- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
@tanem-tane20 doğurdun mu kız? Ben doğurdum. Takip edemiyorum bir seyler okudum ama doğurmuşsun galiba sen de.
@Katrina_ doğurdun mu senin durum ne oldu?
@Zinmem sen de mi doğum yaptın?
edosko @bsebse @Papatyamaviss siz ne yaptınız var mı gelişme?
A anneveoglusu oğluşun çıktı mı hastaneden?
Kızlar cok ozledim hepinizle konusmayi ama agrilarimdan vakit ayiramiyorum
Ya ben grip gibi bişe oluyorum galiba inşallah kızıma bulaşmaz canım çok sıkkın. Doktor kontrolüne gittik o kadar dikkat ettik ki. Cocuk doktorunun yanında hiç bişe yoktu doktor sarılık yok dedi ama doktordan çıkınca 15 dk içinde sarardı. Benim kadın doğum doktorum ve sağlık ocağındakiler sararma var dediler. Saatte bi mama ve süt verdiğimden yükselmesini önledim çok şükür ama bu seferde benim sanki boğazlar gidiyor. Stres içindeyim gerçekten anne olmak çok zormuş
41 kere maşallah Allah ve analı babalı büyütsün inşallah meleğini geçmiş olsun canım sanaGuzel anneler Ben dogum yaptim cook sukur darisi bekleyenlerin basina ♡♡ Allah hepinizi bir avazda kurtarsin saglikla guzellikle yavrularinizi alirsiniz ins kucaklariniza ♡♡
Gece 3bucukta hastaneye geldik, nst baglandim yarim saat. Sonra 4te aciklik kontrolu yaptilar 2 cmdi. 3-4 saat boyunca sadece 2 cm daha acildi. Epidural istedim ama sancilarin sikliginin az olmasindan dolayi veremeyeceklerini, dogumu durdurabilecegini soylediler. Siklik artinca vereceklerdi. Sicak suya girmemi teklif etti ebe, 15 dk sicak suda kaldim ikinma istegi geldi, 15 dkda 8 cm olmus aciklik. Dogumun son evresine geldik suan epidural veremem deyince epidural yalan oldu anlayacaginiz:) 10:45 te kizim dogdu. Epizyomi yapmadilar ama ufak yirtiklar icin 3 dikis attilar. 4100 gram 52 cm dogdu. Memeyi hemen kavradi, sut icti cok sukur. Zor ama geciyor. Simdi cok iyiyiz. Hepinize cok tesekkurler dogum surecinde her seyimizi paylastik, arkadas olduk iyi ki varsiniz
Ay hadi insallah..ne guzel bir haberCanım sanada çok geçmiş olsun
Biz hala hastanedeyiz 14. Gün idi inşallah yarın taburcu olabiliriz
Kızlar çok yoğundum giremiyordum pazar günü mevlidimiz var onun için alışverişe çıkmıştım Dünden beri de daha da memede bebeğim akşam ve,gecelerı da maşallah diyeyim ben uyandırıyorum emzirmek için gunduz devamlu emzir bir yandan yemek ye etrafı toplamaya çalış derken Günüm nasıl geçiyor anlamıyorum. Ayaklanmana çok çok sevindim canım @Kahsen bebişllerr nasıl ❤
Tebrik ederim canım Allah analı ve babalı büyütsün inşallah meleğini7 ocakta bende kizimi kucagima aldim sukur rabbim butun hamileleri kurtarsin ins
Ben bilmiyorum da Bugün ki kadın bana direk tuzu sürüyoruz sonra da suyla yıkıyoruz şeklinde anlattıbizde de var iki cocuguma da yapildi buna da yaoarim.1 tatli kasigi tuzu 1 litre suya atop eritiyoruz.el ile koltuknalti ayak oarmak aralari ce bacak aralarina surup yari kirki cikariyoruz. :)))
Kuzum ne zor bi süreç geçirdiniz ya, allah sabırlar versin, yarın çıkar artık inşCanım sanada çok geçmiş olsun
Biz hala hastanedeyiz 14. Gün idi inşallah yarın taburcu olabiliriz
