2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Z zet193 canım senin bebeğinin kalp atışı sana az mı geldi? Anlamadım ne demek istediğini? Ben 6+1de gittiğimde doktorum henüz çok küçük, kalbi 1-2 gün olmuş dedi ve 110 gibi bi değerdi çok yanlış hatırlamıyorsam. Doktorun her şey normal dediyse dert etme kendine. Bana doktorum her şeyin çok normal dedi. Bi sıkıntı olsa onlar bilir korkma..

Normal degilmi..benimde 5+0 da 6 mm di..

Kızlar günaydın,
Benim mide çok kötü ama bulantı değil sürekli yanıyor.bir anda gelen açlık hissi ve yemek yememle başlayan yanmalarım var.sizlerde yanma oluyor mu

Evet canım var. Rahmin büyüyor şu an ve midene baskı yapıyor. Reflü de yaşayabilirsin, telaşlanma :)

Günaydın.
Kokay gelsin size miniğinle

Arkadaşlar günaydın... SATa göre 6+5 teyim. Dün (25 mayıs) üstten ultrasonda kese ve bebek gözükmedi Doktor geç döllenme olabilir beta değerlerine göre gözükmemesi normal çok küçük dedi (21 mayıs beta: 1135) beta takibine artık gerek yok gebesin, 4 hafta sonra kalp atımı için tekrar gel dedi.. Ama Ben çok huzursuzum gece uyuyamadım.. 4 hafta bekleyemem ya boşa hayal kuruyorsam ya da dış gebelikse geç farkedersek başka doktora da mı gitsem, yine test yaptırsam baksam mı beta artmaya devam ediyor mu diye, vajinal ultrasonda gözükür mü offff düşünmekten kafam çatlayacak bir akıl verin lütfen (

Baska doktora git 4 hafta ne yaa cok uzun bir sure hem keseyide gorememis ne rahat doktorlar var böyle aslinda degerin guzelmis usg cihazi eskimiydi acaba bence bugun baska bir doktora git ben olsam giderdim

Baska doktora git 4 hafta ne yaa cok uzun bir sure hem keseyide gorememis ne rahat doktorlar var böyle aslinda degerin guzelmis usg cihazi eskimiydi acaba bence bugun baska bir doktora git ben olsam giderdim

Aynen dimi çoook uzun süre doktor gebelikte sık ultrasonu desteklemiyormuş onun gibi birşey söyledi tabi benim kafam o anlarda durmuştu hiç cevap da veremedim fikir verdiğin için çok sağol canım. hafta içi başkasına gideceğim kötü haber bile böyle bekleyip kendini kurmaktan iyidir..

Canım rahat ol benimde 6+0 da 110 atıyordu Dr çok iyi dedi Dr guven

Sağol canım içimi rahatlattın. Ben artık internetten hiçbir şeye bakmayacağım. Saçma sapan şeyler getirtiyor insanın aklına. Sanki azmış gibi internette yorumlar vs var ama artık doktorum ne diyorsa o.

Başka doktora git canım kesinlikle. Zaman geçmez bu şekilde

Sağol canım içimi rahatlattın. Ben artık internetten hiçbir şeye bakmayacağım. Saçma sapan şeyler getirtiyor insanın aklına. Sanki azmış gibi internette yorumlar vs var ama artık doktorum ne diyorsa o.

Ohooo... Bu internet benim anksiyetemi bi tetikliyor ki sorma
Durup durup "bebeğin kalp atışı durursa belirtisi olur mu?" gibi şeyler açıp okuyorum, inan sanki bütün belirtileri yaşıyorum
Aslında bebeğinin kalp atışını duyduktan sonra kaybetme ihtimali %3'e düşer dedi doktorum, korkmamızı gerektirecek bir şey yok ama işte manyağa dönüyoruz artık Relax ol yaaa.. Hayatında hiç bu siteye girmemiş, kendiliğinden hamilelik geçiren kadınlara bazen özenmiyor değilim; burada okuduğum şeyler de moralimi bozabiliyor, o yüzden kendime set koyuyorum her şeyi okuyup dert etmeyeyim diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…