2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
oy maşallah ya, iri bi bebek ve kesisiz, harika allah size bağışlasın, böyle hikayeler duydukça bende heyecanlanıyorum inş bizimki de kolay olur

maşallah canım gayet iyi bence, ben de 39+1 de gitmiştim 3600 demişti. 40 bitince geleceksin, duruma göre 41i de bekleriz dedi. Bizim doktorlar aynı kafadan haa

Masallah canim iyi dogmus..kac hafta gunde dogmus oldu...
Bide su sicak su olayi nasil...bizde yapsak zarari olur muki
sıcak suyu şimdi direk karnımıza tutmamalıyız canım, bebeğin kaka yapma ihtimali varmış. Sıcak suya girdiğinde sırtından belinden tut

Usgde ole yaziyoda..ya +500 olursa napcaz . 4 kg nasil dogurcaz
fazla olan nadir yaa, genelde az çıkıyor

Doktorlar şirketlerle anlaşmalı. Onlara pek guvenme içeriklerini araştır derim. Sma da palm ysğı var. Biz similac aldık. İçeriği en temiz olanıydı

Yok yaa doktor demedi canim. Burda bizim kizlar konusuyordu. Ben bilmedigimden esime aptamil ya da sma al gel dedim. Ne aldiysa artik. Cocuk ac :/

Kızlar çok yoğundum giremiyordum pazar günü mevlidimiz var onun için alışverişe çıkmıştım Dünden beri de daha da memede bebeğim akşam ve,gecelerı da maşallah diyeyim ben uyandırıyorum emzirmek için gunduz devamlu emzir bir yandan yemek ye etrafı toplamaya çalış derken Günüm nasıl geçiyor anlamıyorum. Ayaklanmana çok çok sevindim canım Kahsen bebişllerr nasıl ❤
Bugün 5. Gün ayaklandım bayağı bi kaç iş bile yapabildim şükür doktor kalkman uzun zaman alabilir demişti bugün çok sevinçliyim siz nasılsınız Alya kızla

@Kartanesii8892 canım nasılsın nasıl gidiyor bebekli hayat

Maşallah Maşallah canım oku valla duruyor deme kimseye nazar oluyor :)) benim kızla sabaha kadar oturuyoruz biz asla uyumuyor bende herkese emzirmeye zorla uyandırıyorum ne uslu bebek yapmışım ya falan diyordum biraz da gaz sancılarımız başlıyor

vallahı 40cesıde gırıyo dedıklerı dogruymus hakşlısın bem de gunduz uyuyo atesım.gecse dınlensem dıyodum tam aksı oldu. geceleri memede mı pekı hep kuzum? sureklı memede oldukca süt dolmaya fırsat bırakmıyorlar yanı hep memede olnca normal duzeyde gelıyor bıde hanfendı lıkır lıkır ıcmek ıstyo kızıyo sesler cıkarıyo bazen gunduz ondan dolayı sagmaya frsat kalmıo gecelerı sagıyorum. bu sürekli memede olunması normal degılmıs sut 2saatte bır yenılenırmıs sen hc bununla ılgılı duyum aldın mı kuzum. mevlıd ıcın süt bırıktırmeye calısıyorum gecelerı de uykuma yenık düşüyorum sagamyrm hergece. ama şöyle bi sey var garezlerı bize bebıslerın glb bırı gelınce mışıl mışıl uyuyo meme aramıyo pek bu bebiş işi hiç bilinmeyenli denklemmiş bildiğin:)

Gözün aydin :)

Benimki de biraz meme arsızı oldu sürekli emmek istiyor ben saat kuruyorum 2 saatte bir emzirmek için ama hanımefendiye 2 saat çok geliyor saat başı emmek istiyor bi de emince sakinleşiyor benim de işime geliyor emzirmek, dün o kadar çok emdi ki sürekli memede kalmak istiyor dedim sütüm yetmeyecek herhalde bu kıza birikmesine fırsat vermiyor çünkü, dün gece hiç durmadı 2 saat falan uyudum o da eşimi kaldırdım kafam düşüyor artık bebek kucağımda uyuyup kalırım bebek düşer kucağımdan diye korkumdan kaldırdım 2 saat uyumuşum oyle, misafirim geldi Bugün 4 çeşit şeyi zor hazırladım sürekli vıyaklıyor yanına gidince susuyor :))(

Yaa ne güzel özet geçmissin canım yaa cok tesekkur ederim ❤ inşallah kolay güzel bi doğumun olur, bebişine kavuşursun mutlulukla
benim baş ve boynum cok ağrıyor hala. İlaclar hafifletiyor birkac gün daha dayanmam gerekecekmiş. Bebiş iyi maşallah. İnşallah agrılarım gecince ona daha faydalı olacağım, o da daha iyi olacak ❤

Selam kızlar nasılsınız?
Bugün bir haftalık olduk çok şükür.
Mama+meme beraber gidiyoruz mama vermediğim zamanlar sürekli memede oluyor. Cok yoruluyorum. Süt yeterli gelmiyor inşaallah artar. Sizde durumlar nasıl sütinuz nasıl? Böyle sürekli emziriyor musunuz mama da veriyor musunuz?

Masallah canim iyi dogmus..kac hafta gunde dogmus oldu...
Bide su sicak su olayi nasil...bizde yapsak zarari olur muki
Bana da dedi bugun bi komşu sıcak suyla yıkan sık sık diye. Ben pek sıcak sevmem soğuğa yakın ayarlarım hep. Onu da deneyelim artik. Şimdi yürüyüşten geldim. 8 km tamamladım akşam da sıcak suyu deneyeyim :)

Maşallah canım.
Mevkudunuz de hayırlı olsun inşallah çok güzle geçer.
Nasıl emziriyorsun mesela ne kadar süre?
Doyup bırakıyor mu? Ben yerine koyuyorum 5 dakika sürmüyor uyanıyor emmek istiyor doymuyor

Canım hastanede bana bestlak damla önermişlerdi süt artıcı bir damlaymış hatta ben de almayı düşünüyorum benim kız da sürekli memede dün araştırdım bu bestlak Damla’yı kadının biri şey demiş 3 gun kullandım tam işe yaramıyor galiba diye düşünürken Çeşme gibi sütüm geldi falan demiş,ben rezene içiyorum hergun 2 kupa evde demliyorum 2 litre su, komposto falan da tüketiyorum

Ben sicak suyla yikanirim..ama hergun yapmiyorum acikcasi kisin....
Ve cok kalmiyorum..oturmayi denemek istiyorum :) belki fayda saglar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…