2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
gozunaydin canim kavusmussun allah anali babalu buyutsun

Merhaba arkadaslar bende dogum yaptım ♥♥ 10 ocakda randevum icin gitmistim nstye baglandim bundan 3haafta once grip almistim ya bi turlu gecmemisti ustune bide tekrarlamisti atesim cikmisti doktor atesin cocuga vurmuş kalp atislari cok yuksek dedi acil sezeryana aldi spinal yaptilar 6.45 de bebegimi aldılar 36 haftalik dedi dr 3 kilo 50cm dogdu kizim normalde 2 hafta sonraya randevu tarihi verecekti ama gelisimi iyi dedi cok şükür durumu da iyi bugun taburcu olduk ama ben bu oksurukle olecem sanki dikislerim cok ağrıyor bebegim emmek istiyor zar zor emziriyorum daha sutum tam olarak yok sadece sarı agiz sütü geliyor. Allahim doğum yapacaklarida sag salim kucagina almayi nasip etsin doguranlarada guc kuvvet bebislerine saglik versin

Oh hadi gozun aydin canim..) darisi basimiza

Bugün bi çarşıya gidelim dedik eksikler vardı hava da güzeldi Dr bol yürüyüş diyor benim pert oldu kalçam ya aşırı yürümedim bile eve döndük merdiveni bile tek tek çıkabildim hava karlı diye çıkamıyorum pek ondan mı acaba hep evdeyim. soğuk kompres iyi geliyor onu yapıyorum

Canim benim 12 ocak. Gece 12 den sonra doğdu

günün geçmişti demi canım? Suni sancı ile mi başlattılar? Allah analı babalı büyütsün inş

allah analı babalı büyütsün canım

Kizlar naptiniz dogurdunuz mu ben gezdim gezdim geldim... aksamda gune gidicem
Yok hala beklemedeyiz
Ozeldi canım ama doktor bebek doğduktan sonra geldi ☺
kız doktor girmeyince yine de aynı parayı mı ödiceksin? Kafamda deli sorular :))

Ben dogumdayken eşimden ödemeyi almışlar ☺ aynı parayi odedik

Hepinize teşekkür ederim kızlar. Eve geldik. Karnimda ağrı var. 2. Bebede olur dediler. Sizde de oldu mu. Doğumdan daha çok zorluyor bu karın ağrısı beni
Benim ikinci doğumda agrım olmadı canım. Üşüttün mü acaba gaz sancısı gibi mi nasıl ağrı

Hadi gozunaydin kuzum ❤ saglicakla❤

Hadi gozunaydin kuzum cok sevindim masallah kuzuna ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…