2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sonuç nasıl çıktı? Bizde sağ kulak kaldı diğeri geçti. Kız amniyon sıvısı kaçtığı için normal %95 inde oluyor yıkadıktan sonra yine ölçeceğiz dediler
Çok hızlı bir şekilde oldu bitti canım 5 dk sürmedi geçti ikisinden de raporunu da yazdı,

Canım suyun gelmiş Dr a git veya ara
Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım çok geçmiş olsun amcaya şimdi nasıl
Rabbim şifa versin babacigina

Dr bana dediki sanci olsunki acilman olcak... ama olmadi demekki acilmamda olmadi :)
Yarin yaparmi acaba muayene bana
Beni bugün etmedi işte kuzum şancı çıkmadı diye sende de çıkmazsa bakmama ihtimali var sanırım 2 haftadır soklari yaşıyorum

Çok hızlı bir şekilde oldu bitti canım 5 dk sürmedi geçti ikisinden de raporunu da yazdı,
Canım sen sormuştun bende sana sorayım bu dikiş üstündeki bantı nasıl çıkarıyorlar ve kaçıncı gün

B bence91 ay canim hic bilmiyorum ki yaa.. sanci olmadan bakmiyor da doktor alttan. Normal doguma.musait olup olmadigimi bilmiyorum ama.doktorim normal diyor :) bebegin kilosu uygun senin boyun uzun vs. Ne alakaysa :)) cuma kacta randevun ❤ guzel haberlerle gelsek insallah ❤❤

Canım nasılsın doğum oldumu

Canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah meleğini

Canım sende kavuştun melegine allah analı ve babalı büyütsün inşallah masallah sana ve Bebişine

Pesss hastaneden yeni çıkmış minicik bebise hasta gelmek ne demek ya birde babaanne olacak inşallah meleğin hasta olmuyordur canım

Ne zaman kuvezden çıktınız canım biz hala hastanedeyiz

Daha iyi kuzum bide hasta usutmus ben bakiyorum yanima aldim. Amin.
Sen nasilsin iyi misin en kisa zamanda Omerine kavus insallah ❤❤ annenler seninle.degil mi kv degil

Sende dikkat et aman sana bulasmasin
Ben yorgunum genel olarak iyiyz hastanedeyiz canım bende yatış istedim git gelden hastanete vucudum pes etti çünkü gunde 6 kez emismeye

Annem bende şükür o ilgileniyor eşimle büyük oglanla

Kyvdeler gelmedi oğlan kuvezde diye gelmemislerdir çıksın gelirler birde kyb da yağmurlu karlı havalarda yola çıkma korkusu vardır Allah korusun kaza olur ölür filan ondan korkar yollarda karlı buzlu gelmez o yüzden

Canım sen sormuştun bende sana sorayım bu dikiş üstündeki bantı nasıl çıkarıyorlar ve kaçıncı gün
Canım 5. Gun gittim hiç bişiy sürmedi üzerine direk çıkardı halbuki ben evde o kadar duşa falan girdim kenarı bile açılmamıştı bandın şaşırmıştım hemen açmasına canım yanacak diye çok korkmuştum ama hiç hissetmedim zAten karnımız uyuşuk ya hala, bandı çıkarıp batikon tarzı bişiydi sanırım onu sürdü ve 3 gun banyo yapma terlersen pamuklu bez koy demişti yara açık olunca insan daha bir tedirgin oluyor ama çok şükür geçti

Yaa evet benim doktorum da hiç kontrol etmedi alttan ben de şaşkınım :) uzun boyla ilgisi olabileceğini ilk defa duydum :)) cuma sabah 9da randevumuz inşallah iyi haberlerle döneriz valla yetti artık herkes içerde olduğu günleri özliyceksin filan diyor da bir an önce kavuşmak istiyorum

Hoşgelmiş miniğin, geçmiş olsun :) Maşallah hep öyle devam eder umarım

Cok sukur ki annen var kuzum ❤ iyi yapmissin tabi zaten kar kis disarisi hasta olurdun sende surekli git gel git gel. En kisa zmaanda insallah 2niz birden taburcu olursunuz en kisa zamanda❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…