Kızlar demin uyurken birseylerin aktığını hissettim Wc ye gittim, camasrim sıksam su çıkacak şekilde ıslanmış .içinde bir kaç nokta kanda vardı. Kokusuz bir su. Ne olduğunu anlamadım. Nisan olsa pıhtı olur sanırım. Su olsa bir kova boşalır deniyor. Ama su gelmesi gibi kendiliğinden geldi iki bardak gibiydi. ne olabilir acaba ya
Selam kizlar. Gunboyu hastanedeydim babam anjiyo oldu. Cok sukur su an iyi stentini yenilemeye gerek kalmadi. Annemde cok hasta oldugu icin yanima aldim ona bakiyorum. Cok fazla takip edemedim burayi @tanem-tane20@supurgelicadi canimm hayirli olsunn cok sevindimm kavustunn❤❤ @Beyza_2018Zzet193@Fobia guzel haberlerinizi bekliyoruz ❤ Aaurora_z
iyiyim canim ayniyim benimkinin hic gelesi yok :) sen nerdeyse 40 mevlidiji yapucan :))
Daha iyi kuzum bide hasta usutmus ben bakiyorum yanima aldim. Amin.
Sen nasilsin iyi misin en kisa zamanda Omerine kavus insallah ❤❤ annenler seninle.degil mi kv degil
Bbence91
ay canim hic bilmiyorum ki yaa.. sanci olmadan bakmiyor da doktor alttan. Normal doguma.musait olup olmadigimi bilmiyorum ama.doktorim normal diyor :) bebegin kilosu uygun senin boyun uzun vs. Ne alakaysa :)) cuma kacta randevun ❤ guzel haberlerle gelsek insallah ❤❤
Kızlar açıklığım var doktor yaptıralım istersen sabah gel dedi.bizde valizimizi toparlamaya geldik duanizi eksik etmeyin insallah güzel haberler veririm sağlıkla kucağıma alırım inşallah.dogum şimdilik normal gözüküyor
Kızlar sayfalara çok bakamadım. Pazartesi hastaneye yatışım verilmişti. Normal doğum bekliyorduk. sancılar şiddetlendi ancak yeterli açılma olmadı. Çok beklemeye fırsatımız kalmadan bebeğimin kalp atışları yavaşlayanca acil sezaryen oldum.
Sezaryen olacaklar asla korkmayın ben ne olup bittiğini anlamadım bile.
Doğuma gideceklere en büyük tavsiyem eğer göğüs ucunuz küçükse, lansinoh göğüs ucu çıkarıcı diye birşey var. Minicik pompa gibi. Mutlaka alın derim.
Kızlar sabah 10:15 de miniğim dünyaya geldi :) Ultrasonda 2 gün önce 4020 gr demişti doktorum ama 3650 gr 51 cm doğdu. Gayet sağlıklı. Hemen verdim memeyi biraz acemilik çekti ama sonra tuttu. Baktım süt geliyor mu diye geliyordu. Emdikçe gelecek dedi hemşireler de. Şimdilik haberler bu kadar. Tekrar görüşürüz
Kizlar o kadar sinir oldum ki 12 gunluk bebegim grip oldu sanirim hep kv yuzunden grip kendisi 40 kez dedim yat dinlen diye bebege yaklastrmadim bile ama o inat etti hic dinlenmedi hergun geldi evde aksama kadar oksurup durdu...ya ben cildirmayim da kim cildrsin zaten bebgim dogumdan sonra solunum sikntisiyla ybda kaldi zaten...hic dusunmuyorlar ya kendi inadindan vaz gecmedi resmen, hastasin dinlen dedikce gece sabaha kadar yatiyorun zaten yeter dedi
Daha iyi kuzum bide hasta usutmus ben bakiyorum yanima aldim. Amin.
Sen nasilsin iyi misin en kisa zamanda Omerine kavus insallah ❤❤ annenler seninle.degil mi kv degil
Sende dikkat et aman sana bulasmasin
Ben yorgunum genel olarak iyiyz hastanedeyiz canım bende yatış istedim git gelden hastanete vucudum pes etti çünkü gunde 6 kez emismeye
Annem bende şükür o ilgileniyor eşimle büyük oglanla
Kyvdeler gelmedi oğlan kuvezde diye gelmemislerdir çıksın gelirler birde kyb da yağmurlu karlı havalarda yola çıkma korkusu vardır Allah korusun kaza olur ölür filan ondan korkar yollarda karlı buzlu gelmez o yüzden
Canım 5. Gun gittim hiç bişiy sürmedi üzerine direk çıkardı halbuki ben evde o kadar duşa falan girdim kenarı bile açılmamıştı bandın şaşırmıştım hemen açmasına canım yanacak diye çok korkmuştum ama hiç hissetmedim zAten karnımız uyuşuk ya hala, bandı çıkarıp batikon tarzı bişiydi sanırım onu sürdü ve 3 gun banyo yapma terlersen pamuklu bez koy demişti yara açık olunca insan daha bir tedirgin oluyor ama çok şükür geçti
Bbence91
ay canim hic bilmiyorum ki yaa.. sanci olmadan bakmiyor da doktor alttan. Normal doguma.musait olup olmadigimi bilmiyorum ama.doktorim normal diyor :) bebegin kilosu uygun senin boyun uzun vs. Ne alakaysa :)) cuma kacta randevun ❤ guzel haberlerle gelsek insallah ❤❤
Yaa evet benim doktorum da hiç kontrol etmedi alttan ben de şaşkınım :) uzun boyla ilgisi olabileceğini ilk defa duydum :)) cuma sabah 9da randevumuz inşallah iyi haberlerle döneriz valla yetti artık herkes içerde olduğu günleri özliyceksin filan diyor da bir an önce kavuşmak istiyorum
Kızlar sabah 10:15 de miniğim dünyaya geldi :) Ultrasonda 2 gün önce 4020 gr demişti doktorum ama 3650 gr 51 cm doğdu. Gayet sağlıklı. Hemen verdim memeyi biraz acemilik çekti ama sonra tuttu. Baktım süt geliyor mu diye geliyordu. Emdikçe gelecek dedi hemşireler de. Şimdilik haberler bu kadar. Tekrar görüşürüz
Sende dikkat et aman sana bulasmasin
Ben yorgunum genel olarak iyiyz hastanedeyiz canım bende yatış istedim git gelden hastanete vucudum pes etti çünkü gunde 6 kez emismeye
Annem bende şükür o ilgileniyor eşimle büyük oglanla
Kyvdeler gelmedi oğlan kuvezde diye gelmemislerdir çıksın gelirler birde kyb da yağmurlu karlı havalarda yola çıkma korkusu vardır Allah korusun kaza olur ölür filan ondan korkar yollarda karlı buzlu gelmez o yüzden
Cok sukur ki annen var kuzum ❤ iyi yapmissin tabi zaten kar kis disarisi hasta olurdun sende surekli git gel git gel. En kisa zmaanda insallah 2niz birden taburcu olursunuz en kisa zamanda❤