2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım geçen pazartesi gittiğimde 2 hafta geriden geldiğini ve kalp atımının normale göre az olduğunu ve riskim olduğunu söyledi doktorum normalde hep güzel yorum yapan bi insan ama bu sefer yüzü düştü ciddi olduğunu surat ifadesinden de iyi anladım sonuçta 10 yıllık doktorum,ahh çok korkuyorum bi bilsen inşallah arkadaşın gibi olurda bende rahatlarım yoksa yaşayan ölü gibi hiçbişeyden de tat almıyorum çok üzülüyorum

Canım Çok haklısın çok iyi anlıyorum seni ama bu tarz şeyler de çok olabiliyor Ben inanıyorum gittiğinde her şey güzel Olacak hissediyorum belki cihazla alakalıdır geriden geliyorum diyorsun Her bebeğin yerleşme süresi farklıdır geç yumurtlama olduğunda geriden gelinmez mesela cnku o bebek normal haftadakılerden.gec yerlesmiştir. gerıden gelıyor demek sacma olur yıne tüp bebek tedavisinde de yerleşme geç olursa mesela ilk haftalarda net duyulmıcagı ıcın her zaman net bılgı alınamayacagı için dinlemeyi tercih etmeyen bir dünya doktor var. keza Benim doktorum da öyle. çok duyuyoruz daha yenı kalbı oluşmaya basladıgında belkı cıhazla alakalı net duyulmadıgı ıcın az gelıyordur olumlu düşün bol bol dua edelım❤

Yaa ben normalde evde lazer yapıyordum of nefretimsin ağda :))))

İnşallah iyi olacak her şey moralini yüksek tut ve güzel beslen canım

Çok çok çook teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi olur yıllarca bebeğim olmadı en son tüp bebekle tam anne olucam diye sevinirken böyle bi durum beni gerçekten çok üzdü inşallah cihazla alakalıdır, alttan hiç bakmadı zaten karnımdan baktı inşallah oyüzden tam net algılamamıştır inşallah pazartesi güzel haber verebilirim

Yaa ben normalde evde lazer yapıyordum of nefretimsin ağda :))))
ışık atımı epılasyonu dımi:) benım.hıc canım yanmıyor normalde zaten suan da zorlanmadm ama ılerkı aylarda neolur bılmem cok pısmanm lazer yaptırmadıgma onceden

Allahım inşallah sana meleğini saglıkla kucagına versın. bu mubarek gunlerde dualarımz kabul olsunn kendımden cok senın randevunu 4gozle beklıyorum ınan bana

ışık atımı epılasyonu dımi:) benım.hıc canım yanmıyor normalde zaten suan da zorlanmadm ama ılerkı aylarda neolur bılmem cok pısmanm lazer yaptırmadıgma onceden
Evet rowentanın kullanıyorum en azından ağdadan geç çıkıyordu ve daha az acılıydı :) ben de önceden alsaydım keşke biraz geç aldım :/

Evet rowentanın kullanıyorum en azından ağdadan geç çıkıyordu ve daha az acılıydı :) ben de önceden alsaydım keşke biraz geç aldım :/
ben de phılıps lumea ıstıyodum eşimin kuzenı kullanmaya basladı bıkacayda tum tuylerden kurtuldu neguzell ya tabı ozel bolge daha uzun suruyor tamamen gecmesı. Kız belkı zararı yoktur bı arastımak lazım:)

kızlar benım de dun enson ıstıfra ettim iştahım bı acıldı delı gb yyıyorum yarm saatte hıc yemıyormusum gb acıkıyorum sureklı her sanıye yemem lazım suankı mıdeme gore. yoruldum sureklı bıseyler yemekten mıdemde ve bogazımda resmen aclık hıssı var her an var mı böyle olan?

Ben parmak kaldiriyorum yarim saatte bir acikiyorum artik ne yiyecegimi sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…