eskiden karınca yuvalarından yumurtaları toplayıp sürerlermiş, etkili de olurmuş, şimdi o bulunamadığı için yağı tercih ediliyor. Ve yumurtaların sürülmesinin de caiz olmadığını duymuştum, onca karıncanın yaşanmasına engel olmuş olunuyor bi açıdan.. ben dönemsel olarak bunca hormon yükleniyorken kılsız olmak bi hayal diye düşünüyorum artık, allahtan lazer diye bişey çıkmış :))Hanımlar ya tuz falan değil ama karınca yumurtası yağı sürmeyi hiç duyan oldu mu aranızda bebek 40 içindeyken kol altlarına ve genital bölgesine karınca yumurtası yağı sürülünce kıl tüy çıkmazmış denemek istiyorum sanırım :)) genital bölgesine sürmem ama kol altlarına süreceğim,
Duyanlarınız vardır belki Eskiden köylerde de kül sürerlermiş kız çocuklarına kıl tüy çıkmasın ya da az çıksın diye, annemde o şanslı kız çocuklarından saçından ve kaşından başka annemde tüy kıl yok hiç çıkmamış ama annem neden bize sürmedi onu bilmiyorum :))
Ben çok kıllı tüylü biri değilim ama yazık bebemde çok olacak galiba dökülmezlerse öyle gorunuyor :))) caiz olmadığını bilmiyordum ama mantıklı aslında :/ bi de baktım da piyasada gerçek karınca yumurtası yağı bulmak çok zormuşKuzum ne zor bi süreç geçirdiniz ya, allah sabırlar versin, yarın çıkar artık inş
eskiden karınca yuvalarından yumurtaları toplayıp sürerlermiş, etkili de olurmuş, şimdi o bulunamadığı için yağı tercih ediliyor. Ve yumurtaların sürülmesinin de caiz olmadığını duymuştum, onca karıncanın yaşanmasına engel olmuş olunuyor bi açıdan.. ben dönemsel olarak bunca hormon yükleniyorken kılsız olmak bi hayal diye düşünüyorum artık, allahtan lazer diye bişey çıkmış :))
Ben bi ara kendime kullanayim demistim de hem bulmasi cok zor hem de pek etki etmiyor. Icinde ne oldugunu bilmedigin biseyi bebege hic degdirme bile bence birak oyle kalsin daha iyi.. külü duymuştum hatta yarasa kanı bile duydum ama tuz da dahil hepsi enfeksiyon sebebiymiş. sağlık ocağındaki hemşire büyükler tuzlamak isterse, sürme çekmek isterse kesinlikle izin verme demişti. Karınca yağı diye aldığın şeyin içindeki makina yağı bile olabilirBen çok kıllı tüylü biri değilim ama yazık bebemde çok olacak galiba dökülmezlerse öyle gorunuyor :))) caiz olmadığını bilmiyordum ama mantıklı aslında :/ bi de baktım da piyasada gerçek karınca yumurtası yağı bulmak çok zormuş
Aynen canım gerçek yağ bulmak lazım sanırımBen çok kıllı tüylü biri değilim ama yazık bebemde çok olacak galiba dökülmezlerse öyle gorunuyor :))) caiz olmadığını bilmiyordum ama mantıklı aslında :/ bi de baktım da piyasada gerçek karınca yumurtası yağı bulmak çok zormuş
Ben varımDoguramayanlar olarak kendimizi bi belli edelim kızlar kaç kişi kaldık dünde epey doğum oldu benim tüm belirtiler bi tarafıma kaçtı sanki 2 haftadır olan şancı vs herşey gitti şimdide doktor 25 ocak en fazla bekleriz diyo bakalım 17 ocakta kontrol
CNım ilk gebelik degılse kanalda olması one li degılmiş sancıyla giriyormusKızlar 39. hafta bitmek üzere ama bebek hala kanala girmedi. Doktor bol bol yürüyüş yap dedi ama çok soğuk ve yağmurlu çıkamıyorum. Henüz sancım da yok. 40. Haftada hala doğum olmazsa girer mi kanala acaba
Bir rahatsizligim yok cok şükür. Hatta hic sancim bile yok. 10 dan yukari çıkmadı hiç sancim. 38. haftayi yarin bitiriyoruz ya 39 un icinde oluyoruz. Ondan bilemedim erken gibi gelmedi banaBi rahatsızlığın yoksa 39 dolsa daha iyi olmaz mı? Sarılık olma ihtimali azalır en azından.
