Merhaba kızceler doğum yapan arkadaslarim evlatlarinizi sağlıkla büyütün masal gibi ömürleri olsun biz bugün 1. Ay kontrolüne gittik aşımızı olduk boyumuz uzamış kilomuz cok iyi artmış bebisler iyi ama annelerin hali yaman uykusuzluktan maf oldum dudaklarim kupkuru çatlamış sürekli gözlerim kararıyor doğurmayan anneler uyuyun anacim sonra cokk arayacaksınız
Doktorunuz bu konuda tecrubeli mi peki? Benim drumun konusmalari bana pek güven vermedi gibi. Ya aslinda cumartesi gidip vazgectim diyecem sanırım ama işte şu dikislerin patlamasi olayi beni düşündürüyor.
Kizlar ben ssvd vazgectim sezeryan yapalım dedim ilki gibi. O zaman sali günü gel dedi. Tarih 15 ocak olacak yani. Ama her an vazgecebilirim. Bebiste 2900 henüz. Ay valla nolcek böyle bilmiyorum. Daha erkenmis gibi geliyor.
Ben de hiç duymamıştım canım anladığım kadarıyla içanadolu bölgesinde varmış eşimin ailesi de eşime söylemiş( görüşmediğim için bana söyleyemiyorlar) eşimi de tersledim(Konyalı) Bugün gelen misafirimiz de kayseriliydi oradan çıkarım yaptım içanadolu bölgesinde varmış demekki diye, bebeğin kol altlarına ve terleyecek yerlerine tuz sürülüyormuş ileride kokmazmış teri buna inanıyorlar ama internette okudum da zararlıymış tuz ciltten emiliyormuş
bizde de var iki cocuguma da yapildi buna da yaoarim.1 tatli kasigi tuzu 1 litre suya atop eritiyoruz.el ile koltuknalti ayak oarmak aralari ce bacak aralarina surup yari kirki cikariyoruz. :)))
Kizlar iyi aksamlar benimde bugun son kontrolum vardi 37+6 3 kilo civari pazartesi sezeryanla kucagima alacagim insallah bebegimi ama hasta oluyorum galiba burnum fikir fikir kaynıyor resmen ihlamur kaynatiyorum simdi icecem
Dogum yapanlari tebrik ediyorum,bekleyenlere bol sanlar :))
Arkadaşlar Doğum yapanlara sağlıcakla büyütün analı babalı büyüsün evlatlarınız inşallah , bekleyenlere de sağlıcakla kavuşun inşallah diyerek başlıyorum bugün son kontrolüm vardı 37+6. Nst de sürekli sancı çıktı 20 ,40, 90 bile vardı. Ben bi kaç haftadır zaten çok zorlanıyorum. Su gibi akıntı vs yaşıyordum söyledim bugün alttan baktı. Bi sıkıntı çıkmadı. Ama bebeğin kafası aşağıda Pazartesi alalım riske atamayacağım hafta sonu kendini kötü hissedersen hemen gel alalım ben direkt gelirim dedi. Ama küvöz konusunda hiç bi fikrim yok girebilirde diyor. Sizce beklenmeli mi 38+3 te alınacak. Bebeğim 3400 kilo gelişimi iyi. Birde dikişlerine zarar vermesini istemiyorum gibi bişeylerde söyledi. Fikri olan ?