraz mantıklı düşünürsen sen de kendine orucu önermezsin. Allah günah yazmasın da yani kaza yaparız çok çok
selam kızlar Rabbim isteyen herkese sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah :) ben de 7 hafta 3 günlük hamileyim Allah inşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Kızlar bende dün karından duydum kalp atışlarını darısı diğer arkadaşlara çok değişik bi duyguymuş Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşâAllah şu an 7+5 deyiz teyzeler
kızlar merhaba ben 3 gün önce test yaptırdım 280 çıktı, bugün gecikmemin 2.-3. günü, doktora ne zaman gitmeliyim kese ve sonrasında kalp atışı için iki kez mi gitmeliyim kafamda deli sorular, benimde ikinci çocuğum olacak kısmet olursa. kaçıncı haftada keseyi gördünüz kızlar
Kızlar bende dün karından duydum kalp atışlarını darısı diğer arkadaşlara çok değişik bi duyguymuş Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşâAllah şu an 7+5 deyiz teyzeler
Kizlar siz dr.a geçmeden kan tahlilini nerede yaptırdınız? Demin devlet hastanesine çıktım yaptırmak için illa dr.a geçmeniz gerekiyor dedi. Sağlık ocaginda ilcedeyim diye tahlil yapamıyorlar.
üzülme canım stresde etkiler. Bende aynıydım senle sat 21 mart (dr göre 12 nisan) ilk gebeliğimde öyleydi. 10 haftanın içinde olmam gerekirken 7 haftadayım. Ne zaman hamile kalındığı tam bilinemez dedi. İnsanları kandırıyolar, sonra da bebek gelişmedi diyolar dedi. Ben tatmin oldum 7 haftalık her şeyi iyi dedi.