Yaa ne güzel özet geçmissin canım yaa cok tesekkur ederim ❤ inşallah kolay güzel bi doğumun olur, bebişine kavuşursun mutlulukla
benim baş ve boynum cok ağrıyor hala. İlaclar hafifletiyor birkac gün daha dayanmam gerekecekmiş. Bebiş iyi maşallah. İnşallah agrılarım gecince ona daha faydalı olacağım, o da daha iyi olacak ❤
Ay benim de kuvetim yok ve bende kakasini yapar diye korkumdan tutamiyorum karnima belime sicak su hatta suyu ilitmaya calisiyorum. Normalde kaynar derecesinde severimde ben :) ne yapayim kuzum insan kendini biliyor iste :) hanimefendi icerde oynuyo surekli cok sevdi gelesi yok bu soguklara :))
19.01.19 çok güzel tarih aslında, ama hergun hayır doğurmadım diye telefon açmaktan, gece yatamamaktan sıkıldım. Ne duysam deniyorum. Eşime akşam ne yemek yapayım diyorum, hastane yemeği yeriz inşallah diyor, belli ki o da dayanamıyor artik
Benimki de biraz meme arsızı oldu sürekli emmek istiyor ben saat kuruyorum 2 saatte bir emzirmek için ama hanımefendiye 2 saat çok geliyor saat başı emmek istiyor bi de emince sakinleşiyor benim de işime geliyor emzirmek, dün o kadar çok emdi ki sürekli memede kalmak istiyor dedim sütüm yetmeyecek herhalde bu kıza birikmesine fırsat vermiyor çünkü, dün gece hiç durmadı 2 saat falan uyudum o da eşimi kaldırdım kafam düşüyor artık bebek kucağımda uyuyup kalırım bebek düşer kucağımdan diye korkumdan kaldırdım 2 saat uyumuşum oyle, misafirim geldi Bugün 4 çeşit şeyi zor hazırladım sürekli vıyaklıyor yanına gidince susuyor :))(
bıldıgın aynı seylerı yasıyoruzz benmkı de gunduz cok memecı :) emzık emıyordu eyvallah ama verınce eee ee dye soylenıyo kızıo bıde bana meme ıstıyo ayakta salla uyur dıyorlar ama sallamaya da alıstırmak ıstemıyorum denemedım dha zaten mınıcık. kız 4çeşit sey abartma sen de lohusasın yap 2cesıtcık olsn:) azönce yatırdım emzirip yanına da pıjamamı koydum kokumu alsın dıye uyudu ıns ıse yaramıstır
Maşallah canım.
Mevkudunuz de hayırlı olsun inşallah çok güzle geçer.
Nasıl emziriyorsun mesela ne kadar süre?
Doyup bırakıyor mu? Ben yerine koyuyorum 5 dakika sürmüyor uyanıyor emmek istiyor
teşekkürler canımm. gece ve sabahları uzun emıyor bıde uyrken cokfazla süt doluyor ya hani hemen doyuyor ama gündüz her an memede emıyor 10dk sonra dalıyor kucagımdan bırakınca acıkıyor yine ya da memede uyumak ıstıyor sanırım acaba sütüm mu yetmıyor dıyorum ama agzından da akıyor emerken kılo da aldı ölculmedi henuz ama anlasılıyor kıyafetlerden kılo boy arttı süt yetmese alamazmıs kilo. bu süreç böyle gececek sanırım canım duzene gırene dek hep bızı ısterlermıs kokumuzla uyumak
Çok sıcak olmasın ılık iyidir
Yarim saat yeter canım
Bi de ınstagramda gördüm doktor sıcak uygulamasıyla doğum yaptiriyomus bez gibi bişey vardı elinde sıcak açılmaya iyi anladığım kadariyla
19.01.19 çok güzel tarih aslında, ama hergun hayır doğurmadım diye telefon açmaktan, gece yatamamaktan sıkıldım. Ne duysam deniyorum. Eşime akşam ne yemek yapayım diyorum, hastane yemeği yeriz inşallah diyor, belli ki o da dayanamıyor artik
Ay benim de kuvetim yok ve bende kakasini yapar diye korkumdan tutamiyorum karnima belime sicak su hatta suyu ilitmaya calisiyorum. Normalde kaynar derecesinde severimde ben :) ne yapayim kuzum insan kendini biliyor iste :) hanimefendi icerde oynuyo surekli cok sevdi gelesi yok bu soguklara :))
Sorma ya...bugun varya . Cevap yazmaktan parmaklarim agirdi..bide insanlari ikna etmek gerekiyor... sanki ben icimde tutuyorum zorla
Benimkide simdi isten geldi..randevuyu alalim diyor 17sine .. insallah gerek kalmaz dedim.. aldik tabi . Yogun oluyo dr..simdi 1 hafta boyu hergun sanci varmi sorularina cevap vericem dogursam duyulur elbet.insan daha cok geriliyo
Çok sıcak olmasın ılık iyidir
Yarim saat yeter canım
Bi de ınstagramda gördüm doktor sıcak uygulamasıyla doğum yaptiriyomus bez gibi bişey vardı elinde sıcak açılmaya iyi anladığım kadariyla
Bugün kontrolümüz vardı kızlar.37+5 teyiz ve 3500 gram olmuşuz.her şey yolundaydı ultrasonda.on gun sonra gel kilosuna bakalim musaitse yatışını verelim suni sanciyla dogumu baslatalim dedi.bosuna sezeryan olma dedi.kan idrar tahlili istedi.sonuclari akşamüstü çıktı gösteremedim.ama sonuçlarda idrarda protein yüksek çıktı.korktum.anlayan varsa bu durumdan bakabilir mi? Internette gebelik zehirlenmesi falan diyor korkuyorum.
Bugün kontrolümüz vardı kızlar.37+5 teyiz ve 3500 gram olmuşuz.her şey yolundaydı ultrasonda.on gun sonra gel kilosuna bakalim musaitse yatışını verelim suni sanciyla dogumu baslatalim dedi.bosuna sezeryan olma dedi.kan idrar tahlili istedi.sonuclari akşamüstü çıktı gösteremedim.ama sonuçlarda idrarda protein yüksek çıktı.korktum.anlayan varsa bu durumdan bakabilir mi? Internette gebelik zehirlenmesi falan diyor korkuyorum.
canım aynı şey mi bilmiyorum seni endişelendirmek istemem ama protein yüksek diye bi arkadaşımı erken sezeryana almışlardı, arama imkanın yok mu doktoru?
Gene sen riske atma duş al sadece
Doktoruna bi danış suya otursam sorun olur mu diye
Ben oturdum ama bünye meselesi bende ise yarayan sende yaramaz
Bu arada okuduğum kadarıyla ılık havluyu bel bolgesine tuymak da iyi geliyo yaziyo doğumu kolaylaştırma yazılarında