2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar hiç açılma olmadan suni sancı veriyorlar mı yoksa önce rahım yumuşasın diye fitil verip sonra mı suniyle destekliyorlar bilginiz varmı

Kızlar hiç açılma olmadan suni sancı veriyorlar mı yoksa önce rahım yumuşasın diye fitil verip sonra mı suniyle destekliyorlar bilginiz varmı
Valla bilmiyorum net. Ama doktorum ptesi gunu bana suni veririz haftaya demisti. Alttan muayene etmemisti hic. Dun yine kontrolum vardi 1cm acilma varmis rahim agzi yumusamis dedi. Yine haftaya suni vercez dedi

Canim bende 1 aydir geliyor o ...
erken dogmuyo yani..cok.kez temizlemek icin sıktıgımda oldu... bak.3 gun kaldi dogurmadim

Valla bilmiyorum net. Ama doktorum ptesi gunu bana suni veririz haftaya demisti. Alttan muayene etmemisti hic. Dun yine kontrolum vardi 1cm acilma varmis rahim agzi yumusamis dedi. Yine haftaya suni vercez dedi
O zaman açılma olsa da olmasa da veriliyor snrm kolayca atlatırız inşallah hepimiz Bnmde Dr 40 a kdr bekleriz sonrası için konsuurz dedi

Canim bende 1 aydir geliyor o ...
erken dogmuyo yani..cok.kez temizlemek icin sıktıgımda oldu... bak.3 gun kaldi dogurmadim
Evet :)) ben sürekli ipucu aradığım için kendimde.. belki bugün doğururum belki bugün doğururum diye geziyorum evde

Evet :)) ben sürekli ipucu aradığım için kendimde.. belki bugün doğururum belki bugün doğururum diye geziyorum evde
Ah ah keske
Benim bugun disarda 3 4 saatlik islerim var.. acaba dogururmuyum :))
2 gun.kaldi gitmim diyorum ama..yurumekte iyi diyorlar..bi tereddut yasiyorum..gerci arabayla gidicez..avm market icinde yururum ancak.

Merhabaa annişler ve anne olmasına ramak kalalar :) Biz de muayeneden çıktık, geçen hafta 3600 ölçmüştü başka bir doktor, bugün kendi doktorumda 3500 gr 51 cm çıktık. Ancak doğuştan pfo hastasıyım (kalpte minik bir delik) çok az da olsa risk oluşturabileceğinden beni doktorum kardiyolojiye göre yönlendirdi.. Muhtemelen normal doğumdan sezaryene döneceğiz Normalden de çok korkuyordum ama ısrarla da normal istiyordum. Sezaryen hiç aklımdan geçmemişti.. Ama hayırlısı tabi öyle veya böyle sağlıkla gelsin miniğim inşAllah.. bakalım kardiyolog ne diyecek

Ah ah keske
2 gun.kaldi gitmim diyorum ama..yurumekte iyi diyorlar..bi tereddut yasiyorum..gerci arabayla gidicez..avm market icinde yururum ancak.
Bugun hava biraz iyi burda da uzun zamam sonra bende gol kenarina gidip yuruyeyim diyorum. Sonra market alisverisi yine buyuk. Sabahtan beri de durmadim nevresim degistir evi supur camasir makinesi ac vs vs simdi bi oturayim dedim :) sirf hareket olsun die is guc yapiyorum :)?

Onemli olan senin ve bebeginin sagligi tabiki ❤ hayirlisi neyse o sekilde olsun ❤

Ah ah keske
Eşin ya da yakının varsa yanında bi sıkıntı olmaz bence ama tek gideceksen ne olur ne olmaz birini al yanına :)

Ben de dün paraladım kendimi ev işiyle bir an önce gelsin diye bugün sancı oluyor hafif hafif belki işe yaramıştır eve de merdivenle çıkıcam

Neden kuvezde canım
Enfeksiyon çıktı canım ya ondan aldılar, sarılık da var demişlerdi ama o enfeksiyondan kaynaklıymis. Bende sıkıntı yoktu anne karnında nasıl kaptı anlamadım
Canım sıcak yaptıkça daha çok süt üretir ve şişer =( lahanayı buzluğa koyup soğuk kompres yap ki içindeki sütü çek sonuna kadar memeyi masaj yapa yapa bitirmen lazım ağrı dinmesi için
Çok sağol canım , lahanayı deniycem bugun. Şimdiye kadar sağarak azcik hafifletebildim .gece duş aldım ağrı çok olunca o da iyi geldi. Hala kol altında beze gibi çıkan şeyler var ama. Masajla da gitmedi,lahanayı da bir denim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…