4 sene canım.oy maşallah bizimki doğana kadar sizinkinin 40 ı çıktı valla :) hiiiiç uyku yok valla. Her dönmede uyanıyoruz, sıkıldım artık ben doğsun istiyorum
ne kadar zaman geçti önceki sezeryanın üstünden??
Yok riskim yokta. Zaten 39 un icinde oluyorum haftaya sali. Ondan erken gibi gelmedi bana. Bu yuzden hic sormadim da... ama cumartesi gidip ben ssvd istiyorum da diyebilirim cok kararsizim hala...Sezeryan da neden erken dedi dr beklemiyor mu gününe kadar? Riskin de yoksa
Hanımlar ya tuz falan değil ama karınca yumurtası yağı sürmeyi hiç duyan oldu mu aranızda bebek 40 içindeyken kol altlarına ve genital bölgesine karınca yumurtası yağı sürülünce kıl tüy çıkmazmış denemek istiyorum sanırım :)) genital bölgesine sürmem ama kol altlarına süreceğim,
Duyanlarınız vardır belki Eskiden köylerde de kül sürerlermiş kız çocuklarına kıl tüy çıkmasın ya da az çıksın diye, annemde o şanslı kız çocuklarından saçından ve kaşından başka annemde tüy kıl yok hiç çıkmamış ama annem neden bize sürmedi onu bilmiyorum :))
Aynen canım baktım şimdi de yokmuş piyasada var ama hangine nasıl güveneyim o yüzden vazgeçtim o sevdadan :))Ben bi ara kendime kullanayim demistim de hem bulmasi cok zor hem de pek etki etmiyor. Icinde ne oldugunu bilmedigin biseyi bebege hic degdirme bile bence birak oyle kalsin daha iyi.. külü duymuştum hatta yarasa kanı bile duydum ama tuz da dahil hepsi enfeksiyon sebebiymiş. sağlık ocağındaki hemşire büyükler tuzlamak isterse, sürme çekmek isterse kesinlikle izin verme demişti. Karınca yağı diye aldığın şeyin içindeki makina yağı bile olabilir
Yok canım vazgeçtim ya bakıyım dedim de orijinal bulunmuyormuş piyasadaCanım bence hiç kullanma bebek vücudu hassas sonuçta ters etki yapar bir şey olur bak senin de azmış annesine çeker :)
kız daha dökülür onlaaaar :) valla kız annesi olmak da zor, ilk zaman ağdalarını siz yapcaksınız, sonra alır lazere götürürsünüz :)Ben çok kıllı tüylü biri değilim ama yazık bebemde çok olacak galiba dökülmezlerse öyle gorunuyor :))) caiz olmadığını bilmiyordum ama mantıklı aslında :/ bi de baktım da piyasada gerçek karınca yumurtası yağı bulmak çok zormuş
aslında baya zaman geçmiş üstünden, ssvd için yeterli sanırım. Ama ben karnımdan bi kere kesilmiş olsaydım bi kere de alttan o riski almazdım.. bende de tam tersi, alttan kesildiğim için bu sefer de karnım kesilsin istemiyorum, oyüzfen ısrarla normal istiyorum. Tabi nasip kısmet bu işlerBir rahatsizligim yok cok şükür. Hatta hic sancim bile yok. 10 dan yukari çıkmadı hiç sancim. 38. haftayi yarin bitiriyoruz ya 39 un icinde oluyoruz. Ondan bilemedim erken gibi gelmedi banasormadim da hic.
4 sene canım.
Yok riskim yokta. Zaten 39 un icinde oluyorum haftaya sali. Ondan erken gibi gelmedi bana. Bu yuzden hic sormadim da... ama cumartesi gidip ben ssvd istiyorum da diyebilirim cok kararsizim hala...
Çok teşekkürler canım Ömer nasıl oldu?Canım mama ve anne sütü birlikte kullanman en güzeli olmuş. Sende c vitamini al canım çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?