Ne biliyim.hic duymamistim ben kuzum :) insan merak ediyor acilma vs var mi diye uste :) tesekkurler❤Boyu uzunlar normal Doğumda avantajlı oluyor gerçekten daha kolay çıkarıyorlar. Bence doktorunuzun yaklaşımı makul. Ağrı sancı olmadıkça benim doktorum da bakmaz vajinal ki bu benim için çok iyi.
Kuzum benim oncelikle annene Rabbimden sifalar diliyorum insallah bir an once sagligina kavusur ❤ lutfen kendini son zamanlarda strese sokmamaya calis bak bebis strese girerse daha kotu olurBenim çok moralim bozuk kızlar. Herşey üst üste geldi resmen. Annem yine rahatsızlanmış 3 gündür yürüyemiyormuş, büyük ihtimal gelemicek. O orda ağlıyor ben burda . Bakıcımızın kızını yarın acil doğuma alıyorlar, en az 1 hafta o da gelemicek. Ananem gelcek inş, kayınvalidem de doğum başlayınca gelecek ama yol uzun 14-15 saat, iznini doğum sonrasında kullanabilsin diye erken gelme dedim. O gelene kadar Ananem bakmaya çalışcak oğluma. Biz hastanede eşimle yalnız olcaz. Napcam nasıl olcak, dikişim çok olursa bebekle nasıl ilgilencem, eşim altını üstünü değiştiremezki yeni doğmuş bebeğin. Ve annem yanımda olamayınca eşim kalcak mecburen, yani oğlum ilk kez bizsiz bi gece geçircek, nasıl olacak bilmiyorum( bgn durup durup ağladım. Komşularım arkadaşlarım hep üzülme biz varız diyorlar ama hiçbiri annem gibi olamaz ( çok güçlü olmam lazım, doğum sonrası hemen ayaklanabilmem, hiç dikişimin olmaması lazım (
Rabbim anali babali buyutsun canim❤❤ aynen oyle daha dun konusuoduk gelmiyorlar vs diye :) darisi basimiza:)Kızlar yazdıklarınızi okuyamıyorum ama doğum yaptım ve çok ilginç oldu . Dün hastahanedeydim hiç bir belirtim sancim yoktu. Gece ikiden sonra hafif hafif suyum geldi buçukda hastahaneye geldik. Bir cm açılma vardı. Ama sancilarimda gelmişti, düzenli olarak.Dr. İki saat sonra baktı yine aynıydı, suni vermedi kendi sancim var , diye ama zor görünüyor, açılma olmazsa saat ikide sezaryanecalcam dedi.
Ağrılarım gittikce arttı dayanamadım. Üçüncü kez açılmaya bakıldı yine ayiydi. Ama sancim o kadar yüksektiki sezaryan istemeyi düşündüm. Nst de ise düşük görünüyordu o ara. İki saat sonra ebe geldi. Ve ben daha dayanamam derken açılmamış 8 cm olmuş :) dogumhaneye alındim, ordada yarım saat bekledim, ikinma geldikçe doktoru iyice dinledim dediğini yaptım 7 8 ikinmadan sonra bebiş geldi. Dikişlerm uzun sürdü birinde kanama var diye. Saat 10.40 da bebişim geldi, hala sütüm yok kızlar , zorluyoruz da inşallah gelir artık. Darısı kalanlarimizin basina
Ben hastanedeyken hep tuvaletini tutmuş. Eve geldiğim ilk gece çok ağlayarak uyandı sen sakın gitme diyeCanım sizede geçmiş olsun canım Allah razı olsun insallah evimiZe geldik yazabilirim tez zamanda saglikla
Seni o kadar anlıyorum ki benim 11 yaşinda onda bile bir farklılık var benim hastanede kalmam onu etkiledi senin yavrun daha küçük çok normal
Bendeki de aynı durum maalesef35+1 de Doğum yaptım canım gebelik kolestazı çıktı acil aldılar
Rabbim seni ve bebegini korusun canim yavru a kavusmana saatler kalmiş saglikla kucagina alirsin insallah icini ferah tut allahm korur siziIyi akşamlar kizlar,aylardır kontrollerim hep özelde oluyirdu.bilenleriiz vardır gebelik şekerim var aynı merkezde hem kadın dogumcu hemde dahiliye doktorunda kontrollerim oluyirdu.doktorum sezar.tarihini 25ocaga almıştı sat 1sybatttu geçen hafta bile doktoru mu uyardım şekerim sürekli yukseliyir bu kadar beklemeyin sezar.ama o hiç bişey yokmuş gibi davrandım.bugün araştırma hast.gittim hem dahiliye hemde kadın doğuma görürdüm.dahiliye insulunu arttırdı.kadın doğum doktoru da direk şeker olcumlerim istedi.ve hemen yatis istedi.ozeldeki doktorum hiç bi zaman sekerimi sormadı bileyarin 37haftalik oluyirum.inşa sağlıkla bebisimi kucağıma alırım.kadın dogumcu baya yaşlı ve met edilen bi doktordu şuan çok riskli bi durumda olduğunuzu söyledi.inşaAllah 10 daha dayaniriz dualarimiz bekliyorum arkadaslar
