Kızlar belim ağrıyo kasıklarıma doğru vuruyo . Bebek sabah 10 dan beri hareket etmiyor sadece kasılıyor . Kasıklarımdan aşşağoya doğru inanılmaz baskı hissediyorun yürümekte zorlanıyorum gidiyim mi hastaneye
Selam kızlar
Bizim bebişin de keyfi yerinde hiç gelmeye niyeti yok
Bi de gündüz endişeleniyorum hareketi hissedemiyorum. Ama gece sağ olsun hiç durmuyo .
Çarşamba gününe randevu alicam. Her gün ılık suyla banyo yapıyorum baska da 10 squat yaptım şimdi. Step tahtasında inip çıksak merdiven inip çıkma gibi olur mu acaba simfi apartmanda millet ne der ki biz 1. Kattayiz inip çıksam
Kızlar belim ağrıyo kasıklarıma doğru vuruyo . Bebek sabah 10 dan beri hareket etmiyor sadece kasılıyor . Kasıklarımdan aşşağoya doğru inanılmaz baskı hissediyorun yürümekte zorlanıyorum gidiyim mi hastaneye
Selamlar tekrardan, kardiyologlarla görüşüp ortak bir karar olarak sezaryene yönlendirildik. Eşimin epey morali bozuldu çünkü kendisi futbol takımı kurmak istiyordu Ancak sağlık söz konusu olunca risk almak istemedik.. Pazartesi sabah 09.30’da miniğimize kavuşacağız inşAllah.. hepimiz hakkında hayırlısı olsun
PPuddingmuf
canm ne dedi doktorlar sınıra yakın çıkınca yine de ışık gerekiyor muymuş? geçmiş olsun @bebekicin ne güzel anlatmışsın doğumu, bizim böyle doğumlar duymaya ihtiyacımız var :)) darısı kalanlarımızın başına hoşgelmiş miniğin sağlıkla büyüsün inşallah Aanneveoglusu
gözünüzaydın canım allah bi daha ayırmasın
O cogu kişide oluyor canım merak etme en kısa zamanda cıkıcaktır annesi. Doktoru ne diyor? Normal dogum mu olmustu önce suyun gelmeye başladysa oylede kapıyolar biseyler. Annem bana hamileyken dogumda bi gün susu kalmsm bende enfeksiyon kapmısım ama bi tane iğne yapıp yollamıslar şimdikiler daha tedbirli ondan küvezde canım korkulcak birsey degil. En kısa zamanda guzel haberlerini bekliyoruz bebişin
Sağol canım benim . Normal oldu , su geldikten 6 saat içinde yaptım doğumu kısa bir süre aslında ama belki ondan oldu. Benim bebiste kızarıklık vardı , enfeksiyondanmis ,eskiler olsa geçer diyip dikkat etmiyorlarmis, Dr. Bir hafta antibiyotik tedavisi dedi. bir hafta çok uzun geliyor ama iyi olup kavuşacaksak sabırlı olmaya caliscam artik
Kizlar ben de dogum yaptim cok sukur. Persembe akşamı 23:31 de geldi oğlum. Normal dogum yaptim. Aynı gün ultrason ölçümünde 3700 çıkmıştı 4010 gr doğdu, 52 cm. Allah henüz kavusmayanlari tez zamanda kavuştursun inşallah yavrusuna
Kizlar ben de dogum yaptim cok sukur. Persembe akşamı 23:31 de geldi oğlum. Normal dogum yaptim. Aynı gün ultrason ölçümünde 3700 çıkmıştı 4010 gr doğdu, 52 cm. Allah henüz kavusmayanlari tez zamanda kavuştursun inşallah yavrusuna