Tamam tamam denemem hemen bir sorusturaym :)Gene sen riske atma duş al sadece
Doktoruna bi danış suya otursam sorun olur mu diye
Ben oturdum ama bünye meselesi bende ise yarayan sende yaramaz
Bu arada okuduğum kadarıyla ılık havluyu bel bolgesine tuymak da iyi geliyo yaziyo doğumu kolaylaştırma yazılarında
Gecenlerde şubat annelerini okurken bi yorum gördüm:)))))Gelecegi yok.is basa dustu
doğum olsa emiyo mu sütün var mı vb seyler soruyorlar bu insanlara yaranamayızyahuSorma ya...bugun varya . Cevap yazmaktan parmaklarim agirdi..bide insanlari ikna etmek gerekiyor... sanki ben icimde tutuyorum zorla
Benimkide simdi isten geldi..randevuyu alalim diyor 17sine .. insallah gerek kalmaz dedim.. aldik tabi . Yogun oluyo dr..simdi 1 hafta boyu hergun sanci varmi sorularina cevap vericem dogursam duyulur elbet.insan daha cok geriliyo
Napalim zaman boyle geciyo..konusuyoruz iste...o fazla gerilmisGecenlerde şubat annelerini okurken bi yorum gördüm:)))))
Ne ugraşıp duruyonuz yok memenle oyna yok ilişkiye gir rahat bırakın şu bebekleri nezmn doğmak isterlerse ozmn dogar gibi nasıl sinirlendiyse artık
Bide onlar var dimi... az kilo almis.. sutun yetmiyodur.sunu ye sole yapdoğum olsa emiyo mu sütün var mı vb seyler soruyorlar bu insanlara yaranamayızyahu
Katılıyorum, tabi bi de ay niye sezeryen oldun ben çatır çatır doğurdum sen şimdi yarım oldun diyenler keyfimden 35 haftalık 2,5 kilo bebeği doğurdum zAten ben, 2 yaşına kadar muhakkak emzir sütüm yeterse emziririm tabi diyorum ama bu cevaptan asla tatmin olmuyorlar aa ne demek yeterse yetecek tabi yetireceksin şunu ye bunu ye başlıyorlar saymaya, bebeği yıkama konusu 2 günde bir eşimle yıkıyoruz diyorum burada 2 ye bölünüyorlar bak bi de aa Kış ortası üşütürsünüz bebeği ne gerek var 2 günde bir yıkamaya diyenler bir de aa olmaz ama öyle 40 içindeki bebek hergun yıkanmalı diyenler henüz kimseyi memnun edemedim bakalım :)) bak Bugün gelen misafirim de bebeği tuzladınız dimi diye soruyor ‘salamura mı bu ya ne tuzlaması’ diyemiyorsun tabi, biz bilmiyoruz öyle şeyler deyip geçiştirdim geçiştirdikçe Kadın Bugün tuzlayacaktı az kalsın bebeği :)))doğum olsa emiyo mu sütün var mı vb seyler soruyorlar bu insanlara yaranamayızyahu
Canım aman aç bırakma sarılık olmasın. Biz düzenli besliyorduk 30 cc 2 saatte bi ver dediler 5. Gün kızım doktor kontrolünden sonra sarardı üstelik sarılık görülmemişti test bile yapılmamıştı. Şimdi sütüm de geldi 30-60 ne çıkarsa anne sütü 1 saat sonra 30-60 arası mama veriyorum. Kadın doğum doktoruma da gittim o da hafif sararma var senin bebeğin iri doymaz 30 cc ile daha sık daha fazla besle dedi. Sarılığı bazen nüksediyor hemen süt mama veriyorum. Bu arada mama markası olarak similac hem instagramda gıda dedektifinin mamaları incelemesini göz önünde bulundurarak tercih ettik hem de eczacı önerdi. Eczacı asla aptamil önermiyoruz (kendi eczanesinde sattığı ürün) içinde şeker var dedi ama bize aptamili öneren doktordu. Hastane de bize aptamil verdi tüm gün. Yani markanın pazarlaması ile anlaşmalılar.Yok yaa doktor demedi canim. Burda bizim kizlar konusuyordu. Ben bilmedigimden esime aptamil ya da sma al gel dedim. Ne aldiysa artik. Cocuk ac :/
Hamam için de garanti diyorlar direkt doğumu başlatıyormuş ama şu kaka meselesi beni korkutuyor. Yarın kontrolüm var sabah doktora da bi sorarım zararlı mı diye belki önerebileceği bişey vardır bu konuda. Papatya çayını da yazmışlar doğum başlatıcı olarak onu da alıcam yarınCanim iz pesindeyim.bisey bulursam paylasicam...ama sicak dus garanti onu yapabiliriz :)
