2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
beta HCG 1500 olduğunda keseyi alttan ultrasonla görebilirsin canım

ben tutmuyorum canım benim riske atmak istemiyorum ben hiçbirşeyi. arkadaşa cevap yazmıştım oruç tutuyormuş da

Cok iyi anliyorum canim..kendimi goruyorum resmen dua etmekten baska elden bir sey gelmiyor..herseye hazirla kendini...iyi olursada seviniriz..hayirlisi diyelim canim...
Allahın dediği olur canım bebeğimin nasibi varsa zaten beni bırakmaz yoksa da benim elimden bişey gelmez,ben yinede ilaçlarımı iğnemi düzenli saatinde yapıyorum pazartesi belli olur

CANIM SENIN NE SORUNUN VARKI BEN ANLAMADIM KALBI ATIYOSA BUYUDUKCE DAHA IYI ATAR SEN DUA ET ALLAHIM NE YAZDIYSA O OLUR ZATEN
Ah bi anlasam kafam allak bullak canım tüp bebek yaptırdım tuttu aradan zaman geçti gittik keseyi gördük sonra bidaha gittik kesenin büyüdüğünü gördük en son kalp atışlarını dinlemeye gidince sat hesabına göre 8 olması gerekirken 6 haftalık geriden geliyo dedi,biz duymadık kalp atışı çok az atıyo riskli dedi proluton iğne (düşük önleyici) verdi hemen akşamında yaptırdım 3 tane daha var ama haftada 1 olacak dedi,tekrar kontrolüm pazartesi işte ozaman iyi kötü belli olur,,işte böyle canım

Kendini çok kasmıyorsan yaptır. Ben kendimi çok kastığım için hatta kalbim sıkıştığı için tüy dökücü ile idare edeceğim bir süre. Zaten normalden hassas tüylerimiz :)
tüy dökücü onerılmıyor canım cok arastırdım yani kımyasal var ıcınde dogal olarak cilt altına gecebılıyormus. Ben de agda konusunda kararsızdım biraz tedirginliğim oldu ama çok şükür cok acı vs olmadı kasmadım bi zararı olmadı hiçbir zararı yok yanı canınız yanmıyosa

Canım o mucizeye getçekten çok ihtiyacım var inşallah pazartesi doktor odasından gülerek çıkarım inşallahhh haftaya perşembe eğer bi sıkıntı olmamış olursa başka doktora gidicem canım doğal gebelik olacağını sanmıyorum zaten transferden sonra 10.gün pozitifi görmüştüm, 16,4mm keseden 10 gün sonra 26,1mm çıktı en son gittiğim oydu işte canım pazartesi 17:00 de tekrar kontrolüm var

Dualarım seninle. Lütfen kötü düşünme benim arkadaşım anlattı aksam.9.haftada gitmekle cokıyı yapıosun dedı Oğlu var 1yaşında 7.haftasında dr.a gıdıyor kalp atışı yok dıyorlar sen bu çocuğum yaşıcagını nerden biliyorsun vb seyler dıyorlar bıkacgune baska dr.a gıdıyor o da bakıyor kalbı atıyor gb ama kesın dıyemıyorum alttan muayene ıstersen yapalım dıyorlar mecbur yaptırıyor ve şükür kalp atışı duyuluyor busefer met sekılde Alternatıf doktora gittin mi canım sen? Pembepanterr

Gitmedim canım gidemedim elim ayagım kalkmadı bekleyim dedim pazarteside gideyimde ona göre hareket edicem sıkıntı olmazsa perşembe günü başka doktora gidicem,Allah razı olsun canım destekleriniz dualarınız beni gerçekten mutlu ediyo pazartesi saat 17:00de kontrolde doktor ne diyecek çatlıyorum bildiğin gibi değil kötü bişey derse ben naparım bilmiyorum

Bn lazer e gidiyordum artik gidemiyorum cok zorda kalirsam agda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…