2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Geç döllenme olabilir de beta takibi şart işte değerin 4000 ne yakındır senin ve kese görülmesi lazım bence. Ultrason cihazı uyduruksa doktor bildiğinden sallamamıştır belki. Özel bi hastaneye git hatta mümkünse bugün hazırlan git

Ne kadarlık sata göre ?

Kızlar koyu sarı gibi açık turuncuya yakın akıntım oluyo arada normal mi
Bende de oluyor bazen normaldir bence. Çünkü akıntı dediğimiz şey bekleyince renk değiştiriyor. Dışarda da içerde de beklediğinde sarımsı turuncuya yakın oluyor. Hatta ben ilk zamanlar kahverengi mi sarı mı anlayamamıştım çok korkmuştum

Günaydın kızlar, benim midem bulancak mis gibi oluyor gün boyu, yemektede canım hicbirsey cekmiyor. Kahvaltıda iki gündür salçalı tost yedim diyet ekmekten böyle şeyler yine iyi geliyor gibi, iştahım olmasa da yemek yerken bulantim gidiyor sanki.
Son iki gündür tartiliyorum 2 kilo almışım daha ikinci ayın bitmesine bir hafta var, bugun 6+6 dayim, dikkat etmeye çalıştığım halde çok olmuş. Sizde durumlar nasıl ?

Bu arada cinsel iliski konusunda nasil davraniyorsunuz kizlar? Doktorum yasaklamasa da ben cekiniyorum ilk 3 ay hic yapamayacakmisim gibi geliyor :/
Ya canım biz de hiç o konuda yakınlaşmıyoruz eşimle. Zaten ramazan ayı eşim oruçlu olunca bayılıyor yemekten sonra benim de işime geliyor. Zaten canım hiç istemiyor arada bi kasıklarımda ağrıyor zaten. Mide bulantım korkunç. Bu durumda ilişki düşünen anneleri tebrik ediyorum alkışlıyorum o enerjiden ben de istiyorum

Ben de bur bucuk kilo aldim. Cok erken kilo almaya basladim. Ilk uc ay hi kilo almasam guzel olurdu. Onceki gebeligimdr doguma 15 kilo alarak gittim

4+6 yada 5+0 olması lazım .
Canım 2 gün geç döllenmiş olabilirsin bence endişe etme.haftanı sordum kendimden kıyaslayım diye. Ben 4+4 te 5 mm kese göründü. Ama ben tam gününde yumurtlamışım. Bence seninki de normal 2-3 gün geç döllenme olabilir için rahat olsun

Slm kizlar. Ben de dun gittim dra. Sukur kalp atışlarıni duyduk. 7 haftalik dedi dr. Insaallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza
Maşallah canım, sağlıkla büyüsün darisi başımıza , bende salı gidicem 7+2 de, doktor bu çarşamba çağırdı ama biraz bekledim belki bebek biraz daha anlaşılır diye :)

Aklinakotu seylergetirme betaya baktirdinmihic kafan rahat edecekse yaptir ikinde bir iki kat yukselmesi gerekir Allak korusun dis gebelikse ani artislar oluyo hepsini yasadigim icin 2 hafta dur baska bi dr gidebilirsin bu bebisler dogana kadar biz catlayacaz

Bencede başka doktora git canım dört hafta çok uzun bir süre hızlıca büyüyen bebikler için, arkadaşların dediği gibi geç döllenmeden dolayı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…