Katılıyorum, tabi bi de ay niye sezeryen oldun ben çatır çatır doğurdum sen şimdi yarım oldun diyenler keyfimden 35 haftalık 2,5 kilo bebeği doğurdum zAten ben, 2 yaşına kadar muhakkak emzir sütüm yeterse emziririm tabi diyorum ama bu cevaptan asla tatmin olmuyorlar aa ne demek yeterse yetecek tabi yetireceksin şunu ye bunu ye başlıyorlar saymaya, bebeği yıkama konusu 2 günde bir eşimle yıkıyoruz diyorum burada 2 ye bölünüyorlar bak bi de aa Kış ortası üşütürsünüz bebeği ne gerek var 2 günde bir yıkamaya diyenler bir de aa olmaz ama öyle 40 içindeki bebek hergun yıkanmalı diyenler henüz kimseyi memnun edemedim bakalım :)) bak Bugün gelen misafirim de bebeği tuzladınız dimi diye soruyor ‘salamura mı bu ya ne tuzlaması’ diyemiyorsun tabi, biz bilmiyoruz öyle şeyler deyip geçiştirdim geçiştirdikçe Kadın Bugün tuzlayacaktı az kalsın bebeği :)))
Bende muhendisinoglun da gördüm. Bebelac gold un içeriği de temiz.Canım aman aç bırakma sarılık olmasın. Biz düzenli besliyorduk 30 cc 2 saatte bi ver dediler 5. Gün kızım doktor kontrolünden sonra sarardı üstelik sarılık görülmemişti test bile yapılmamıştı. Şimdi sütüm de geldi 30-60 ne çıkarsa anne sütü 1 saat sonra 30-60 arası mama veriyorum. Kadın doğum doktoruma da gittim o da hafif sararma var senin bebeğin iri doymaz 30 cc ile daha sık daha fazla besle dedi. Sarılığı bazen nüksediyor hemen süt mama veriyorum. Bu arada mama markası olarak similac hem instagramda gıda dedektifinin mamaları incelemesini göz önünde bulundurarak tercih ettik hem de eczacı önerdi. Eczacı asla aptamil önermiyoruz (kendi eczanesinde sattığı ürün) içinde şeker var dedi ama bize aptamili öneren doktordu. Hastane de bize aptamil verdi tüm gün. Yani markanın pazarlaması ile anlaşmalılar.
Bu gobekle ve her gece vuran sancıyla uyumuyor kiMerhaba kızceler doğum yapan arkadaslarim evlatlarinizi sağlıkla büyütün masal gibi ömürleri olsun biz bugün 1. Ay kontrolüne gittik aşımızı olduk boyumuz uzamış kilomuz cok iyi artmış bebisler iyi ama annelerin hali yaman uykusuzluktan maf oldum dudaklarim kupkuru çatlamış sürekli gözlerim kararıyor doğurmayan anneler uyuyun anacim sonra cokk arayacaksınız
Eşimin yanında değiştirmeyip kimin yanında değiştireyim be, mahremiyeti tabiki öğrenecek ama daha bu bebe kendini anne karnında sanıyorken babasından mı gizleyecekmişim eşim yardım ediyor hatta :)))Ya sınır oluyorum şöyle insanlara. Bana birisi bak kız çocuğu bu sakin babasının yanında falan altını açma, yıkama dedi. Kadına ağzıma geleni sektirdim. Ömrümde böyle kufretmemisimdir herhalde. Nasıl bi kafaları var anlamıyorum. Insanın fikri neyse zikri de o bence.
Gerçekten ya nasıl bi kafa yerime de saydırsaymışsın nefret ediyorum şu cinsiyetçi ve cinsellikçi kafadan. Bana da birisi erkek çocuk başı bilmem ne şekilde doğar annesinin edep yerini görmesin diye demişti ben de ona iyi saymıştımYa sınır oluyorum şöyle insanlara. Bana birisi bak kız çocuğu bu sakin babasının yanında falan altını açma, yıkama dedi. Kadına ağzıma geleni sektirdim. Ömrümde böyle kufretmemisimdir herhalde. Nasıl bi kafaları var anlamıyorum. Insanın fikri neyse zikri de o bence.
Canım gece gündüz terli falan yataktan kalkıveriyoruz hasta olmaya çok müsaitiz geçmiş olsunYa ben grip gibi bişe oluyorum galiba inşallah kızıma bulaşmaz canım çok sıkkın. Doktor kontrolüne gittik o kadar dikkat ettik ki. Cocuk doktorunun yanında hiç bişe yoktu doktor sarılık yok dedi ama doktordan çıkınca 15 dk içinde sarardı. Benim kadın doğum doktorum ve sağlık ocağındakiler sararma var dediler. Saatte bi mama ve süt verdiğimden yükselmesini önledim çok şükür ama bu seferde benim sanki boğazlar gidiyor. Stres içindeyim gerçekten anne olmak çok zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?