- 11 Mayıs 2013
- 411
- 435
- 103
Folik asiti doktormu yazdi kendin ucretlimi aldin canm onu odemiyomus devlet heralde bide kacinci hafta kullanmaya basladinBen folik asit kullaniyorum doktorum kalp atisindan snra serumlu vitamin takviyesi uygulayacagini soyledi asiri zsyif oldugum icinn
Amin kuzumBnce de allah yardimcimiz olsun
Ben 3 hafta kullanmaya basladim doktorum soyledi evet devlet karsilamiyor 40 tl gibi ucrete almisti esimFolik asiti doktormu yazdi kendin ucretlimi aldin canm onu odemiyomus devlet heralde bide kacinci hafta kullanmaya basladin
Canım kan tahlili de vericem oyüzden randevuyu geç saate aldım hem daha sakin oluyo okadar bekledim onuda beklerim yeterki hayırlı güzel sonuçla döneyim,çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun Allah gönlüne göre versin destekleriniz dualarınız benim için çok önemliOzellikle senin yazdıklarını arıyorum sürekli bakamadığım için bir gelişme var mı diye. Inşallah çok iyi olacak, moral de çok önemli. Elinde değil ama yine rahatlamaya çalış. Pazartesi de erken olsaydi keşke randevun, akşama kadar beklemek bile zor. Dualarımız seninle.
Valla canim cok afedersin bnm de bembeyaz oluyo bilemedim ki simdiKızlar koyu sarı gibi açık turuncuya yakın akıntım oluyo arada normal mi
Bugün baya yoruldum acaba ondanmı oldu çok tedirgin oldum şuan . İnaşallah bişey olmazValla canim cok afedersin bnm de bembeyaz oluyo bilemedim ki simdi
Olabilir dinlen diyecegim ama bsy olsa bilemezsin bnce icin raht etsn diye bir hekime gorunBugün baya yoruldum acaba ondanmı oldu çok tedirgin oldum şuan . İnaşallah bişey olmaz
Bana da salatalık çok iyi geliyor hafif tuzluBen normalde leblebi seven biri olmadığım için almadım ama herkes önerdi bu sorunu yaşayan :)
Sabah kalkıp giderim hemenOlabilir dinlen diyecegim ama bsy olsa bilemezsin bnce icin raht etsn diye bir hekime gorun
Benimde akıntım bitmedi nerdeyse 2 haftadır var. Şişkinlik bende de var kabızlığa bağlıyorum onu daHerkese hayırlı akşamlar..
Kızlar sulu akıntınız var mı? Benim 3-4 gündür su gibi akıntım oluyor. İç çamaşırımı kaç kere değiştirdiğimi siz düşünün artık... Afedersiniz özellikle ilişkiden sonra temizlenmeme rağmen su gibi bi akıntım oluyor. Böyle bi şey yaşayan var mı?
Bir de karın şişliğim gene başladı delircem.. Şimdiden karnım çıkıyor. Sabah bi şey yok ama akşama doğru şiştikçe şişiyor ya
Bnce de git en azindan icin rahat etsin birsey varsa bile onlemini alirsin tebrin senden taktir allahtan kim ne derse desin suan bosSabah kalkıp giderim hemen
Tesekkur ederim canım hosbuldum :)Hoş geldin canım gözün aydın :)
Hosbuldum :)Herşey çok güzel olacak inşallah. Rabbim yar ve yardımcın olsun canim
Hoşgeldin :)
Hosbuldum canim :)Hoşgeldin canım aramıza
Canim kotu dusunmemeye calis Allah yar ve yardimcin olsun insallh. Dua ile her seyin onune gecebilirsin icini ferah tut bebis de etkilenmesinCanım geçen pazartesi gittiğimde 2 hafta geriden geldiğini ve kalp atımının normale göre az olduğunu ve riskim olduğunu söyledi doktorum normalde hep güzel yorum yapan bi insan ama bu sefer yüzü düştü ciddi olduğunu surat ifadesinden de iyi anladım sonuçta 10 yıllık doktorum,ahh çok korkuyorum bi bilsen inşallah arkadaşın gibi olurda bende rahatlarım yoksa yaşayan ölü gibi hiçbişeyden de tat almıyorum çok üzülüyorum
Canım 2 hafta geriden geliyo ve kalp atışı normale göre az atıyo risk var dedi doktor yüzü düştü resmen belli etti surat ifadesiyle,korkulu günler geçiyorum canım pazartesi tekrar kontrolüm var ak mı kara mı belli olur
Bnm de renksiz kokusuz su gibi akintim oluyor bazen. Madeni para buyuklugunde oluyor cogunlukla. Artan hormonlarin etkisidir normal yani.
Bende de var akıntı Dr normal dedi canım ilişki yok bizde o nedenle diğer konuda bilgim yok
Benimde akıntım bitmedi nerdeyse 2 haftadır var. Şişkinlik bende de var kabızlığa bağlıyorum onu da
Bu arada cinsel iliski konusunda nasil davraniyorsunuz kizlar? Doktorum yasaklamasa da ben cekiniyorum ilk 3 ay hic yapamayacakmisim gibi geliyor :/
Sağol canım. İnternetten baktım da kalp atımı bazı yerlerde 130-150 olması lazım diyor bu haftada. Kimisi de 90-150 diyor. Gerçi doktorum güzel dedi ama kafam karıştıSana bakmak için girdim çok sevindim maşallah minigime canım gözün aydın darısı diğer arkadaşlara olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?