2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
36 sıram. Yaşım gibi

Evet canım ağız sütü yoğun ve daha sarımtrak bide antibiyotik kullanıyorsan extra sarı oluyor

İnanirmisim oturmak yatmak istemiyorum ve ben pazartesi 10da dogum yaptim en son pazar gunu gece uyumustum dahada uyumadim ama allahin takdiri gram uykm yok dun gece bi basim duser gibi oldu okadar geri toplandim yatmaktan korkuyorum
Canım uyumazsan süt olmaz uyku ve su süt olması için yeme içmeden daha etkili

çok sağol canım, değişik bi psikolojideyim ya kendimi güçsüz hissediyorum

doğru söylüyorsun canım, bi duş aldım azıcık toparlandım, neden böyle abarttım bilmiyorum, eşimle de tartıştım. Hepsi üst üste geldi galiba ondan

Artik ben hic yemek yiyemiyorum ya iki lokma yEsem geriliyorum. Sizinde oyle mi
benim de hiç iştahım yok, 85 i görmüştüm az önce 82.5 çıktım. Kg veriyorum, bebek aldığı için doktor önemli deil dedi

aman deyim canım, ne varsa ye iç. Özellikle tarhana, tavuk suyuna çorba vs çok iyi gelir

Sonunda 40+6 da dogum yapacağım yarin hayırlısıyla yatışım yapılacak. Normal deneyecegiz.
hadi gözün aydın canım. İnş kolay olur, ilk fırsatta bizi de bilgilendir inş

Kızlar doğurduuummmmm.
Yavrum küvözde. Çok hızlı nefes alıp veriyor. Önemli bir şey değilmiş ama ..... Dua edin Allah rızası için
anaaaa çok ani oldu bu :)) allah bağışlasın canım, gözünüz aydın

Yatarken kalkarken cok zorlaniyorum :-((
Sen bide beni gör göbek ameliyatı da olunca tüm karnım acı içinde bildiğin sürüne sürüne kalkıyorum ki benim büyük kızım sürekli başımda =( olacak canım sezeryanın zor tarafı acısı

Kızlar doğurduuummmmm.
Yavrum küvözde. Çok hızlı nefes alıp veriyor. Önemli bir şey değilmiş ama ..... Dua edin Allah rızası için
Gecmis olsun gozun aydin canim...cok duydum bu nedenden kuveze gireni..nefes almayi beceremiyolar..) cabucak cikar merak etme.bu dunyaya uyum saglamaya calisiyor annesi.

Sen yine 40 haftalıksın ben şimdi yemek yiyince nefesdarlığı cekiyorum karnım geriliyo.suyu bile korka korka içiyorum.yemek desen nefes alamıyacaksın yeme diyorum kendime:))
Mideye baski yapiyo ondan herhalde..ozellikle aksamlari..harekettd etmiyorum direk yatiyorum.)
Senin erken baslamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…