2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben folik asit kullaniyorum doktorum kalp atisindan snra serumlu vitamin takviyesi uygulayacagini soyledi asiri zsyif oldugum icinn
Folik asiti doktormu yazdi kendin ucretlimi aldin canm onu odemiyomus devlet heralde bide kacinci hafta kullanmaya basladin

Canım kan tahlili de vericem oyüzden randevuyu geç saate aldım hem daha sakin oluyo okadar bekledim onuda beklerim yeterki hayırlı güzel sonuçla döneyim,çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun Allah gönlüne göre versin destekleriniz dualarınız benim için çok önemli

Benimde akıntım bitmedi nerdeyse 2 haftadır var. Şişkinlik bende de var kabızlığa bağlıyorum onu da

Canim kotu dusunmemeye calis Allah yar ve yardimcin olsun insallh. Dua ile her seyin onune gecebilirsin icini ferah tut bebis de etkilenmesin

Dur bakalım ya, belli olmaz. Gerçi insanın da gebelikte her şeye canı sıkılıyo.. Anlıyorum seni,
Başka bi doktora göründün mü? İstersen bi başkasının da fikrini al. Rabbim hakkında hayırlısını yazsın!

Bnm de renksiz kokusuz su gibi akintim oluyor bazen. Madeni para buyuklugunde oluyor cogunlukla. Artan hormonlarin etkisidir normal yani.

Ayy iyi madem yalnız değilmişim.. Evet evet, benim de öyle oluyor.. Demek ki homonlardan o zamn içim rahat etsin, sağ ol :)

Benimde akıntım bitmedi nerdeyse 2 haftadır var. Şişkinlik bende de var kabızlığa bağlıyorum onu da

Kabızlık, şişkinlik ilk haftalarda vardı sanki tekrar geri döndü.. Gaz sorunu da tekrar başladı çok canımı sıkıyo ya. İyi akıntı sizde de varsa ok. Benim diğer randevum perşembe günü, bakalım doktorum ne diyecek ona da soracağım.

Bu arada cinsel iliski konusunda nasil davraniyorsunuz kizlar? Doktorum yasaklamasa da ben cekiniyorum ilk 3 ay hic yapamayacakmisim gibi geliyor :/

Biz öğrendikten sonra doktora gidene kadar 2 hafta kadar beraber olmadık, ben çok korktum. Sonra arkadaşıma da anlattım, o da "hayır eşini reddetme, kanaman vs yoksa birlikte olabilirsiniz" dedi. Ondan sonra yavaş yavaş olmaya başladık ama abartmıyoruz. Mesela haftada 2 kez olmalı ve pozisyon olarak da seni zorlamaması açısından internette görseller var, onlara bakarak bilgi alabilirsin

Sana bakmak için girdim çok sevindim maşallah minigime canım gözün aydın darısı diğer arkadaşlara olsun
Sağol canım. İnternetten baktım da kalp atımı bazı yerlerde 130-150 olması lazım diyor bu haftada. Kimisi de 90-150 diyor. Gerçi doktorum güzel dedi ama kafam karıştı Senin bir bilgin var mı bu konuda. Yada tecrübeli arkadaşlar fikri olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…