2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bizim kız da çok gazlı. Geceleri hiç uyumuyor. Masaj yapıyoruz sadece. Mama kullanıyoruz hala. Süt artsın diye bol su içiyorum. Rezene içiyorum ve tahin pekmez yiyorum. Mamayı bırakırız İnşallah en kısa zamanda.

Lohusa dönemindesin ondan böylesin ama geçecek bir dönem ama yardım ediyormuş bak eşin ne güzel şanslısın Allah kolaylık versin
Amin canimm gercekten fenaymis bu lohusalik dedikleri sey

İlkinde çok ağlamıştım canım şimdi hepsinin geçtiğini gördüm o yüzden 2 yıl sonra herşey eskiye dönecek diyorum şafak sayıyorum..
2 yıl mıiii ay cok fazlaaa ben bi 40ına odakladim kendimi sanki 40ından sora toparlanir gibi geliyor
Ne kdar guzel anlatmissin canim yaa...gercekten isteye isteye bebek sahibi olup da bu haldeysem kazayla olsa nolurdu diyorum ben de... ama yazdigin yorum gercekten bi rahatlatti beni Allah senden razi olsun kuzum yaa. 3 ay demissin dogru diyorsun 3 ay gecince havalar isinacak bebekler etraflarini farkedecekler. Sagliklica o günlere gelelim insallaaah

Thy reklami mi sorma ya ben ev isine yardim edemiyorum diye agliyorum surda tas catlasa 10 gun sonra iyi olcaksiniz diyorlar dogru diyorsunuz ama ben niye agliyorum ki diye agliyorum bu sefer

Kızlar suyum geldi biraz , kanlı. 2 saat oyalandım evde. Şimdi hastanedeyim. 2-3 cm açılmam varmış, nst ye göre doktorumu arıcak. Dua edin
Canimm Rabbim saglicakla en az agriyla aciyla kavustursun sizi insallah ❤❤ nasil sevindim ❤❤ Gozunaydin olsun ❤❤

Evet çok iyi anlıyorum hepsi geçecek bence ya üzülme diycem ama şimdi duygulandım ben de ağliycam

Kizlar ben cok kotuyum, doktor bugun bebegimi kontrol edicek, bir de geneik test yapilicak cok heycanliyim kalbim dayanmiyor. Bu tester hastaned herkes yapiliyormus ama ogrenmek istemiyorum kotu iyi. Allaha karsi gelmek istemiyorum her sey Allahtan fakat kalbim dayanmiyor. Hep aklima kotu seyler geliyor , evladima ilerde nasil destek olucam bilmiyorum, esim desen o kadar sankindi, o bile strese girmeye basladi, beni nasil cekicek boyle bilmiyorum, benim gibi olan var mi,

Bizim doktorumuz gobek bakimi ile ilgili hic bisi demedi sizler nasil yapiorsunuz 5 Gün sora geldi aklima ya

Genetik test ne için yapılıyor bir de son evrede mi yapılıyor canm?

Canim insallah guzel sonuclar alcaksinizi kendini strese sokma lutfen sutun azalmasin❤ guzel haberler gelicek insallah hem en guzeli erken teshis ve kontroldur ❤sen lohusaligin etkisindesin o yuzden boyle daha cok etkilendin

Ne demek. O heyecanlı günler geldi aklıma :) Ne güzel zamanlar :)

İnşallah canım bilgilerin içim teşekkür ederim

Kızlar suyum geldi biraz , kanlı. 2 saat oyalandım evde. Şimdi hastanedeyim. 2-3 cm açılmam varmış, nst ye göre doktorumu arıcak. Dua edin

Allah yardımcın olsun sağlıkla kavuş bebeğine canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…