- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Ben bebeği emzirmeye başladığımdan beri 15 gündür falan hep silikon meme ucuyla emziriyorum çok işe yarıyor denemelisin, sabah silikon meme ucunu takmadan memeyi verdim almadı sanırım bizimki de plastiğe alıştı ama napıyım yoksa hiç ememiyorduYa canım benim Allahım korusun sizi çok sevindim Sağlıkla büyüsün prensin :) sakın sıkma canını benim de sütüm gelmedi vs hala mama veriyorum günde 30 cc süt ancak çıkıyor ama bugun daha da yükleneceğim pompayla sağıyorum. Kızım çok iyi ememiyor göğüs ucum yok diye bide biberona alıştı maalesef. Ama olsın önemli olan sütümün onun boğazından geçmesi herşeyden önemli az bile olsa antibiyotik niyetine:) İnşallah bol bol sütlenirsin hayırlı olsun :)
150 200 gr anca farkediyor canim zaten oyle düş cok takilmaKızlar ya sabah sağlık ocağına götürdüm bebişimi, tarttılar ama üzerinde kıyafetleri ile tarttılar sonra da 150 gr düşün kıyafet ağırlığını dediler(polar tulum+2 kat içlik vardı bezi temizdi) hiç sağlıklı bi tartma olmadı bence
kilo almış mi önemli olan o ona bak kuzumKızlar ya sabah sağlık ocağına götürdüm bebişimi, tarttılar ama üzerinde kıyafetleri ile tarttılar sonra da 150 gr düşün kıyafet ağırlığını dediler(polar tulum+2 kat içlik vardı bezi temizdi) hiç sağlıklı bi tartma olmadı bence
Oyyyy canim tebrikler❤❤❤❤❤cok sevindim Allah anali babali saglikla sahhetle buyutmeyi nasip etsin❤❤❤❤❤❤cok cok tebrikler❤❤❤Kızlar ben anne olduuuummtek tek etiketleyemedim hepinize teşekkür ederim.
Öyle güzel öyle sevimli ki. Allahıma şükürler olsun sağ salim kavuştuk. 3520 gram 50 cm ölçüldü. Ultrasonda 3960 gram denmişti. Spinal olamadım, 3 kere denediler girmedi çok canım yandı. Kemiklerim çok bitişmiş hamileliktendir dediler. Genele döndüler. Şükür ki ikimiz de iyiyiz. Kavuştuk çok mutluyum :)
Kuzum yara olur diye sagdirmadilar mama ver arada bos bos emsin zamanla gelecek dediler sagip yarabyapma yeni dogum yaptin dediler bizedeYa canım benim Allahım korusun sizi çok sevindim Sağlıkla büyüsün prensin :) sakın sıkma canını benim de sütüm gelmedi vs hala mama veriyorum günde 30 cc süt ancak çıkıyor ama bugun daha da yükleneceğim pompayla sağıyorum. Kızım çok iyi ememiyor göğüs ucum yok diye bide biberona alıştı maalesef. Ama olsın önemli olan sütümün onun boğazından geçmesi herşeyden önemli az bile olsa antibiyotik niyetine:) İnşallah bol bol sütlenirsin hayırlı olsun :)
Evet canım hemen sağma 3 güne doluyor. Sana yazdıktan sonra sağdım normalde günde 30 cc zor çıkardı şimdi tek seferde sağdım :) Bebeğine dokun ben kızıma dokunarak uyuduğumda kucağıma aldığımda sütüm geliyor üstüm ıslanıyor :) ameliyat sonrası hemen beslenemiyoruz bide beslenmeye başladığımızda süt artıyorKuzum yara olur diye sagdirmadilar mama ver arada bos bos emsin zamanla gelecek dediler sagip yarabyapma yeni dogum yaptin dediler bizede
Canım önemli olan emmesi :) Ben de silikon uçla veriyordum emiyordu ama süt yukarı cıkmıyordu. Sağma Makinesinde bile sağarken elimle bi yandan canım yanana kadar sıkıyordum. Bugun sonunda sütüm çoğaldı biraz çok şükür kızım göğsümden emdi doydu hala süt gelince sağdım bide biberonla öyle verdim. İnan ki ha meme ucu ha silikon uç önemli olan anne sütü aldı mı aldı :)Ben bebeği emzirmeye başladığımdan beri 15 gündür falan hep silikon meme ucuyla emziriyorum çok işe yarıyor denemelisin, sabah silikon meme ucunu takmadan memeyi verdim almadı sanırım bizimki de plastiğe alıştı ama napıyım yoksa hiç ememiyordu
O zaman düştüğümde de 10 günde 500 gr almış oluyor çok değil mi ayda 1,500 kilo yapar yani benim adıma iyi tabi de umarım zararı yoktur150 200 gr anca farkediyor canim zaten oyle düş cok takilma
Süper canım maşallah mındığaO zaman düştüğümde de 10 günde 500 gr almış oluyor çok değil mi ayda 1,500 kilo yapar yani benim adıma iyi tabi de umarım zararı yoktur
Yok canım ne zararı olacak anne sütüyle aldığı kilo ilk aylar 2 kilo aldığı olmuştu oğlumun. Zaten diş çıkarma yürüme derken tombiklik kalmıyorO zaman düştüğümde de 10 günde 500 gr almış oluyor çok değil mi ayda 1,500 kilo yapar yani benim adıma iyi tabi de umarım zararı yoktur
Canım şırınga ile almıyor. Kaşıkla da sıkılıyor ağlıyor daha doymadan istemiyor ağlamaktan. Mecbur kaldık ama dün benim göğsümden de çekti biraz daha vaktimiz var eminim silikon uç biberon bile gerek kalmıcakŞırıngayla verin canım sütü biberonla vermeyin nolur
