2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Cook ketun bi doktordu hiç soru soramadım adetim 10 gun geçti dedim 10 güne gore küçük dedi ... keseyi gördük dedim bida ne zamn gelim 15 gun sonra gel dedi
üzülme canım stresde etkiler. Bende aynıydım senle sat 21 mart (dr göre 12 nisan) ilk gebeliğimde öyleydi. 10 haftanın içinde olmam gerekirken 7 haftadayım. Ne zaman hamile kalındığı tam bilinemez dedi. İnsanları kandırıyolar, sonra da bebek gelişmedi diyolar dedi. Ben tatmin oldum 7 haftalık her şeyi iyi dedi.

kızlar merhaba ben 3 gün önce test yaptırdım 280 çıktı, bugün gecikmemin 2.-3. günü, doktora ne zaman gitmeliyim kese ve sonrasında kalp atışı için iki kez mi gitmeliyim kafamda deli sorular, benimde ikinci çocuğum olacak kısmet olursa. kaçıncı haftada keseyi gördünüz kızlar

benim hala aynı son gaz gidiyorum :) doktorum normal dedi bebeğe bi etkisi yokmuş ölüm orucu bile olsan ilk 5 ay annenin depolarını kullanır bebek dedi
benim doktorum da ilk üç ay gebelikte çok önemli o yüzden oruç tutmanı önermiyorum dedi. acaba başka bi doktora daha mı danışmak lazım?

dua ediyorum canım senin gibi ne kadar evlad aşkı ile yanan kulu varsa rabbim hayırlısı ve sağlıkla nasip etsin inşallah
Yaa duygulandimmm..
Aminnnn canim cok sagol.
Bu platformu cok seviyorum..hic tanimadigimiz insanlarla birbirimiz icin dua ediyorz..Iyi ki variz arkadaslar...iyi ki varsiniz...
Allah dualarimizi kabul etsin..

5 buçuk haftada gözükür canım kese kalp atışı biraz daha beklemen gerekir 7. Haftaya kadar

benim doktorum da ilk üç ay gebelikte çok önemli o yüzden oruç tutmanı önermiyorum dedi. acaba başka bi doktora daha mı danışmak lazım?
Ben çok kötüyüm oruçlular yine iftar sahur yapıyor ben su bile içemiyorum bulantı haplarıyla yaşıyorum doktorum hiç bişey olmaz dedi kendini zorlama dedi

Canım ben regl günümde test yaptırdım 3 gün sonra yine yaptırdım test sonucum olması gerektiği gibi yükselince randevu aldım ( kimyasal gebelik olabilir diye hemen gitmedim test sonucumu bekledim) 4+4 te yani reglim geçeli 4 gün olmuştu doktora gittim ve keseyi gördük.

Ben çok kötüyüm oruçlular yine iftar sahur yapıyor ben su bile içemiyorum bulantı haplarıyla yaşıyorum doktorum hiç bişey olmaz dedi kendini zorlama dedi
Ayyyy aynı ben Bana bulantı hapı vermedi doktor şuan açlıktan karnım gurulduyor ama bişe yiyemiyorum halsiz düştüm. Kraker yiyorum o da 15 dk sonra yine acıktırıyor

5 buçuk haftada gözükür canım kese kalp atışı biraz daha beklemen gerekir 7. Haftaya kadar
MErhaba vajinal mi karından mı bu tarih acaba ? Şöyle şimdi 5 hafta 2 gün için randevu aldım boşa gidermi diye korkuyorum sonrasında eşim olmayacak o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…