2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bu arada cinsel iliski konusunda nasil davraniyorsunuz kizlar? Doktorum yasaklamasa da ben cekiniyorum ilk 3 ay hic yapamayacakmisim gibi geliyor :/
Ilk 3 ay haftada 1, 3 aydan sonra 2 ye cikartiriz dedi benim dr um

Doğru diyorsun. Ben artık bebekle ilgili hiçbir şey araştırmayağım internetten. Durduk yere zehir ediyoruz kendimize en güzel zamanlarımızı.

Arkadslar simdi lavobaya gittim kahverengi akinti baslamis elim ayagim dolasti
Canım sakin ol bendede cok oldu progesteron kullanmama rağmen hemde bol bol dinlendim geçti şimdi cok yorulunca oluyor hatta benden koyu kahve parçalar bile geliyordu dr kese düzgün kalp atışı varsa ciddiye almıyoruz dedi öylede oldu geçti bitti sende bi muayne ol için rahat etsib

Bugunde sansima haftasonu ozeldeki dr gitmistir devlettekilerde bi ilgililer sormayin bi gideyim kizlar dua edin guzel haberlerle geleyim
İnşallah sorunsuz güzel haberlerle gel canım. Bir çok hamilelikte olabiliyor ama kahverengi leke. İçini ferah tut. Güzel düşünelim, güzel olacak zaten

Kendi doktorumla konuştum size geliyim mi dedim çarşamba randevum var dedim gelmene gerek yok dedi . Beta 2260 olmuş kese 4 mm çıktı dedim gayet normal çıkmış dedi . Kahverengi lekelenmem oldu dün 1 kere birde bugun olur korkma çarşambayı bekle dedi bana sende içimi rahatlattın biraz

İYİDE CANIM KALP ATIŞI NORMALDE 7. HAFTALARDA GÖRULMESI İDEALDİR ONDAN ÖNCE ÖYLE OLMASI NORMAL BENCE SENI BOSUNA STRESE SOKMUŞ SEN SAKIN OL BENDE GITTIM 6 HAFTALIKKEN SADECE KESE GÖRDUK 4 HAFTALIK DEDI GEÇ YUMURTLAMIS OLABILIRSIN DEDI HER ZAMAN AYNI OLMUYO DEDI O YUZDEN RAHAT OL İYİ DÜŞÜN BOL DUA ET ALLAH NE DERSE O OLUR DOKTOR NE DERSE DEGIL YEDIKLERINE ICTIKLERINE DIKKAT ET SÜT MUZ KAŞAR FINDIK BADEM BUNLARI KESINLIKLE TÜKET

lekelenmeniz yada belirti kayıplarınız varmı benimde geriden geliyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…