- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
Canım geçen pazartesi gittiğimde 2 hafta geriden geldiğini ve kalp atımının normale göre az olduğunu ve riskim olduğunu söyledi doktorum normalde hep güzel yorum yapan bi insan ama bu sefer yüzü düştü ciddi olduğunu surat ifadesinden de iyi anladım sonuçta 10 yıllık doktorum,ahh çok korkuyorum bi bilsen inşallah arkadaşın gibi olurda bende rahatlarım yoksa yaşayan ölü gibi hiçbişeyden de tat almıyorum çok üzülüyorumDualarım seninle. Lütfen kötü düşünme benim arkadaşım anlattı aksam.9.haftada gitmekle cokıyı yapıosun dedı Oğlu var 1yaşında 7.haftasında dr.a gıdıyor kalp atışı yok dıyorlar sen bu çocuğum yaşıcagını nerden biliyorsun vb seyler dıyorlar bıkacgune baska dr.a gıdıyor o da bakıyor kalbı atıyor gb ama kesın dıyemıyorum alttan muayene ıstersen yapalım dıyorlar mecbur yaptırıyor ve şükür kalp atışı duyuluyor busefer met sekılde Alternatıf doktora gittin mi canım sen?Pembepanterr
Canım Çok haklısın çok iyi anlıyorum seni ama bu tarz şeyler de çok olabiliyor Ben inanıyorum gittiğinde her şey güzel Olacak hissediyorum belki cihazla alakalıdır geriden geliyorum diyorsun Her bebeğin yerleşme süresi farklıdır geç yumurtlama olduğunda geriden gelinmez mesela cnku o bebek normal haftadakılerden.gec yerlesmiştir. gerıden gelıyor demek sacma olur yıne tüp bebek tedavisinde de yerleşme geç olursa mesela ilk haftalarda net duyulmıcagı ıcın her zaman net bılgı alınamayacagı için dinlemeyi tercih etmeyen bir dünya doktor var. keza Benim doktorum da öyle. çok duyuyoruz daha yenı kalbı oluşmaya basladıgında belkı cıhazla alakalı net duyulmadıgı ıcın az gelıyordur olumlu düşün bol bol dua edelım❤Canım geçen pazartesi gittiğimde 2 hafta geriden geldiğini ve kalp atımının normale göre az olduğunu ve riskim olduğunu söyledi doktorum normalde hep güzel yorum yapan bi insan ama bu sefer yüzü düştü ciddi olduğunu surat ifadesinden de iyi anladım sonuçta 10 yıllık doktorum,ahh çok korkuyorum bi bilsen inşallah arkadaşın gibi olurda bende rahatlarım yoksa yaşayan ölü gibi hiçbişeyden de tat almıyorum çok üzülüyorum
Yaa ben normalde evde lazer yapıyordum of nefretimsin ağda :))))tüy dökücü onerılmıyor canım cok arastırdım yani kımyasal var ıcınde dogal olarak cilt altına gecebılıyormus. Ben de agda konusunda kararsızdım biraz tedirginliğim oldu ama çok şükür cok acı vs olmadı kasmadım bi zararı olmadı hiçbir zararı yok yanı canınız yanmıyosa
İnşallah iyi olacak her şey moralini yüksek tut ve güzel beslen canımGitmedim canım gidemedim elim ayagım kalkmadı bekleyim dedim pazarteside gideyimde ona göre hareket edicem sıkıntı olmazsa perşembe günü başka doktora gidicem,Allah razı olsun canım destekleriniz dualarınız beni gerçekten mutlu ediyo pazartesi saat 17:00de kontrolde doktor ne diyecek çatlıyorum bildiğin gibi değil kötü bişey derse ben naparım bilmiyorum
Anladım canım ben de riske atmam zaten atacak durumum da yok mide bulantısı halsizlikten :)ben tutmuyorum canım benim riske atmak istemiyorum ben hiçbirşeyi. arkadaşa cevap yazmıştım oruç tutuyormuş da
Tuzlu ayran forever :)Kraker bnde yiyorum ama ayran denemedim
Seni çok iyi anlıyorum canım ben gece çişe kalkmaya korkar oldum yataktan kalktığım an başlıyor bulantı. Uyurken ne güzel hiç bişe yok:) sen kaçıncı haftandasın?Istah kaybida var bnm az once yine istifra ettim napacagimi sasirdim valla
