2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Öyleyse pek bişey yok bi çimdik demekki:)))
Ben bildiğin tuza buluyon sandım çocugu
Aman ne adetlerimiz var hele 40 çıkarma yıkarken bi ben girmiyom o suya heralde sogan kabugu bile koyuyolar.hiçbirinide yapmadım.mevlüt diş bugdayı 40 yıkama felan filan.
Benim yigenime anneannesi bakıyodu gelinimiz çalıştığı için abla çocugu alıyom heryerinden ekmek kırıntısı çörek otu dökülüyo derdi:)))) nazar için koyyomuş annesi.

Bizimkiler trakyalı göçmen ama tuzladık
Yalnız uygulama yıkama suyuna tuz katma şeklinde
öyle koltuk altına tuz sürmedik
yanar ay çocuğun teni aaa olmaz oyle

Allahtan ozmn tek başınasın :))

Canım hayırlı olsun

Canım yıllık izin falan varsa kullansın eşin. Benim annemle kayınvalidem evde diye eşim izin kullanmamıştı keşke kullansaydı. Salgın var her işe gidip geldiğinde bi yeri ağrır oldu canım çok sıkkın Benim de evime misafirler gelmeye başlar yakında kızımı çıkarmicam

Kizlar ben ssvd vazgectim sezeryan yapalım dedim ilki gibi. O zaman sali günü gel dedi. Tarih 15 ocak olacak yani. Ama her an vazgecebilirim. Bebiste 2900 henüz. Ay valla nolcek böyle bilmiyorum. Daha erkenmis gibi geliyor.
Bi rahatsızlığın yoksa 39 dolsa daha iyi olmaz mı? Sarılık olma ihtimali azalır en azından.

Gecmis olsun kuzuum

Tuz daha kabul edilebilir göründü gözüme bu tükürüğü duyduktan sonra. Çok iğrenç ya

Zaten bunu yapacak kişiye de çekmesin çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…