2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynısını bana da doktorum söyledi. 3650 görünüyordu 3950 doğdu. Zaten doğuma girmeden önce dr en az 3800 dedi daha buyuk doğcak dedi sezeryana aldı hakikaten de 300 gram fazla doğdu. Bazen dahs düşük kilolar çıkıyor ama doktorlar yanaklarından bile anlıyorlar ellerinden anlaşılıyor kilosu:)

Canım gece gündüz terli falan yataktan kalkıveriyoruz hasta olmaya çok müsaitiz geçmiş olsun
Sagol canım eşim getirdi mikropları eve maalesef. Evde ilaç içiyor gidip bi iğne falan vurulsa böyle olmicaktı gerçekten sinir oluyorum. Tam bir gerizekalılık yaptığı hasta insan eşim de olsa dikkat etmeli evde 5 günlük bebek var

dogurmayanlardan been gece 1 den asagi yatamiyorum uykum gelmiyor bebisten sonra isik olsa basimda davulda calsa uyuyacagim cok iyi biliyorum

Maşallah mındığa büyüyorlar şükür.. Biz iyiyiz bugün sağlıkocağına gittik topuk kanı alıp kaydolup geldik bende toparladım bayağı geziniyorum evde =)

Aa sor canim.iyi olur.benim dr bu tarz sorulara acik degil :) korkuyorum

Ben ilkd3fa burda okudum bu tuz mevzusunu espiri felan sandım cidden öyle bişey varmı ya iki tane çocugum var ama hiç duymadım söyleyen de olmadı.buda geleneksel bişey mi acaba yöreye göre.
Şunu duydum ama doğunca agzına tükürürlermişki o kişiye çeksin diye igrenç ötesi bişey ama benim de tek korkum o dengesizin biri böyle bişey yaparsa diye aklıma geliyo bazen.

Olmuyor bazen canım ne kadar dikkat edersen et nasıl bir yıl anlamadım hasta olmayan kimse yok WhatsApp durumuma ısrarla misafir kabul edemiyorum yazıyorum kırılan oluyordur mutlaka ama napıyım bebek küçük bizim babamız babalık izninde ödüm kopuyor izni bitecek diye çok yardım ediyor çünkü

Maşallah.şimdi de karından agrıdan yatılmıyo .hiç değilse doğsunlar da rahat oturup kalkalım haraket edelim diye bekliyoz bizde

dogurmayanlardan been gece 1 den asagi yatamiyorum uykum gelmiyor bebisten sonra isik olsa basimda davulda calsa uyuyacagim cok iyi biliyorum
O zamanda fıstık anne kalkkk diye ciyakliyacak öyle tatlı uykuya daliyorumki 2. Dakika ingaaa sanki kurulmuş sıpa uyudugumu hissediyor

Ben de hiç duymamıştım canım anladığım kadarıyla içanadolu bölgesinde varmış eşimin ailesi de eşime söylemiş( görüşmediğim için bana söyleyemiyorlar) eşimi de tersledim(Konyalı) Bugün gelen misafirimiz de kayseriliydi oradan çıkarım yaptım içanadolu bölgesinde varmış demekki diye, bebeğin kol altlarına ve terleyecek yerlerine tuz sürülüyormuş ileride kokmazmış teri buna inanıyorlar ama internette okudum da zararlıymış tuz ciltten emiliyormuş

Kizlar ben ssvd vazgectim sezeryan yapalım dedim ilki gibi. O zaman sali günü gel dedi. Tarih 15 ocak olacak yani. Ama her an vazgecebilirim. Bebiste 2900 henüz. Ay valla nolcek böyle bilmiyorum. Daha erkenmis gibi geliyor.
Ben bekliyorum yaa denemedim demiycem ilk sezeryanimdaki ağrıdan korkuyorum çok zor geçirdim inşallah bu normal olur

Bunu ben de bilmiyordum. Ilk kızım doğduğunda tuzlu suyla yıkamadik . Ama kayinvalidem ikinci doğumda hep yanımdaydı ve o ille tuzlanacak dedi ve tuz koydu yıkama suyuna.
Ilginçtir kızımın teri kokuyor ne yazık ki oğlumda şu an için koku yok. O yuzden tuzdan zarar gelmez diyip üçüncüyü de tuzluycam . Belki yaratılış öyle belki bi etkisi yok. Ama içime sinsin

Kız doğunca keşke biraz daha icinde kalaydın demezsiniz ins
İkisinde hiç demedim uykusuzluk hiç cekmedim ben kalkıyodum hatta onları uyandırmaya ama bu sanki dedirtecek gibi:)))içerdeyken sinyalleri veriyo abilerimin acısını da çıkartcam diyo kesin:)))

Ben bekliyorum yaa denemedim demiycem ilk sezeryanimdaki ağrıdan korkuyorum çok zor geçirdim inşallah bu normal olur
Doktorunuz bu konuda tecrubeli mi peki? Benim drumun konusmalari bana pek güven vermedi gibi. Ya aslinda cumartesi gidip vazgectim diyecem sanırım ama işte şu dikislerin patlamasi olayi beni düşündürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…