2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
39+0 dan slmlaar cmt randevum vaar cati muayenesi yapacak doktorum kizim gelmezse

Yerinde demek ki :) kanala girdi mi senin ya da anlayabiliyor muyuz ki?
Ben anlayamıyorum valla 2. olmasına rağmen. Ya da daha girmedi. Zaten ilkinin sezeryan olmasının nedeni buydu. Sancilarim ve acilmam vardi ama bebiş aşağı inmedi bir türlü. şimdi ki bebiş inmişmi hic bilmiyorum dr söylemedi birsey

Benim babam, annem ve kardeslerimle bahse bile girmiş. Şu hafta doğurur diye. Doğurmadım diye afaroz edilecem yakında babam sehirdisina çıkacak benim dogurmami bekliyor
Yaaa onlar da bizim kadar heyecanlı bizimkiler de sabırsız, ilk torun heyecanı sardı herkesi ama bebiş gelmek bilmiyor

Yaaa onlar da bizim kadar heyecanlı bizimkiler de sabırsız, ilk torun heyecanı sardı herkesi ama bebiş gelmek bilmiyor
Sorma sorma... benim 2. bebiş ama bir türlü yetinemiyor babam... aynı yaşta bir arkadaşı var gelini ile kızı ikiz doğurmuşlar adam 4 torun sahibi olmuş. Bunun nispetini yapıyor babama. Babamin elinden geleydi dördüz falan dogurtturdu herhalde bana

inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına, benimde kasılmalarım var, 1 cm açılmam var dediler, nolur bilmiyorum, inşallah açılır yarına

Sende katrina ile ayni tarihtin dimi ins sende en kisa zamanda kurtulursun canim buraya yaz gelismeleri ♡

doktorum kanala yerleşip yerlesmemesine çok sıkılma genelde şancı ile giriyolar dedi
Hee ozaman çok da takılmamak lazım buna, bir gece ansızın gelebilir :)) Kasılma nasıl oluyor, sancı nedir vs hiçbir tecrübem olmadığı için anlayamıyorum da birşey. Hala çok hareketli benim bebik geceleri özellikle karnım şekil değiştiriyor normalde yerinin daralması gerekmiyor mu?

aman aman onlar da maşallah nasıl denk getirmiş böyle

Oyleyse daha kotu ya.
Benimki hala inmedi bencede inmedi zaten

Benim dogurmus olmam lazimdi simdiye:)) ins hepimiz saglikla kurtuluruz valla ozledim hamilelik oncesini
Ben de çok özledim hamilelik öncesini..9 ay ne uzun bi süreymiş hiç bilmiyormuşum :) Moral bulduğun gibi moral de verdin canm

Benim tarihim 24 ocaak aslinda 10 gun onceye verdi gunu 14 ocakta sezeryanim seninle pes pese oluruz gibi :)
Ayyy 15 i mi olur diyorsun... valla bir ara demişti 15 gibi olur diye ama çok ciddiye almamistim oylesine söylemiş gibiydi. Ben biraz korkuyorum ya... hep içimde kimseye soyleyemiyorum ama korkuyorum bayağı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…