Çok şükür benim bel ağrısı dışında bir belirtim ve şikayetim yok birde uyku hali var tabi çok dua ederdim midem bulanmasın diye çok şükür bu zamana kadar iyi geldik umarım bundan sonrada olmaz inşallah seninde son bulur rahat bi gebelik geçirirsin
Insallah cnm ama bnim normal hayatimda da migdem cok hassas yanimda biri 3 kere oksursun 4cuye migdem bulanir normal bnce bnm sikintilarim allah sana kolay hamilelik nasip etsin o kadar heycenliyim ki artik uykumda sayikliyorum 29bda kalp atisini duyarim diye
Insallah cnm ama bnim normal hayatimda da migdem cok hassas yanimda biri 3 kere oksursun 4cuye migdem bulanir normal bnce bnm sikintilarim allah sana kolay hamilelik nasip etsin o kadar heycenliyim ki artik uykumda sayikliyorum 29bda kalp atisini duyarim diye
selam kızlar Rabbim isteyen herkese sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah :) ben de 7 hafta 3 günlük hamileyim Allah inşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
selam kızlar Rabbim isteyen herkese sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah :) ben de 7 hafta 3 günlük hamileyim Allah inşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Kizlar siz dr.a geçmeden kan tahlilini nerede yaptırdınız? Demin devlet hastanesine çıktım yaptırmak için illa dr.a geçmeniz gerekiyor dedi. Sağlık ocaginda ilcedeyim diye tahlil yapamıyorlar.
Benim ilk hamıleleıgımda 8 gün gerıden gelıyordu kızımda geç dollenmeden dolayı dedı dr 35 günde oluyordum hasta ve adete 1 hafta kala kalmışım.ilerleyen haftalarda 5 güne düştü çok şükür saglıkla doğdu bır problem degıl canım hamıle kaldıgın gunle alakalı tamamen yanı yumurtlamaya
Kızlar birşey sorucam ben de çikolata kisti vardı doktora da bunu söylemiştim ama ultrason görüntülerinde görmedim kisti kendiliğinden kaybolmuş olabilir mi daha önceki muaneledimde direk karşıma çıkıyordu
Canım ben evliligin ilk yillarinda pko idim. Hiç tedavide olmadim hatta. Sadece kilo verdim. Ve ilk hamileligimde dr.a sordum kist falan görünmüyor. Belli ki kendiliginden geçmiş atmissin demisti...
Canım işte senin gibi bi kaç kişiden olumsuz okudum hiç tekrar düzeldi diyen olmamış oyüzden pozitif düşünemiyorum ciddi anlamda moralim çok bozuk,ilk keseyi gördüğümüzde 9,5mm di sonraki 16,4mm di en son gittiğimde 26mm di aynı gün beta hcg baktırdım 10bin çıktı,kalp atışını biz duymadık zaten doktor atıyo ama çok yavaş risk var dedi haftaya tekrar gel dedi işte pazartesi kontrolüm var kalbi durdu diyecek diye ödüm kopuyo öyle zor durumdayım ki anlatamam
Canım sen başka doktora gitmedin mi? Gitmediysen yarın başka bir doktora git lütfen. Bak bişe yoksa bile kendini de bebeği de üzüyorsun. Belki normal atıyor kalbi belki cihazda sorun var duymadınız nolacak günlerdir stres oldun. Ben olsam 2-3 doktora gitmiştim. Şu mübarek günlerde Allah’ın izniyle sağlıklı olarak bebeğini kucağına alırsın inşallah dualarım senle sende bol bol dua et üzme kendini ve lütfen başka bir doktora iyi bi hastaheneye git