2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Neden streslisiniz, Doğum başlamış ne güzel öyle ya da böyle yarın kavuşursunuz miniğinize.
çok heyecan yapıyorum, bebeğime kötü bir şey olucak diye,hep negatif şeyler aklıma, biraz stres hastasıyım, tansiyonum yükseliyor hastaneye normal kontrole gidince bile, umarım her şey yolunda ilerler

Mideye baski yapiyo ondan herhalde..ozellikle aksamlari..harekettd etmiyorum direk yatiyorum.)
Senin erken baslamis
Aslında son haftalarda nefes darlığı gecer diyo bebek assagı indiği için .benim hamileliğin ilk haftalarından beri var.dışarı çıkamıyorum iki adım atsam boğuluyorum.evde bile o an geldimi odadan odaya gidene kadar 3 gün yol yürümüş gibi dizlerimde derman kalmıyo kalbim deli gibi atıyo.
Kansızlıktan heralde benimki.

Dogurmayanlar gelin sarilalim :) yarın kontrolüm var bakalım neler olacak....

suyum geldi, 1 cm açılma varmış yarın hastaneye cagırıyolar, çok stresliyim
Canım sakin ol... strese girmek normal ama bebeğini kucağında hayal et, ona dokunduğunu parmağını avucunun içine koyduğunu hayal et .rahatlatir seni belki. :)

Canım sakin ol... strese girmek normal ama bebeğini kucağında hayal et, ona dokunduğunu parmağını avucunun içine koyduğunu hayal et .rahatlatir seni belki. :)
çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsın :) haklısın.. uyumaya çalışacağım, herkese iyi geceler

bsebse tethyss Ben de artık bizimkiler her aradığında bugün de doğurmadım diye açıyorum telefonu ilk sordukları şey bu çünkü
Benim babam, annem ve kardeslerimle bahse bile girmiş. Şu hafta doğurur diye. Doğurmadım diye afaroz edilecem yakında babam sehirdisina çıkacak benim dogurmami bekliyor

Dogurmayanlar gelin sarilalim :) yarın kontrolüm var bakalım neler olacak....

Teletabiler vardı gelin sarılalım sıkı sıkı :) )
Benim kontrolde haftaya cuma zaman geçmiyor sanki
Bugün kendimi acayip rahat hissediyorum ama anlamadım da yatakta dönerken bile çok zorlanıyordum sırt üstü yatmak bile nefesimi zorlardı ama rahatım bi şüphelendim bebeğim de oturunca hareket ederdi bugün ayakta iken bile hareketliydi ayaklarını çok rahat hissettim

çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsın :) haklısın.. uyumaya çalışacağım, herkese iyi geceler
Bence de mis gibu bir uyku çek... şöyle süt falan varsa evde bir isit onu, bal ekle... unutma bebiş seni zinde istiyor... uykusuz gecelerine yoldaş olmak için

Evet... Teletabiiissss diye şarkı söyler dururduk kardeşlerimle... :) bebisin keyfi yerinde desene.. daha bekle beni anne diyor bence

çok heyecan yapıyorum, bebeğime kötü bir şey olucak diye,hep negatif şeyler aklıma, biraz stres hastasıyım, tansiyonum yükseliyor hastaneye normal kontrole gidince bile, umarım her şey yolunda ilerler
Anladım, umarım yolunda gider. Suyunuz tamamen geldiyse sancı başlar bir süre sonra, belki hastanede geçirmek daha iyi olurdu. Sağlıklı haberler verirsiniz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…