Allahtan kum torbasi falan koymadilar o aciya birde kum torbasimi tovbe tovbe :-(( bir sorumdaha olacak sana peki bebek çok sarı kusuyor mama veriyorduk
Mama rengi beyaz beyaz kusuyordu artik mama vermedim anne sutu icti kustu ve asiri sari bunun sebebi ilk sutun sari olmasindan dolayimi yoksa ters giden bir durummu var cnm
İnanirmisim oturmak yatmak istemiyorum ve ben pazartesi 10da dogum yaptim en son pazar gunu gece uyumustum dahada uyumadim ama allahin takdiri gram uykm yok dun gece bi basim duser gibi oldu okadar geri toplandim yatmaktan korkuyorum
Sskelebeks
üzülme canım benim ikincide aynı gün çıkarmışlardı. Ya da doğumdan sonra yanına gelir biraz . 1 gün birşey olmaz.
Çalışırken seminer kurs derken daha uzun bile bıraktığı oluyor . Birşey olmaz. Sen ve bebeğin sağlıklı olun. Gerisi önemli değil
Kuzum benim oncelikle annene Rabbimden sifalar diliyorum insallah bir an once sagligina kavusur ❤ lutfen kendini son zamanlarda strese sokmamaya calis bak bebis strese girerse daha kotu olur bir sekilde yoluna girer ummadigin sekilde guzel gecebilir hersey. Biraz nasip kismet kendini uzme bu kadar dusunup❤
Kizlar iyi aksamlar benimde bugun son kontrolum vardi 37+6 3 kilo civari pazartesi sezeryanla kucagima alacagim insallah bebegimi ama hasta oluyorum galiba burnum fikir fikir kaynıyor resmen ihlamur kaynatiyorum simdi icecem
Dogum yapanlari tebrik ediyorum,bekleyenlere bol sanlar :))
Sen bide beni gör göbek ameliyatı da olunca tüm karnım acı içinde bildiğin sürüne sürüne kalkıyorum ki benim büyük kızım sürekli başımda =( olacak canım sezeryanın zor tarafı acısı
Sen yine 40 haftalıksın ben şimdi yemek yiyince nefesdarlığı cekiyorum karnım geriliyo.suyu bile korka korka içiyorum.yemek desen nefes alamıyacaksın yeme diyorum kendime:))