Masallah canim..iyisiniz ya onemli olan oKızlar ben anne olduuuummtek tek etiketleyemedim hepinize teşekkür ederim.
Öyle güzel öyle sevimli ki. Allahıma şükürler olsun sağ salim kavuştuk. 3520 gram 50 cm ölçüldü. Ultrasonda 3960 gram denmişti. Spinal olamadım, 3 kere denediler girmedi çok canım yandı. Kemiklerim çok bitişmiş hamileliktendir dediler. Genele döndüler. Şükür ki ikimiz de iyiyiz. Kavuştuk çok mutluyum :)
Kızlar ben anne olduuuummtek tek etiketleyemedim hepinize teşekkür ederim.
Öyle güzel öyle sevimli ki. Allahıma şükürler olsun sağ salim kavuştuk. 3520 gram 50 cm ölçüldü. Ultrasonda 3960 gram denmişti. Spinal olamadım, 3 kere denediler girmedi çok canım yandı. Kemiklerim çok bitişmiş hamileliktendir dediler. Genele döndüler. Şükür ki ikimiz de iyiyiz. Kavuştuk çok mutluyum :)
Canım bana 3650 dediler doğum yaptığım gün. Doğuma alındım ilk kilosunu sordum 3950 geldi. Çok güvenme bebek iri de olabilirBiz de kontrolden geldik, 38+2 olduk. Bizim kız tosun galiba, 3600 gram olmuş şok oldumnst’de sancı vs çıkmadı, hala çatı muayenesi olmadım. Ve halaaa kanala inmemiş
Canım ameliyat oldun mu? Olmadıysan spinal anestezi iste. Sakın korkma ben 3. Günüm ve yemek yaptım pasta yaptım. İlk 2 gün biraz zor geçio. Sütüm azdı hala az ama bugun biraz daha fazlaydı. Hayırlısı hepimiz için dualarım seninleOda dogru ona birsey olmasin ama insan korkuyor genelmi belden ugusturmami istiyorsun diye sordu birsey diyemedim
Napsamki hangisi daha saglikli olir ayaga daha cabuk kalkmama yardimci olur ki
Yaa ne diyosun daha şimdiden öyleyse ben nasıl normal doğum yaparım almasın daha kiloCanım bana 3650 dediler doğum yaptığım gün. Doğuma alındım ilk kilosunu sordum 3950 geldi. Çok güvenme bebek iri de olabilir
İşte beklenen haber de geldi :) Gözün aydın canım güle güle büyüt minişiniKızlar ben anne olduuuummtek tek etiketleyemedim hepinize teşekkür ederim.
4 diyeceksiniz diye korkuyorum dedim, yok yok o kiloya ulaşacak bi bebek değil dedi, şuan 3600 civarı dedi ama bence daha da az doğacak genelde öyle oluyorKilo icin bisey dedimi...(tahmini) hadi beklemeye gectim kilo fazla olur diye aklima takiliyo
maşallah canım. Çok şükür sağ salim aldın kucağına . Darısı bizlere , dua edin lohusaların duası kbul olur inşşKızlar ben anne olduuuummtek tek etiketleyemedim hepinize teşekkür ederim.
Canım maşallah size geçmiş olsun sevindim iyi olmaniza , Allah analı babalı büyütsünKizlar hayirli geceler hep bu ani bekliyordum sukurler olsun ben anne oldum busefer sizler teyzoş olrunuzduaeden etmiyem herkes cok saolsun allah sizlerden razi olsun dogumu yaptik allaha sukur darisi sizlerin basina rabbim olmayanlarada nasip etsin insallah
durum acil oldugu icin saat 21:00 gibi doguma alindim 22:00 gibi odadaydim genel sez. Olduk oglusum allaha sukur iyi 3700gram dunyaya geldi henuz boyu hakkinda birbilgim yok masallah pamuk gibi yavrum tek sorunumuz gogsum minicik ucuda yok ememedi agzina bir damla sekerli sulu zemzem verdiler ve sipa uyuyor simdi sutumde yok ama bunada sukurler olsunDarisi sizlerin basina korkmayin hersey geciyor acida agrida
Cok sukur kavustun ha ❣ sutun gelır InsaAllah gelınceye kadar mama vermekten cekınme . Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun InsaAllah ❣Kizlar hayirli geceler hep bu ani bekliyordum sukurler olsun ben anne oldum busefer sizler teyzoş olrunuzduaeden etmiyem herkes cok saolsun allah sizlerden razi olsun dogumu yaptik allaha sukur darisi sizlerin basina rabbim olmayanlarada nasip etsin insallah
durum acil oldugu icin saat 21:00 gibi doguma alindim 22:00 gibi odadaydim genel sez. Olduk oglusum allaha sukur iyi 3700gram dunyaya geldi henuz boyu hakkinda birbilgim yok masallah pamuk gibi yavrum tek sorunumuz gogsum minicik ucuda yok ememedi agzina bir damla sekerli sulu zemzem verdiler ve sipa uyuyor simdi sutumde yok ama bunada sukurler olsunDarisi sizlerin basina korkmayin hersey geciyor acida agrida
Kızlar ben anne olduuuummtek tek etiketleyemedim hepinize teşekkür ederim.
Şükürler olsun kızlar sağ salim yavrularınıza kavuştunuz =) Allah hayırlı evlat olmalarını nasip etsin sütünüz bol olsunKizlar hayirli geceler hep bu ani bekliyordum sukurler olsun ben anne oldum busefer sizler teyzoş olrunuzduaeden etmiyem herkes cok saolsun allah sizlerden razi olsun dogumu yaptik allaha sukur darisi sizlerin basina rabbim olmayanlarada nasip etsin insallah
MasaAllah gozun aydın ❣ bol bol ıcıne cek o cennet kokusunu ❣Kızlar ben anne olduuuummtek tek etiketleyemedim hepinize teşekkür ederim.
Canım benim ayağım el parmaklarım çok sismisti bir kaç güne iner merak etmeKızlar sorduğum sorulara falan yanıt yazıyorsunuz okuyorum hepinizden Allah razı olsun. Tek tek alıntılayamıyorum. İyi geceler
Kizlar hayirli geceler hep bu ani bekliyordum sukurler olsun ben anne oldum busefer sizler teyzoş olrunuzduaeden etmiyem herkes cok saolsun allah sizlerden razi olsun dogumu yaptik allaha sukur darisi sizlerin basina rabbim olmayanlarada nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?