2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sizinki vajinal ultrason tahmin ediyorum, o durum beni çok kasıyor ya

MErhaba vajinal mi karından mı bu tarih acaba ? Şöyle şimdi 5 hafta 2 gün için randevu aldım boşa gidermi diye korkuyorum sonrasında eşim olmayacak o yüzden
Devlet hastanesiyse gözükmeyebilir. Ultrasonu iyi bir yerse gözükebilir.

benim doktorum da ilk üç ay gebelikte çok önemli o yüzden oruç tutmanı önermiyorum dedi. acaba başka bi doktora daha mı danışmak lazım?
Canım yanlış anlama da neden oruç tutmak için bu kadar ısrarcısın ki anlamadım doktor önermemiş işte. Biraz mantıklı düşünürsen sen de kendine orucu önermezsin. Allah günah yazmasın da yani kaza yaparız çok çok

ben tutamıyorum canım yaa midem ne açlığı ne tokluğu kaldırmıyor bu aralar
dr siz bilirsiniz tutmasanız iyi olur dedi
Ben de nette 2 doktora danistim erken bebegi etkilemez siz rahatsiz olmuyosaniz tutun dediler ama bazen zor oluyor bakicam olmadi ara ara tutarim

Kızlar bende dün karından duydum kalp atışlarını darısı diğer arkadaşlara çok değişik bi duyguymuş Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşâAllah şu an 7+5 deyiz teyzeler
Çok sevindim canım seninle aramızla bir gün var kese ve bebek kaç mm miş söyled mi doktorun

canım benim 5+0 da vajinal bakma ile kese göründü
30 Mayısta bence artışlarınız sağlıkla artar inşallah görürsünüz arkadaşım keseyi

Kızlar bende dün karından duydum kalp atışlarını darısı diğer arkadaşlara çok değişik bi duyguymuş Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşâAllah şu an 7+5 deyiz teyzeler

çok sevindim gözün aydın canım allah tamamına erdirsin

Kizlar siz dr.a geçmeden kan tahlilini nerede yaptırdınız? Demin devlet hastanesine çıktım yaptırmak için illa dr.a geçmeniz gerekiyor dedi. Sağlık ocaginda ilcedeyim diye tahlil yapamıyorlar.
Canim acilde kasık agrım bulantim bas dönmem var dedim orda yptrdim ben

Çok saol canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…