- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Kızlar yazdıklarınızi okuyamıyorum ama doğum yaptım ve çok ilginç oldu . Dün hastahanedeydim hiç bir belirtim sancim yoktu. Gece ikiden sonra hafif hafif suyum geldi buçukda hastahaneye geldik. Bir cm açılma vardı. Ama sancilarimda gelmişti, düzenli olarak.Dr. İki saat sonra baktı yine aynıydı, suni vermedi kendi sancim var , diye ama zor görünüyor, açılma olmazsa saat ikide sezaryanecalcam dedi.
Ağrılarım gittikce arttı dayanamadım. Üçüncü kez açılmaya bakıldı yine ayiydi. Ama sancim o kadar yüksektiki sezaryan istemeyi düşündüm. Nst de ise düşük görünüyordu o ara. İki saat sonra ebe geldi. Ve ben daha dayanamam derken açılmamış 8 cm olmuş :) dogumhaneye alındim, ordada yarım saat bekledim, ikinma geldikçe doktoru iyice dinledim dediğini yaptım 7 8 ikinmadan sonra bebiş geldi. Dikişlerm uzun sürdü birinde kanama var diye. Saat 10.40 da bebişim geldi, hala sütüm yok kızlar , zorluyoruz da inşallah gelir artık. Darısı kalanlarimizin basina
Canım inşallah 10 gün daha dayanirsiniz sağlıklaIyi akşamlar kizlar,aylardır kontrollerim hep özelde oluyirdu.bilenleriiz vardır gebelik şekerim var aynı merkezde hem kadın dogumcu hemde dahiliye doktorunda kontrollerim oluyirdu.doktorum sezar.tarihini 25ocaga almıştı sat 1sybatttu geçen hafta bile doktoru mu uyardım şekerim sürekli yukseliyir bu kadar beklemeyin sezar.ama o hiç bişey yokmuş gibi davrandım.bugün araştırma hast.gittim hem dahiliye hemde kadın doğuma görürdüm.dahiliye insulunu arttırdı.kadın doğum doktoru da direk şeker olcumlerim istedi.ve hemen yatis istedi.ozeldeki doktorum hiç bi zaman sekerimi sormadı bileyarin 37haftalik oluyirum.inşa sağlıkla bebisimi kucağıma alırım.kadın dogumcu baya yaşlı ve met edilen bi doktordu şuan çok riskli bi durumda olduğunuzu söyledi.inşaAllah 10 daha dayaniriz dualarimiz bekliyorum arkadaslar
Canım benim nefes sorunu hep oluyor yeni doğanlarda rabbim korusun sana ve eşine bağışlasın evladını allah analı babalı büyütsün inşallah meleğiniKızlar doğurduuummmmm.
Yavrum küvözde. Çok hızlı nefes alıp veriyor. Önemli bir şey değilmiş ama ..... Dua edin Allah rızası için
Benim değerlerim çok hızlı yukseldi cts akşam kaşıntılarım başladı Perş akşam Doğum oldu 1000 lere çıkmıştı karaciğer enzimlerim, cuma sabahı bile bekleyemeyiz demişti, Doğumdan sonra yükselen değerler hemen düşüyor normale geliyor çok ilginç ama bu hastalığın tek tedavisi Doğummuş, çok şükür ki bebeklerimiz büyümüş sıkıntı yaşamadık biz kızımla, sizin haftanız daha da ileri hiçbir sorun olmaz Allah’ın izniyle bebeğini alırsın kucağına sen de iyi olursun Bebişin deMerhaba arkadaşlar .Normalde benim doğum günü 21 Ocak sezeryandı ama üç gündür karaciğer enzimleri Yüksek çıktığı İçin hastanede yatıyordum.değerler düşmeyince doktor yarın sabah Doğuma karar verdi .37 hafta bitmiş oluyor tam .inşallah yolunda gider her şey .hepiniz için dua edeceğim
Allahtan kum torbasi falan koymadilar o aciya birde kum torbasimi tovbe tovbe :-(( bir sorumdaha olacak sana peki bebek çok sarı kusuyor mama veriyordukCanım ilk doğumda kum torbası koyup bastırdıkları için - 8 kilo ve minnak bir göbekle dönüştüm bu doğumda işey yapmadılar 5 kilo gitmiş koca göbüşlüyüm ama eriyor merak etme
Tartida cikan rakam degilde gobek 9aylik gibi halen az birsey gitmiş canm birde bebegin kusugu ne renk bizimki yeni az sutum geldi bebis bir kustu asiri sariCanım gidiyor hiç merak etme 20 gun oldu ben Doğum yapalı 68 le hamile kalmıştım şimdi 69 kiloyum sadece biraz daha yumuşak bir karın zamanla sıkılaşır herhalde o da
İnanirmisim oturmak yatmak istemiyorum ve ben pazartesi 10da dogum yaptim en son pazar gunu gece uyumustum dahada uyumadim ama allahin takdiri gram uykm yok dun gece bi basim duser gibi oldu okadar geri toplandim yatmaktan korkuyorumBenim 12. Gün nispeten epeyi indi zamanla eski haline gekiyor bol bol yürüyüş yap
Allah yardimciniz olsun, saglicakla dönün evinize insallahKızlar doğurduuummmmm.
