2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Peki o surecte mama takviyesimı yptınız
Evet enjektorle mama verdim ama etrafımızdaki çok bilmiş teyzeler mama verme emzir sütun gelir onun agzına girer yok su yok vu bildiğin mahalle baskısıyla daha az beslemeye basladım emrinde sütüm gelsin diye sonuç sarılık olduk hastaneye yattık etraftaki kimseyi dinleme sütun gelene kadar en geç 2 saatte bir nana takviyesi yap muhakkak

gecmis olsun canim insallah cabucacik iyilesirsin hadi bakalim bende cmt ye kadar dogurmazsam alttan muayene
Daha yapılmadı mı canım sana ben 2 haftadır kontrollerde muayene oluyorum 1 cm açıklık varmış ama devamı yok

Gecmis olsun bol destek al dinlen canim cabuk atlatirsin insallah herkesin çarşambaya randevusu var heralde benimde son kontrolüm çarşamba:)
Kutsal çarşamba o zaman desene :) bi öncekinde de carsam giden coktuk haftadan haftaya olunca amin inşallah bütün herşeyi dayadım hava kârlı soğuk

baak sen benden önce dogurdunn:) sağlıkla kavuşmuşsunuz önemli olan bu :) güzel düşün sütünde gelir zamanla kelebek silikon üç al mutlaka küçükse göğüs ucun hadi hayırlı uğurlu olsun bakalım :)

canım sendemi kavuştun bebeğine sağlıcakla büyüt inşallah darısı bizim başımıza

Göğüs ucu küçük olanlara mı iyi geliyor bu kelebek silikon ben almadım ihtiyaç olursa almayı düşünüyorum

Göğüs ucu küçük olanlara mı iyi geliyor bu kelebek silikon ben almadım ihtiyaç olursa almayı düşünüyorum

Dogumdan sonra bazi kisilerde gogsun sut dolmasindan dolayi meme ucu duzlesiyor, bebegin agzina memeyi vermekte zorlanirsa anne bu silikon uclar cok ise yariyor, uzun sure icin kullanilmasi tavsiye edilmiyor ama anne/bebek emzirmeye adapte olana kadar cozum oluyor. Zaten annede bir kac gune emzirmeyi kavradigi icin ihtiyacta kalmaz

Günaydin,dun spinal sezeryan oldum,oglusum suan kuvezde daha kucagima alamadim,ciğerine su kacmis dogumda,iyiki spinal yapmisim ,bebisimi orda gordum,dualarinizda bizide eksik etmeyin
Çok geçmiş olsun bir an önce sağlıkla eve dönersiniz inşallah, hoşgelmiş bebeğin

Hayırlı uğurlu olsun hoşgelmiş bebeğin :)

Kilo icin bisey dedimi...(tahmini) hadi beklemeye gectim kilo fazla olur diye aklima takiliyo
Aynı şeyi ben de düşünüyorum. Bekledikçe kilosu artacak normal doğum zorlaşacak, o saatten sonra sezaryene dönecekse neden bekliyoruz? Kafamda sürekli bu döngü

Ne güzel bir haber
Sizi burda okudukça seviniyorum. Rabbim.bize de yaşatsın bu duyguyu. Hayırlı sağlıklı evlat olsun bebeğin. Gözün aydın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…