Çok şükür sağ Salim kavuştuk ya gerisi önemli değilBendeki de aynı durum maalesef
Amin inşa kuzum Allah razi olsun. bi 1haftada dayansaydik yeterdi.Rabbim seni ve bebegini korusun canim yavru a kavusmana saatler kalmiş saglikla kucagina alirsin insallah icini ferah tut allahm korur sizi
Canımmm olsun bebeğin sağlıklı sen sağlıklısın gerisi önemli değil bak ben 35 haftalık Doğum yaptım yine senin 37 kuvöze bile girmez Allah’ın izniyleIyi akşamlar kizlar,aylardır kontrollerim hep özelde oluyirdu.bilenleriiz vardır gebelik şekerim var aynı merkezde hem kadın dogumcu hemde dahiliye doktorunda kontrollerim oluyirdu.doktorum sezar.tarihini 25ocaga almıştı sat 1sybatttu geçen hafta bile doktoru mu uyardım şekerim sürekli yukseliyir bu kadar beklemeyin sezar.ama o hiç bişey yokmuş gibi davrandım.bugün araştırma hast.gittim hem dahiliye hemde kadın doğuma görürdüm.dahiliye insulunu arttırdı.kadın doğum doktoru da direk şeker olcumlerim istedi.ve hemen yatis istedi.ozeldeki doktorum hiç bi zaman sekerimi sormadı bileyarin 37haftalik oluyirum.inşa sağlıkla bebisimi kucağıma alırım.kadın dogumcu baya yaşlı ve met edilen bi doktordu şuan çok riskli bi durumda olduğunuzu söyledi.inşaAllah 10 daha dayaniriz dualarimiz bekliyorum arkadaslar
Bende de 60 70 çıkıyor, alttan da bakıyor ama tık yok. 19.01.19 u tuttururuz biz böyle giderseOnce nstye giriyorum sonra muayeneye..gecen hafta 2 kez.60 olmustu 20 40 arasiydi genelide...alttan muayene etti acilma yoktu... lekelenme vs olmadi sonrasinda..agrimda olmadi..nasil bi insansam :)
Kuzum kac haftalik oldugunu bilmiyorum ama bence kendini kurtaracak kiloda ise o bile yeter riskeAmin inşa kuzum Allah razi olsun. bi 1haftada dayansaydik yeterdi.
çok sevindim canim hayırlı olsun ne güzel kavuştun sende Allah analı babalı büyütsünKızlar yazdıklarınızi okuyamıyorum ama doğum yaptım ve çok ilginç oldu . Dün hastahanedeydim hiç bir belirtim sancim yoktu. Gece ikiden sonra hafif hafif suyum geldi buçukda hastahaneye geldik. Bir cm açılma vardı. Ama sancilarimda gelmişti, düzenli olarak.Dr. İki saat sonra baktı yine aynıydı, suni vermedi kendi sancim var , diye ama zor görünüyor, açılma olmazsa saat ikide sezaryanecalcam dedi.
Ağrılarım gittikce arttı dayanamadım. Üçüncü kez açılmaya bakıldı yine ayiydi. Ama sancim o kadar yüksektiki sezaryan istemeyi düşündüm. Nst de ise düşük görünüyordu o ara. İki saat sonra ebe geldi. Ve ben daha dayanamam derken açılmamış 8 cm olmuş :) dogumhaneye alındim, ordada yarım saat bekledim, ikinma geldikçe doktoru iyice dinledim dediğini yaptım 7 8 ikinmadan sonra bebiş geldi. Dikişlerm uzun sürdü birinde kanama var diye. Saat 10.40 da bebişim geldi, hala sütüm yok kızlar , zorluyoruz da inşallah gelir artık. Darısı kalanlarimizin basina
Bekliyoruz baska care yok :)Bende de 60 70 çıkıyor, alttan da bakıyor ama tık yok. 19.01.19 u tuttururuz biz böyle giderse
40 bitti benim canım 4 günde 1 gibi cagiriyor doktorYaa acaba 40 biter ve bebek yine de gelmezse yine haftada bir mi çağıracak doktor
Canım ilk doğumda kum torbası koyup bastırdıkları için - 8 kilo ve minnak bir göbekle dönüştüm bu doğumda işey yapmadılar 5 kilo gitmiş koca göbüşlüyüm ama eriyor merak etmeGuzel anneler daha onceden veya suan Sezaryen dogum yapipta karni şis olan varmi aranizda goren dogum yapmamis gibisim diyor karnim gercekten cok az indi :-( sizde durumlar nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?