Çok çok çook teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi olur yıllarca bebeğim olmadı en son tüp bebekle tam anne olucam diye sevinirken böyle bi durum beni gerçekten çok üzdü inşallah cihazla alakalıdır, alttan hiç bakmadı zaten karnımdan baktı inşallah oyüzden tam net algılamamıştırCanım Çok haklısın çok iyi anlıyorum seni ama bu tarz şeyler de çok olabiliyor Ben inanıyorum gittiğinde her şey güzel Olacak hissediyorum belki cihazla alakalıdır geriden geliyorum diyorsun Her bebeğin yerleşme süresi farklıdır geç yumurtlama olduğunda geriden gelinmez mesela cnku o bebek normal haftadakılerden.gec yerlesmiştir. gerıden gelıyor demek sacma olur yıne tüp bebek tedavisinde de yerleşme geç olursa mesela ilk haftalarda net duyulmıcagı ıcın her zaman net bılgı alınamayacagı için dinlemeyi tercih etmeyen bir dünya doktor var. keza Benim doktorum da öyle. çok duyuyoruz daha yenı kalbı oluşmaya basladıgında belkı cıhazla alakalı net duyulmadıgı ıcın az gelıyordur olumlu düşün bol bol dua edelım❤
Sizlerin duasıyla desteğiyle inşallah güzel haber alırım kuzumİnşallah iyi olacak her şey moralini yüksek tut ve güzel beslen canım
ışık atımı epılasyonu dımi:) benım.hıc canım yanmıyor normalde zaten suan da zorlanmadm ama ılerkı aylarda neolur bılmem cok pısmanm lazer yaptırmadıgma oncedenYaa ben normalde evde lazer yapıyordum of nefretimsin ağda :))))
Allahım inşallah sana meleğini saglıkla kucagına versın. bu mubarek gunlerde dualarımz kabul olsunn kendımden cok senın randevunu 4gozle beklıyorum ınan banaÇok çok çook teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi olur yıllarca bebeğim olmadı en son tüp bebekle tam anne olucam diye sevinirken böyle bi durum beni gerçekten çok üzdü inşallah cihazla alakalıdır, alttan hiç bakmadı zaten karnımdan baktı inşallah oyüzden tam net algılamamıştırinşallah pazartesi güzel haber verebilirim
Evet rowentanın kullanıyorum en azından ağdadan geç çıkıyordu ve daha az acılıydı :) ben de önceden alsaydım keşke biraz geç aldım :/ışık atımı epılasyonu dımi:) benım.hıc canım yanmıyor normalde zaten suan da zorlanmadm ama ılerkı aylarda neolur bılmem cok pısmanm lazer yaptırmadıgma onceden
ben de phılıps lumea ıstıyodum eşimin kuzenı kullanmaya basladı bıkacayda tum tuylerden kurtuldu neguzell ya tabı ozel bolge daha uzun suruyor tamamen gecmesı. Kız belkı zararı yoktur bı arastımak lazım:)Evet rowentanın kullanıyorum en azından ağdadan geç çıkıyordu ve daha az acılıydı :) ben de önceden alsaydım keşke biraz geç aldım :/
6+3 suan canimSeni çok iyi anlıyorum canım ben gece çişe kalkmaya korkar oldum yataktan kalktığım an başlıyor bulantı. Uyurken ne güzel hiç bişe yok:) sen kaçıncı haftandasın?
Ben parmak kaldiriyorum yarim saatte bir acikiyorum artik ne yiyecegimi sasirdimkızlar benım de dun enson ıstıfra ettim iştahım bı acıldı delı gb yyıyorum yarm saatte hıc yemıyormusum gb acıkıyorum sureklı her sanıye yemem lazım suankı mıdeme gore. yoruldum sureklı bıseyler yemekten mıdemde ve bogazımda resmen aclık hıssı var her an var mı böyle olan?
cok yorucuuu yaaBen parmak kaldiriyorum yarim saatte bir acikiyorum artik ne yiyecegimi sasirdim
İnşallah yavrun sana sımsıkı tutunur annesi ben umutluyumSizlerin duasıyla desteğiyle inşallah güzel haber alırım kuzum
Hemde nasil yiyecek bir şey bulamiyorum bncok yorucuuu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?