2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Maşallah bebeğine hafta olarak önde mi gelişimi ne diyor Dr un? 36+4 de 2700 idi gayet iyi demişti bana dr
Doktor 3500 gibi doğar dedi . Hep bir hafta onde gidiyordu. Abisi 38.haftada doğdu. Belki haftaya bile olabilir dedi doktor.bebimki erkek seninki kız sa daha minik olması normal

Oldu da bitti masallah olmus seninkisi:) siz iyi olunda varsin boyle olsun canim saglicakla büyüt bebegini

Anladım canım sağ olasın

Günaydin,dun spinal sezeryan oldum,oglusum suan kuvezde daha kucagima alamadim,ciğerine su kacmis dogumda,iyiki spinal yapmisim ,bebisimi orda gordum,dualarinizda bizide eksik etmeyin

Geçmiş olsun iyileşir inşallah kucağına da alırsın Allah analı babalı büyütsün inşallah

Doktor 3500 gibi doğar dedi . Hep bir hafta onde gidiyordu. Abisi 38.haftada doğdu. Belki haftaya bile olabilir dedi doktor.bebimki erkek seninki kız sa daha minik olması normal

Evet kız :) haftasına göre gidiyor benim hep sağlıklı olsunlar inşallah

Gözün aydın canım. Doğuramayacam diye diye bizden önce doğurdun :) Güle güle büyüt

Günaydin,dun spinal sezeryan oldum,oglusum suan kuvezde daha kucagima alamadim,ciğerine su kacmis dogumda,iyiki spinal yapmisim ,bebisimi orda gordum,dualarinizda bizide eksik etmeyin
Hayırlı olsun gözün aydın canım sağlıkla büyüt yavrunu

Gözün aydın cnm darısı başımıza inşallah

Geçmiş olsun canım gözün aydın. Bir an önce toparlansın kuzun. Sağlıkla al kucağına

Hayırlı olsun canım benim Allah analı babalı büyütsün hayırlı saglıklı uzun ömürleri olsun minnoşun

Ya canım benim Allahım korusun sizi çok sevindim Sağlıkla büyüsün prensin :) sakın sıkma canını benim de sütüm gelmedi vs hala mama veriyorum günde 30 cc süt ancak çıkıyor ama bugun daha da yükleneceğim pompayla sağıyorum. Kızım çok iyi ememiyor göğüs ucum yok diye bide biberona alıştı maalesef. Ama olsın önemli olan sütümün onun boğazından geçmesi herşeyden önemli az bile olsa antibiyotik niyetine:) İnşallah bol bol sütlenirsin hayırlı olsun :)

Şırıngayla verin canım sütü biberonla vermeyin nolur

Meraktan soruyorum biberona alışmasın diye mi yoksa plastikle filan temas etmesin diye mi neden biberon zararlı biz almadık hala inşallah ihtiyacımz da olmaz
Memeden yavaş biberondan hızlı akar bebek uğraşmadan ağzına gelen mama varken memeyi emmeyle uğraşmaz malesef bi kaç sefer sonra tamamen memeyi tutmayabilir ilk günler hepimizin sütleri olmayabilir bizde aldık mama evde bulunsun diye hatta ilk gece bir kez verdik şırınga ile ağzına damlatarak inşallah hiç ihtiyacımız olmaz ama biberonda gerekli farzedelim süt gelmedi çoğu anne yaşayabiliyor o zaman mecburen biberon kullanacağız..

Anladım canm.. İşte ihtiyaç halinde eczaneden alırız diye düşündük biz de ne alacağımızı bilemedik zaten başta. Kayınvaldem de hep kötüsünü düşünüyorsunuz hastanenin karşısı eczane dolu zaten en kötü iner alıveririz dedi bide sağma makinesinden de biberonumuz var bi tane kaynatmıştm ondan içim rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…