Yavrum küvözde. Çok hızlı nefes alıp veriyor. Önemli bir şey değilmiş ama ..... Dua edin Allah rızası için
Sen yine 40 haftalıksın ben şimdi yemek yiyince nefesdarlığı cekiyorum karnım geriliyo.suyu bile korka korka içiyorum.yemek desen nefes alamıyacaksın yeme diyorum kendime:))Artik ben hic yemek yiyemiyorum yaiki lokma yEsem geriliyorum. Sizinde oyle mi
Kızlar sayfalara çok bakamadım. Pazartesi hastaneye yatışım verilmişti. Normal doğum bekliyorduk. sancılar şiddetlendi ancak yeterli açılma olmadı. Çok beklemeye fırsatımız kalmadan bebeğimin kalp atışları yavaşlayanca acil sezaryen oldum.
Sezaryen olacaklar asla korkmayın ben ne olup bittiğini anlamadım bile.
Doğuma gideceklere en büyük tavsiyem eğer göğüs ucunuz küçükse, lansinoh göğüs ucu çıkarıcı diye birşey var. Minicik pompa gibi. Mutlaka alın derim.
Kızlar sabah 10:15 de miniğim dünyaya geldi :) Ultrasonda 2 gün önce 4020 gr demişti doktorum ama 3650 gr 51 cm doğdu. Gayet sağlıklı. Hemen verdim memeyi biraz acemilik çekti ama sonra tuttu. Baktım süt geliyor mu diye geliyordu. Emdikçe gelecek dedi hemşireler de. Şimdilik haberler bu kadar. Tekrar görüşürüz
Kızlar yazdıklarınızi okuyamıyorum ama doğum yaptım ve çok ilginç oldu . Dün hastahanedeydim hiç bir belirtim sancim yoktu. Gece ikiden sonra hafif hafif suyum geldi buçukda hastahaneye geldik. Bir cm açılma vardı. Ama sancilarimda gelmişti, düzenli olarak.Dr. İki saat sonra baktı yine aynıydı, suni vermedi kendi sancim var , diye ama zor görünüyor, açılma olmazsa saat ikide sezaryanecalcam dedi.
Ağrılarım gittikce arttı dayanamadım. Üçüncü kez açılmaya bakıldı yine ayiydi. Ama sancim o kadar yüksektiki sezaryan istemeyi düşündüm. Nst de ise düşük görünüyordu o ara. İki saat sonra ebe geldi. Ve ben daha dayanamam derken açılmamış 8 cm olmuş :) dogumhaneye alındim, ordada yarım saat bekledim, ikinma geldikçe doktoru iyice dinledim dediğini yaptım 7 8 ikinmadan sonra bebiş geldi. Dikişlerm uzun sürdü birinde kanama var diye. Saat 10.40 da bebişim geldi, hala sütüm yok kızlar , zorluyoruz da inşallah gelir artık. Darısı kalanlarimizin basina
Iyi akşamlar kizlar,aylardır kontrollerim hep özelde oluyirdu.bilenleriiz vardır gebelik şekerim var aynı merkezde hem kadın dogumcu hemde dahiliye doktorunda kontrollerim oluyirdu.doktorum sezar.tarihini 25ocaga almıştı sat 1sybatttu geçen hafta bile doktoru mu uyardım şekerim sürekli yukseliyir bu kadar beklemeyin sezar.ama o hiç bişey yokmuş gibi davrandım.bugün araştırma hast.gittim hem dahiliye hemde kadın doğuma görürdüm.dahiliye insulunu arttırdı.kadın doğum doktoru da direk şeker olcumlerim istedi.ve hemen yatis istedi.ozeldeki doktorum hiç bi zaman sekerimi sormadı bileyarin 37haftalik oluyirum.inşa sağlıkla bebisimi kucağıma alırım.kadın dogumcu baya yaşlı ve met edilen bi doktordu şuan çok riskli bi durumda olduğunuzu söyledi.inşaAllah 10 daha dayaniriz dualarimiz bekliyorum arkadaslar
allah yardımcın olsun canım gözün aydınKızlar doğurduuummmmm.
Benim Bebişin kusması beyaz ya süt kesiği gibi beyaz beyaz parçalı, ya da ağzında biriktirdiği sütü çıkarıyor direkTartida cikan rakam degilde gobek 9aylik gibi halen az birsey gitmiş canm birde bebegin kusugu ne renk bizimki yeni az sutum geldi bebis bir kustu asiri sari
Amin inşaAllah kuzum,ALLAH razi olsun inşallah sende bi an önce sağlıkla kızına kavusursun. evet cnim hast.kalınan takibe alicaklar sekerimi ona göre davranacaklarCanım inşallah 10 gün daha dayanirsiniz sağlıkla
Doğuma kadar hastanede mi kalacaksin canım
Gelişmeleri yaz oldumu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim paşanı
İNŞALLAH cnim.çok teşekkür ederim.Canımmm olsun bebeğin sağlıklı sen sağlıklısın gerisi önemli değil bak ben 35 haftalık Doğum yaptım yine senin 37 kuvöze bile girmez Allah’ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?