Canım belki nişan degildir o. Suyun geliyor olabilir mi?Kizlar ya bu nisan kac kere geliyor? 2 gundur araliklarla gelmeye devam ediyor, daha acilma olmaya baslamadi anlamina mi geliyor acaba?
Benim çok moralim bozuk kızlar. Herşey üst üste geldi resmen. Annem yine rahatsızlanmış 3 gündür yürüyemiyormuş, büyük ihtimal gelemicek. O orda ağlıyor ben burda . Bakıcımızın kızını yarın acil doğuma alıyorlar, en az 1 hafta o da gelemicek. Ananem gelcek inş, kayınvalidem de doğum başlayınca gelecek ama yol uzun 14-15 saat, iznini doğum sonrasında kullanabilsin diye erken gelme dedim. O gelene kadar Ananem bakmaya çalışcak oğluma. Biz hastanede eşimle yalnız olcaz. Napcam nasıl olcak, dikişim çok olursa bebekle nasıl ilgilencem, eşim altını üstünü değiştiremezki yeni doğmuş bebeğin. Ve annem yanımda olamayınca eşim kalcak mecburen, yani oğlum ilk kez bizsiz bi gece geçircek, nasıl olacak bilmiyorum( bgn durup durup ağladım. Komşularım arkadaşlarım hep üzülme biz varız diyorlar ama hiçbiri annem gibi olamaz ( çok güçlü olmam lazım, doğum sonrası hemen ayaklanabilmem, hiç dikişimin olmaması lazım (
yaaa allahim cok sinir bozucu dusuncesiz kadin gecmis olsun canim insallah olmamistir grip minigin ya el kadar minacik yeni dogmus 40 i bile cikmamis bebek dusuncesizligine pesKizlar o kadar sinir oldum ki 12 gunluk bebegim grip oldu sanirimhep kv yuzunden grip kendisi 40 kez dedim yat dinlen diye bebege yaklastrmadim bile ama o inat etti hic dinlenmedi hergun geldi evde aksama kadar oksurup durdu...ya ben cildirmayim da kim cildrsin zaten bebgim dogumdan sonra solunum sikntisiyla ybda kaldi zaten...hic dusunmuyorlar ya kendi inadindan vaz gecmedi resmen, hastasin dinlen dedikce gece sabaha kadar yatiyorun zaten yeter dedi
Canım belki nişan degildir o. Suyun geliyor olabilir mi?
sağol canım, ablam var ama o da 2 ay önce doğum yaptı, 2 çocukla gelemez gelse de faydası olmaz. Oğlum 3,5 yaşındaÇok geçmiş olsun, sağlıkla kavuşun inşallah. Uygun kız kardeş falan olabilseydi keşke. Evdeki çocuk düşündürüyor insanı, kaç yaşında bilmiyorum ama 1 gece olacağı için etkilenmez inşallah.
Siyirmayi bilmiyorum . Ama muayene hic etki etmedi..))Ahaha :))) dur bakalim neler olcak nasil gecceeeek :)) ay beni de parmaklasinlar artik belki bi umut tettikler biri bana alttan baksin :)))) yarin sana belki siyirma vs yapar
Çok şükür canım doktor bana 10 gün sonra çıkarılacak dediCanım 5. Gun gittim hiç bişiy sürmedi üzerine direk çıkardı halbuki ben evde o kadar duşa falan girdim kenarı bile açılmamıştı bandın şaşırmıştım hemen açmasına canım yanacak diye çok korkmuştum ama hiç hissetmedim zAten karnımız uyuşuk ya hala, bandı çıkarıp batikon tarzı bişiydi sanırım onu sürdü ve 3 gun banyo yapma terlersen pamuklu bez koy demişti yara açık olunca insan daha bir tedirgin oluyor ama çok şükür geçti
Siz kaç haftayksn dogum yaptınızDoğum yapan hatunlar, bebekle durduğunuz odanın ısısını kaç dereceye ayarlıyorsunuz doktorumuz 20-22 derece olmalı ve kendiniz ne giyiyorsanız bir kat fazla giydirin diyor şuan odamız 22 derece ama oldukça serin üşür diye düşünüp sürekli klima ile destekliyorum ısıyı 24-25 e kadar(oturma odamda tek Petek var kombi 60 derece de yanıyor ama oturma odamı ısıtmıyor diğer odalarım buradan daha sıcak tek Petek yetmiyor)
Geçmiş olsuun :) allah analı babalı büyütsün çok sevindim senin adınaKızlar yazdıklarınızi okuyamıyorum ama doğum yaptım ve çok ilginç oldu . Dün hastahanedeydim hiç bir belirtim sancim yoktu. Gece ikiden sonra hafif hafif suyum geldi buçukda hastahaneye geldik. Bir cm açılma vardı. Ama sancilarimda gelmişti, düzenli olarak.Dr. İki saat sonra baktı yine aynıydı, suni vermedi kendi sancim var , diye ama zor görünüyor, açılma olmazsa saat ikide sezaryanecalcam dedi.
