2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Annecigine çok gecmis olsun canım
Rabbim kolaylıkla doğumu atlatmayı nasip etsin inşallah

yaaa allahim cok sinir bozucu dusuncesiz kadin gecmis olsun canim insallah olmamistir grip minigin ya el kadar minacik yeni dogmus 40 i bile cikmamis bebek dusuncesizligine pes

Kızlar ben çok heyecanlıyım.yarin doktor kontrolümüz var.üç haftadır görmedim bebeğimi.kac kilo oldu,sağlığı yerinde mi,her şey yolunda mı çok merak ediyorum.belki de yarın gün verir doktor dogum icin belli olmaz.daha önce hiç nst ye de girmedim.cati muayenesi de olmadım.yarin neler olacak bakalım.

Merhaba arkadaşlar .Normalde benim doğum günü 21 Ocak sezeryandı ama üç gündür karaciğer enzimleri Yüksek çıktığı İçin hastanede yatıyordum.değerler düşmeyince doktor yarın sabah Doğuma karar verdi .37 hafta bitmiş oluyor tam .inşallah yolunda gider her şey .hepiniz için dua edeceğim

sağol canım, ablam var ama o da 2 ay önce doğum yaptı, 2 çocukla gelemez gelse de faydası olmaz. Oğlum 3,5 yaşında

Ahaha :))) dur bakalim neler olcak nasil gecceeeek :)) ay beni de parmaklasinlar artik belki bi umut tettikler biri bana alttan baksin :)))) yarin sana belki siyirma vs yapar
Siyirmayi bilmiyorum . Ama muayene hic etki etmedi..))

Çok şükür canım doktor bana 10 gün sonra çıkarılacak dedi

Siz kaç haftayksn dogum yaptınız

Kızlar yazdıklarınızi okuyamıyorum ama doğum yaptım ve çok ilginç oldu . Dün hastahanedeydim hiç bir belirtim sancim yoktu. Gece ikiden sonra hafif hafif suyum geldi buçukda hastahaneye geldik. Bir cm açılma vardı. Ama sancilarimda gelmişti, düzenli olarak.Dr. İki saat sonra baktı yine aynıydı, suni vermedi kendi sancim var , diye ama zor görünüyor, açılma olmazsa saat ikide sezaryanecalcam dedi.
Ağrılarım gittikce arttı dayanamadım. Üçüncü kez açılmaya bakıldı yine ayiydi. Ama sancim o kadar yüksektiki sezaryan istemeyi düşündüm. Nst de ise düşük görünüyordu o ara. İki saat sonra ebe geldi. Ve ben daha dayanamam derken açılmamış 8 cm olmuş :) dogumhaneye alındim, ordada yarım saat bekledim, ikinma geldikçe doktoru iyice dinledim dediğini yaptım 7 8 ikinmadan sonra bebiş geldi. Dikişlerm uzun sürdü birinde kanama var diye. Saat 10.40 da bebişim geldi, hala sütüm yok kızlar , zorluyoruz da inşallah gelir artık. Darısı kalanlarimizin basina

Geçmiş olsuun :) allah analı babalı büyütsün çok sevindim senin adına

Maşallah cnm Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Canım güçlü ol bende eşimle gittim yapıyorlar onlara da güç geliyor ben ilk sezeryanda çok daha zor kalkmıştım bu sefer kalkmam lazım desim hep yürümeye çalıştım 2. Kez anne olunca insan kendini hazırlıyor herşey psikoloji biliyorsun içini ferah tut zaman çok hızlı geçiyor bi bakmışsın evdesin biz ne zaman gittik ne zaman geldik anlamadık bile kızımla telde konuştuk hep

sağol canın benim, inşşşşş dediğin gibi kolay atlatırız biz de

hadi gözün aydın arkadaşım kavuşmuşsun bebeğine sütünde en kısa zamanda gelir insallahh:)

kızlar merhaba. nasılsınız maşallah herkes dopurmuş hemen hemen. bebeğine kavuşanları tebrik ediyorum ve sağlıkla büyütmeyi diliyorum. bekleyen kaldımı bilmiyorum ama varsada allah yardımcınız olsun :)) ben giremiyorum bayadır. bebeğim çok gazlı gece uykusu yok. gndüzde malum yine onla ilgilenmekten falan hiç fırsat bulamıorm artık ve aşırı yorgunum. bu bal sıpalar çok güzeller ama zormuş gerçekten annelerimizi çok iyi anladım :)) sizler napıosunuz nasıl oldunuz. bebeği doğanlar nasıl gidiyor durumlar nedir umarım herkes iyidir :)

S skelebeks üzülme canım benim ikincide aynı gün çıkarmışlardı. Ya da doğumdan sonra yanına gelir biraz . 1 gün birşey olmaz.
Çalışırken seminer kurs derken daha uzun bile bıraktığı oluyor . Birşey olmaz. Sen ve bebeğin sağlıklı olun. Gerisi önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…