Doktor 3500 gibi doğar dedi . Hep bir hafta onde gidiyordu. Abisi 38.haftada doğdu. Belki haftaya bile olabilir dedi doktor.bebimki erkek seninki kız sa daha minik olması normalMaşallah bebeğine hafta olarak önde mi gelişimi ne diyor Dr un? 36+4 de 2700 idi gayet iyi demişti bana dr
Oldu da bitti masallah olmus seninkisi:) siz iyi olunda varsin boyle olsun canim saglicakla büyüt bebeginiKizlar hayirli geceler hep bu ani bekliyordum sukurler olsun ben anne oldum busefer sizler teyzoş olrunuzduaeden etmiyem herkes cok saolsun allah sizlerden razi olsun dogumu yaptik allaha sukur darisi sizlerin basina rabbim olmayanlarada nasip etsin insallah
durum acil oldugu icin saat 21:00 gibi doguma alindim 22:00 gibi odadaydim genel sez. Olduk oglusum allaha sukur iyi 3700gram dunyaya geldi henuz boyu hakkinda birbilgim yok masallah pamuk gibi yavrum tek sorunumuz gogsum minicik ucuda yok ememedi agzina bir damla sekerli sulu zemzem verdiler ve sipa uyuyor simdi sutumde yok ama bunada sukurler olsunDarisi sizlerin basina korkmayin hersey geciyor acida agrida
Dogumdan sonra bazi kisilerde gogsun sut dolmasindan dolayi meme ucu duzlesiyor, bebegin agzina memeyi vermekte zorlanirsa anne bu silikon uclar cok ise yariyor, uzun sure icin kullanilmasi tavsiye edilmiyor ama anne/bebek emzirmeye adapte olana kadar cozum oluyor. Zaten annede bir kac gune emzirmeyi kavradigi icin ihtiyacta kalmaz
Günaydin,dun spinal sezeryan oldum,oglusum suan kuvezde daha kucagima alamadim,ciğerine su kacmis dogumda,iyiki spinal yapmisim ,bebisimi orda gordum,dualarinizda bizide eksik etmeyin
Doktor 3500 gibi doğar dedi . Hep bir hafta onde gidiyordu. Abisi 38.haftada doğdu. Belki haftaya bile olabilir dedi doktor.bebimki erkek seninki kız sa daha minik olması normal
Gözün aydın canım. Doğuramayacam diye diye bizden önce doğurdun :) Güle güle büyütKizlar hayirli geceler hep bu ani bekliyordum sukurler olsun ben anne oldum busefer sizler teyzoş olrunuzduaeden etmiyem herkes cok saolsun allah sizlerden razi olsun dogumu yaptik allaha sukur darisi sizlerin basina rabbim olmayanlarada nasip etsin insallah
durum acil oldugu icin saat 21:00 gibi doguma alindim 22:00 gibi odadaydim genel sez. Olduk oglusum allaha sukur iyi 3700gram dunyaya geldi henuz boyu hakkinda birbilgim yok masallah pamuk gibi yavrum tek sorunumuz gogsum minicik ucuda yok ememedi agzina bir damla sekerli sulu zemzem verdiler ve sipa uyuyor simdi sutumde yok ama bunada sukurler olsunDarisi sizlerin basina korkmayin hersey geciyor acida agrida
Hayırlı olsun gözün aydın canım sağlıkla büyüt yavrunuGünaydin,dun spinal sezeryan oldum,oglusum suan kuvezde daha kucagima alamadim,ciğerine su kacmis dogumda,iyiki spinal yapmisim ,bebisimi orda gordum,dualarinizda bizide eksik etmeyin
Kizlar hayirli geceler hep bu ani bekliyordum sukurler olsun ben anne oldum busefer sizler teyzoş olrunuzduaeden etmiyem herkes cok saolsun allah sizlerden razi olsun dogumu yaptik allaha sukur darisi sizlerin basina rabbim olmayanlarada nasip etsin insallah
Geçmiş olsun canım gözün aydın. Bir an önce toparlansın kuzun. Sağlıkla al kucağınaGünaydin,dun spinal sezeryan oldum,oglusum suan kuvezde daha kucagima alamadim,ciğerine su kacmis dogumda,iyiki spinal yapmisim ,bebisimi orda gordum,dualarinizda bizide eksik etmeyin
Evet kuzum benim komşum hala onlarla emziriyo göğüs ucu yok diyeGöğüs ucu küçük olanlara mı iyi geliyor bu kelebek silikon ben almadım ihtiyaç olursa almayı düşünüyorum
