kız daha dökülür onlaaaar :) valla kız annesi olmak da zor, ilk zaman ağdalarını siz yapcaksınız, sonra alır lazere götürürsünüz :)
aslında baya zaman geçmiş üstünden, ssvd için yeterli sanırım. Ama ben karnımdan bi kere kesilmiş olsaydım bi kere de alttan o riski almazdım.. bende de tam tersi, alttan kesildiğim için bu sefer de karnım kesilsin istemiyorum, oyüzfen ısrarla normal istiyorum. Tabi nasip kısmet bu işler
Canım zaten benim vazgecme sebebim- ki hala aklim orda- çekeceğim sancılar falan değil. Gerçekten dikislerimin patlaması riski olmasa sanciymis falan görmez gözüm. Ama bu risk beni korkutuyor. Zaten planlı olmasına rağmen şimdiden oğlumu kime bırakacam onu görmeden nasil girecem doguma onu düşünüyorum. Offf ne biliyim ya insan bile isteye ameliyata girincede bir korkmuyor degil
kız daha dökülür onlaaaar :) valla kız annesi olmak da zor, ilk zaman ağdalarını siz yapcaksınız, sonra alır lazere götürürsünüz :)
aslında baya zaman geçmiş üstünden, ssvd için yeterli sanırım. Ama ben karnımdan bi kere kesilmiş olsaydım bi kere de alttan o riski almazdım.. bende de tam tersi, alttan kesildiğim için bu sefer de karnım kesilsin istemiyorum, oyüzfen ısrarla normal istiyorum. Tabi nasip kısmet bu işler
Ayy amannn ben unuttum ağda işlerini kendime bile yapmıyorum bebeme nasıl yaparım ileride :)) yaa genç kız olduklarını da görelim de inşaallah öyle minnak ki yanımda nefes alıp verişini dinliyorum şuanda mışıl mışıl uyuyor
Doktorunuz bu konuda tecrubeli mi peki? Benim drumun konusmalari bana pek güven vermedi gibi. Ya aslinda cumartesi gidip vazgectim diyecem sanırım ama işte şu dikislerin patlamasi olayi beni düşündürüyor.
doktorum işinin ehli sayılır baya güveniyor bana bende ona tabi karşılıklı güven meselesi de çok önemli bu konuda dediğin gibi yırtılma yani rüptür olayı felan var bilinçli ve eğitimli olmak lazım bende aldım eğitimimi inşallah kazasız belasız hayırlısıyla olur
Hanımlar ya tuz falan değil ama karınca yumurtası yağı sürmeyi hiç duyan oldu mu aranızda bebek 40 içindeyken kol altlarına ve genital bölgesine karınca yumurtası yağı sürülünce kıl tüy çıkmazmış denemek istiyorum sanırım :)) genital bölgesine sürmem ama kol altlarına süreceğim,
Duyanlarınız vardır belki Eskiden köylerde de kül sürerlermiş kız çocuklarına kıl tüy çıkmasın ya da az çıksın diye, annemde o şanslı kız çocuklarından saçından ve kaşından başka annemde tüy kıl yok hiç çıkmamış ama annem neden bize sürmedi onu bilmiyorum :))
Şahit olmuştum buna bir arkadaşımda hıc yoktu, annem karınca yumurtasıyla ovmus beni demisti. Ama o köyde doğmuş ve annesi direkt karınca yumurtalarını toplayıp onlarla ovmus. Piyasadaki karınca yumurtası yağlarının çoğu sahteymiş.
Kızlar mide yanmasıçin bir aRkadas sormustu. Yanmadan sabaha kadar uyumayıp oturxugumu biliyorum. Eczaneden renni duo diye surup aldım. Doktora gitmedim ucreti 8tl.hamileler kullanaliyo.yatarken. İçiyorum. Anında kesiyo. O işkenceyi cektiğime degmezmiş
Benim değerlerim çok hızlı yukseldi cts akşam kaşıntılarım başladı Perş akşam Doğum oldu 1000 lere çıkmıştı karaciğer enzimlerim, cuma sabahı bile bekleyemeyiz demişti, Doğumdan sonra yükselen değerler hemen düşüyor normale geliyor çok ilginç ama bu hastalığın tek tedavisi Doğummuş, çok şükür ki bebeklerimiz büyümüş sıkıntı yaşamadık biz kızımla, sizin haftanız daha da ileri hiçbir sorun olmaz Allah’ın izniyle bebeğini alırsın kucağına sen de iyi olursun Bebişin de
Oh çok şükür kavuştun bebeğine hayırlısıyla :) benimki de 2700 doğdu minik oluyorlar birazcık ama çok güzel toparlıyorlar annesi merak etme hemencik kilo bile aldı benim bebiş