Ağrılarım gittikce arttı dayanamadım. Üçüncü kez açılmaya bakıldı yine ayiydi. Ama sancim o kadar yüksektiki sezaryan istemeyi düşündüm. Nst de ise düşük görünüyordu o ara. İki saat sonra ebe geldi. Ve ben daha dayanamam derken açılmamış 8 cm olmuş :) dogumhaneye alındim, ordada yarım saat bekledim, ikinma geldikçe doktoru iyice dinledim dediğini yaptım 7 8 ikinmadan sonra bebiş geldi. Dikişlerm uzun sürdü birinde kanama var diye. Saat 10.40 da bebişim geldi, hala sütüm yok kızlar , zorluyoruz da inşallah gelir artık. Darısı kalanlarimizin basina
Maşallah cnm Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar yazdıklarınızi okuyamıyorum ama doğum yaptım ve çok ilginç oldu . Dün hastahanedeydim hiç bir belirtim sancim yoktu. Gece ikiden sonra hafif hafif suyum geldi buçukda hastahaneye geldik. Bir cm açılma vardı. Ama sancilarimda gelmişti, düzenli olarak.Dr. İki saat sonra baktı yine aynıydı, suni vermedi kendi sancim var , diye ama zor görünüyor, açılma olmazsa saat ikide sezaryanecalcam dedi.
Ağrılarım gittikce arttı dayanamadım. Üçüncü kez açılmaya bakıldı yine ayiydi. Ama sancim o kadar yüksektiki sezaryan istemeyi düşündüm. Nst de ise düşük görünüyordu o ara. İki saat sonra ebe geldi. Ve ben daha dayanamam derken açılmamış 8 cm olmuş :) dogumhaneye alındim, ordada yarım saat bekledim, ikinma geldikçe doktoru iyice dinledim dediğini yaptım 7 8 ikinmadan sonra bebiş geldi. Dikişlerm uzun sürdü birinde kanama var diye. Saat 10.40 da bebişim geldi, hala sütüm yok kızlar , zorluyoruz da inşallah gelir artık. Darısı kalanlarimizin basina
35+1 de Doğum yaptım canım gebelik kolestazı çıktı acil aldılarSiz kaç haftayksn dogum yaptınız
Canım güçlü ol bende eşimle gittim yapıyorlar onlara da güç geliyor ben ilk sezeryanda çok daha zor kalkmıştım bu sefer kalkmam lazım desim hep yürümeye çalıştım 2. Kez anne olunca insan kendini hazırlıyor herşey psikoloji biliyorsun içini ferah tut zaman çok hızlı geçiyor bi bakmışsın evdesin biz ne zaman gittik ne zaman geldik anlamadık bile kızımla telde konuştuk hepBenim çok moralim bozuk kızlar. Herşey üst üste geldi resmen. Annem yine rahatsızlanmış 3 gündür yürüyemiyormuş, büyük ihtimal gelemicek. O orda ağlıyor ben burda . Bakıcımızın kızını yarın acil doğuma alıyorlar, en az 1 hafta o da gelemicek. Ananem gelcek inş, kayınvalidem de doğum başlayınca gelecek ama yol uzun 14-15 saat, iznini doğum sonrasında kullanabilsin diye erken gelme dedim. O gelene kadar Ananem bakmaya çalışcak oğluma. Biz hastanede eşimle yalnız olcaz. Napcam nasıl olcak, dikişim çok olursa bebekle nasıl ilgilencem, eşim altını üstünü değiştiremezki yeni doğmuş bebeğin. Ve annem yanımda olamayınca eşim kalcak mecburen, yani oğlum ilk kez bizsiz bi gece geçircek, nasıl olacak bilmiyorum( bgn durup durup ağladım. Komşularım arkadaşlarım hep üzülme biz varız diyorlar ama hiçbiri annem gibi olamaz ( çok güçlü olmam lazım, doğum sonrası hemen ayaklanabilmem, hiç dikişimin olmaması lazım (
sağol canın benim, inşşşşş dediğin gibi kolay atlatırız biz deCanım güçlü ol bende eşimle gittim yapıyorlar onlara da güç geliyor ben ilk sezeryanda çok daha zor kalkmıştım bu sefer kalkmam lazım desim hep yürümeye çalıştım 2. Kez anne olunca insan kendini hazırlıyor herşey psikoloji biliyorsun içini ferah tut zaman çok hızlı geçiyor bi bakmışsın evdesin biz ne zaman gittik ne zaman geldik anlamadık bile kızımla telde konuştuk hep
hadi gözün aydın arkadaşım kavuşmuşsun bebeğine sütünde en kısa zamanda gelir insallahh:)Kızlar yazdıklarınızi okuyamıyorum ama doğum yaptım ve çok ilginç oldu . Dün hastahanedeydim hiç bir belirtim sancim yoktu. Gece ikiden sonra hafif hafif suyum geldi buçukda hastahaneye geldik. Bir cm açılma vardı. Ama sancilarimda gelmişti, düzenli olarak.Dr. İki saat sonra baktı yine aynıydı, suni vermedi kendi sancim var , diye ama zor görünüyor, açılma olmazsa saat ikide sezaryanecalcam dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?