Hayırlı olsun canım benim Allah analı babalı büyütsünKizlar hayirli geceler hep bu ani bekliyordum sukurler olsun ben anne oldum busefer sizler teyzoş olrunuzduaeden etmiyem herkes cok saolsun allah sizlerden razi olsun dogumu yaptik allaha sukur darisi sizlerin basina rabbim olmayanlarada nasip etsin insallah
Ya canım benim Allahım korusun sizi çok sevindim Sağlıkla büyüsün prensin :) sakın sıkma canını benim de sütüm gelmedi vs hala mama veriyorum günde 30 cc süt ancak çıkıyor ama bugun daha da yükleneceğim pompayla sağıyorum. Kızım çok iyi ememiyor göğüs ucum yok diye bide biberona alıştı maalesef. Ama olsın önemli olan sütümün onun boğazından geçmesi herşeyden önemli az bile olsa antibiyotik niyetine:) İnşallah bol bol sütlenirsin hayırlı olsun :)Kizlar hayirli geceler hep bu ani bekliyordum sukurler olsun ben anne oldum busefer sizler teyzoş olrunuzduaeden etmiyem herkes cok saolsun allah sizlerden razi olsun dogumu yaptik allaha sukur darisi sizlerin basina rabbim olmayanlarada nasip etsin insallah
Geçmek bilmeyen son iki haftaya girmiş bulunuyorum. Umarım kıyafetler fazla kirismadan gelir küçük hanimBen de annem varken hazırladım dün bugün gitti doğuma tekrar gelecek inşallah :) hazırlayınca hemen doğuma gidecekmişim gibi hissettim ya :)
Şırıngayla verin canım sütü biberonla vermeyin nolurYa canım benim Allahım korusun sizi çok sevindim Sağlıkla büyüsün prensin :) sakın sıkma canını benim de sütüm gelmedi vs hala mama veriyorum günde 30 cc süt ancak çıkıyor ama bugun daha da yükleneceğim pompayla sağıyorum. Kızım çok iyi ememiyor göğüs ucum yok diye bide biberona alıştı maalesef. Ama olsın önemli olan sütümün onun boğazından geçmesi herşeyden önemli az bile olsa antibiyotik niyetine:) İnşallah bol bol sütlenirsin hayırlı olsun :)
Lansinoh göğüs ucu kremi kullanıyorum canım ben iyi geliyorYa bu göğüs yarası için bi önerisi olan var mı? ? Mahvoluyorum emzirirken ne olur bi gece de mucize yaartan bişey var diyin :)
Meraktan soruyorum biberona alışmasın diye mi yoksa plastikle filan temas etmesin diye mi neden biberon zararlı biz almadık hala inşallah ihtiyacımz da olmazŞırıngayla verin canım sütü biberonla vermeyin nolur
Memeden yavaş biberondan hızlı akar bebek uğraşmadan ağzına gelen mama varken memeyi emmeyle uğraşmaz malesef bi kaç sefer sonra tamamen memeyi tutmayabilir ilk günler hepimizin sütleri olmayabilir bizde aldık mama evde bulunsun diye hatta ilk gece bir kez verdik şırınga ile ağzına damlatarak inşallah hiç ihtiyacımız olmaz ama biberonda gerekli farzedelim süt gelmedi çoğu anne yaşayabiliyor o zaman mecburen biberon kullanacağız..Meraktan soruyorum biberona alışmasın diye mi yoksa plastikle filan temas etmesin diye mi neden biberon zararlı biz almadık hala inşallah ihtiyacımz da olmaz
Anladım canm.. İşte ihtiyaç halinde eczaneden alırız diye düşündük biz de ne alacağımızı bilemedik zaten başta. Kayınvaldem de hep kötüsünü düşünüyorsunuz hastanenin karşısı eczane dolu zaten en kötü iner alıveririz dedi bide sağma makinesinden de biberonumuz var bi tane kaynatmıştm ondan içim rahatMemeden yavaş biberondan hızlı akar bebek uğraşmadan ağzına gelen mama varken memeyi emmeyle uğraşmaz malesef bi kaç sefer sonra tamamen memeyi tutmayabilir ilk günler hepimizin sütleri olmayabilir bizde aldık mama evde bulunsun diye hatta ilk gece bir kez verdik şırınga ile ağzına damlatarak inşallah hiç ihtiyacımız olmaz ama biberonda gerekli farzedelim süt gelmedi çoğu anne yaşayabiliyor o zaman mecburen biberon kullanacağız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?