2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar birde birşey danışacam size prima kullanıyoruz biz ama pek beğenmedim çok şişiyor böyle bebeği rahatsız ediyor sanki 2saate bir değişiyorum kaka yaptığı için.. Molfix pişik yapmaya dönmüştü onu omdam bıraktım. Siz ne kullanıyorsunuz? Sleepy iyi diyorlar

A anneveoglusu canım tesadüfen gaz damlayı yazmışım mesajınk yeni gördüm :) ¡inşaAllah faydalı olur sanada.. Birde sğt için ben boza içiyorum inanılmaz süt yapıyor üzerinde de yazıyor anne sütü artırır diye bol hoşaf yapıyor annem oda etki ediyor arada helva ye tahin sütü yağlandırır kendim de tecrübe ettim sağdım için yağı gözle görülüyor. Ve tabikii bol boool su

Canim gözün aydın. Rabbim bi daha evladından ayırmasın sağlık afiyet versin yavruna.
Benim sütüm bulgur pilavı ve soğan yiyince çok artiyodu . Bende gaz sorunu yoktu bol bol bulgur pilavı yedim.

Hepinize teşekkür ederim kızlar. Eve geldik. Karnimda ağrı var. 2. Bebede olur dediler. Sizde de oldu mu. Doğumdan daha çok zorluyor bu karın ağrısı beni
canım daha dün dedi bi Komşum, normal doğumda 2. Çocukta bi karın ağrısı oluyor bazen o çok fena bişey diye

maşallah canım, bak instagramda bi kadın takip ediyorum 3 çocuklu, Almanya’da. Şiddetle tavsiye edilen bişi var bi araştır istersen . Wind salbe. Türkiye’de eczaneler de getiriyomuş isteğe göre

sgeldin kuzum.❤ Bende suniye kalmaktan korkuyorum. Yarin 40+0 oluyorum. Doktorim haftaici suni veririz yatisini yapariz dedi. Hayirlisi ❤
Açılman var mı cnm hiç[/QUOTE]
1cm acilma var dedi doktorum rahim agzi yumusamis dedi pek umut verici bi durumum yok anliycagin :)

Maşallah ne güzel canım berabersiniz:)
Süt artırma için ablam demişti 15 gün humana çayı 15 gün incir ve havuç kaynatıp içmiş ve baya faydasını görmüş ben de öyle yapacağım inşallah

Bel ağrısı bende de var özellikle sola yatınca inanılmaz bir bel ağrısı ve kasık ağrısı oluyorum.Gel gör ki ayağa kalkınca azalıyor.doktor bebeğin kafasının sağda oldupunu söyledi sola yat dedi ama ne fayda o taraftanda ağrı vuruyor.acaba kafasını oynatması için bir yol bulabilir miyim?

Canım daha tecrübem yok ama yenidoğanlarda 1 saatte değiştirmek gerekirmiş günde 20 defa idrar yapıyorlarmış 2 saatte aldığın için şişiyor galiba sleepy de de aynı sıkıntı olur bu şekilde

Ya kizlar benim surekli aglayasim geliyor. Esim yardim ediyor ameliyatliyim diye ona uzulup aciyip agliyorum. Bebek az emiyor sarilik olcak diye agliyorum, cok emiyor niye uyumuyor diye agliyorum, cirkinim diye agliyorum, resmen sakat gibi oldum diye agliyorum mantiken dusundugumde sacmalama diyorum kendime ama gozyaslarim genelde akiyor

Prenses doğumu biliyor muydunuz bugğn arkadaşa sordum da o Dr zahide küçük te doğum yaptı epidural normal doğum yapmış çok kolay geçti dedi nette baktım da 4cm açıklık olunca belden iğne vuruluyor ve ağrı sancı hissetmiyormuşsun Dr uma soracağım merak ettim yapıyor mu :)

Lohusa dönemindesin ondan böylesin ama geçecek bir dönem ama yardım ediyormuş bak eşin ne güzel şanslısın Allah kolaylık versin

Canim prima da losyon olduğu için onu biraktiğin zaman hangi beze gecersen geç pişik yapıyor. O yuzden prima iyi degil zaten. Ama molfix ve sleepy temiz içinde losyon yok. Ilk geçişte pişik olmasi normal. Hametan kullanirsan sari olanindan pişigi önlüyor

Kavuşmuşsun sen de bebeğine canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤

İlkinde çok ağlamıştım canım şimdi hepsinin geçtiğini gördüm o yüzden 2 yıl sonra herşey eskiye dönecek diyorum şafak sayıyorum..

Ben geçen gün sağlık ocağında doktora gaz damlası sordum biogaia yazdı, ben rezene-kimyon karıştırıp hergun iki kupa içiyorum, süt artıcı olarak hastanede de bestlak damla önermişlerdi canım

Ben geçen gün sağlık ocağında doktora gaz damlası sordum biogaia yazdı, ben rezene-kimyon karıştırıp hergun iki kupa içiyorum, süt artıcı olarak hastanede de bestlak damla önermişlerdi canım
Saglık ocagının yazdıgını aldın mı ? Aldıysan kullanmaya basladın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…