Süper canım içsin bi çok içsin çabucak büyüsün annesi çenesi kuvetlendikçe daha hızlı ve daha çok içecek sütünün gelmesine çok sevindim bol bol içsin mındık dediğin gibi ten teması çok mühim süt arttırıyorCanım şırınga ile almıyor. Kaşıkla da sıkılıyor ağlıyor daha doymadan istemiyor ağlamaktan. Mecbur kaldık ama dün benim göğsümden de çekti biraz daha vaktimiz var eminim silikon uç biberon bile gerek kalmıcak
aaaa hadi gözün aydın canım. Nasılsınız? Bel ağırın geçti mi bi anda peki??Kizlar hayirli geceler hep bu ani bekliyordum sukurler olsun ben anne oldum busefer sizler teyzoş olrunuzduaeden etmiyem herkes cok saolsun allah sizlerden razi olsun dogumu yaptik allaha sukur darisi sizlerin basina rabbim olmayanlarada nasip etsin insallah
durum acil oldugu icin saat 21:00 gibi doguma alindim 22:00 gibi odadaydim genel sez. Olduk oglusum allaha sukur iyi 3700gram dunyaya geldi henuz boyu hakkinda birbilgim yok masallah pamuk gibi yavrum tek sorunumuz gogsum minicik ucuda yok ememedi agzina bir damla sekerli sulu zemzem verdiler ve sipa uyuyor simdi sutumde yok ama bunada sukurler olsunDarisi sizlerin basina korkmayin hersey geciyor acida agrida
Canım bu yazını yeni gördüm. Bugün 4. Gün çok şükür sütüm eskisi gibi az değil eminim çoğalacak. Hastaneden çıkınca bol sıvı tüket. Kaynar yap iç. Bizimkiler bana anne çayı almışlar muhtemelen içinde rezene vs bişeler vardır süt artırıcı. Bide annem bana ekmek kırıntılarını tereyağında kavurup sonra üzerinde bal döküp bi kaç dk daha kavurduğu bişe yediriyor. Her sabah aç karnına yedim. Ekmek yeme diyorlar ama wc sorunu ben yaşamadım zaten dolu dolu ekmek değil az bişe. Bu babaannemin anneme yaptığı bir şeymiş ve annemin sütü öyle artmış. Bide tahinli pekmez yiyorum. Şunu da söyleyim yok şu gaz yapar yok bu gaz yapar diyenlere kulağını tıka çünkü bizim şuan amacımız süt artırmak. Süt bi artsın ondan sonra yediklerini seçersin. Bide sıcak havlu koy ya da sıcak su torbası biraz yumuşatsın memelerini masaj yap. En başta sabır çok önemli ben sabrettim modum düşse de toparlandım. Sezeryan olunca bebeğe adaptasyon olmuyor. Sonra acılar azalıyor kucağına alıosun seviyorsun o zaman annelik yüklemesi tamamlanıyor ve süt dolup taşıyor :) temas temas temas :) biz mamayı 2 saatte 1 kez 30 cc veriyoruz. Hastanede önerilen buydu çok şükür sarılık yok şuan. Hastanede aptamil veriler ama biz similac aldık. Similac içeriği aptamile göre daha temiz. Ama bugun sanki kaka yapamama problemimiz var gibi. O yuzden similac al diyemem. Biz de yeni deniyoruz. Sma bebek mamasının içinde palm yağı fln var o yuzden tercih etmedik. Doktor aptamil dedi ama içinde şeker var. Yarın dr la konuscam neden aptamil önerdi vs. Bu arada yarın 2 çocuk doktoruna birden götürcem. Kendi hastanemdeki doktoru sevmedim. Bunları da yazıyorum ki taze tecrübelerim diye inşallah işine yarar :)Kuzum sutun kacgunde geldi naptin gelene kadar mamai verdiniz kac saate nekadar verdiniz birde bu agrilar nezaman bitecek
O zaman düştüğümde de 10 günde 500 gr almış oluyor çok değil mi ayda 1,500 kilo yapar yani benim adıma iyi tabi de umarım zararı yoktur
Hem de nasıl:) bana söyleseler inanmazdım. Kucağıma aldığımda elini tutarak uyuduğumda üstüm süt başım süt oluyor :)Süper canım içsin bi çok içsin çabucak büyüsün annesi çenesi kuvetlendikçe daha hızlı ve daha çok içecek sütünün gelmesine çok sevindim bol bol içsin mındık dediğin gibi ten teması çok mühim süt arttırıyor
allah analı babalı büyütsün canım, inş bian evvel çıkar da kucağına alırsın kuzuyuGünaydin,dun spinal sezeryan oldum,oglusum suan kuvezde daha kucagima alamadim,ciğerine su kacmis dogumda,iyiki spinal yapmisim ,bebisimi orda gordum,dualarinizda bizide eksik etmeyin
valla ben çantayı hazırlayalı nerdeyse 1 ay olcak, gerçek kırıştı kesinGeçmek bilmeyen son iki haftaya girmiş bulunuyorum. Umarım kıyafetler fazla kirismadan gelir küçük hanim
çok değil canım, 2 kg ya kadar alabilir, ki küçük doğdu daha güzel işte fazla almasıO zaman düştüğümde de 10 günde 500 gr almış oluyor çok değil mi ayda 1,500 kilo yapar yani benim adıma iyi tabi de umarım zararı yoktur
yapmadi canim acikliga bakar zaten heraldeDaha yapılmadı mı canım sana ben 2 haftadır kontrollerde muayene oluyorum 1 cm açıklık varmış ama devamı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?