Geç döllenme olabilir de beta takibi şart işte değerin 4000 ne yakındır senin ve kese görülmesi lazım bence. Ultrason cihazı uyduruksa doktor bildiğinden sallamamıştır belki. Özel bi hastaneye git hatta mümkünse bugün hazırlan gitArkadaşlar günaydın... SATa göre 6+5 teyim. Dün (25 mayıs) üstten ultrasonda kese ve bebek gözükmediDoktor geç döllenme olabilir beta değerlerine göre gözükmemesi normal çok küçük dedi (21 mayıs beta: 1135) beta takibine artık gerek yok gebesin, 4 hafta sonra kalp atımı için tekrar gel dedi.. Ama Ben çok huzursuzum gece uyuyamadım.. 4 hafta bekleyemem ya boşa hayal kuruyorsam ya da dış gebelikse geç farkedersek başka doktora da mı gitsem, yine test yaptırsam baksam mı beta artmaya devam ediyor mu diye, vajinal ultrasonda gözükür mü offff düşünmekten kafam çatlayacak bir akıl verin lütfen (
Ne kadarlık sata göre ?Kızlar kan verdim tekrar beta yükselmişmi bakıcak . Bu arada alttan muayene etti doktor 4mm bi kese var dedi sat a göre küçükmüş biraz sağlıklı ilerlemeye bilir dedi beta sonucu çıksın ona göre bakalım dedi
Görüştün mü canım doktor ne dediSabah uyandığımda iç çamaşırım ıslnmıştı . Ortasında kahverengi leke vardı . Şuan hastamedeyim doktoru bekliorum
Bende de oluyor bazen normaldir bence. Çünkü akıntı dediğimiz şey bekleyince renk değiştiriyor. Dışarda da içerde de beklediğinde sarımsı turuncuya yakın oluyor. Hatta ben ilk zamanlar kahverengi mi sarı mı anlayamamıştım çok korkmuştumKızlar koyu sarı gibi açık turuncuya yakın akıntım oluyo arada normal mi
İlk zamanlar ya normal canım ben reglimi 1 hafta geçtikten sonra rahatladım. Yoksa doğrulamıyordum bile ağrılardanKizlar kasiklarimda bida malum yerde cok agrim oluyo ayakta kalinca daha cok artiyo normalmi sizce
Ya canım biz de hiç o konuda yakınlaşmıyoruz eşimle. Zaten ramazan ayı eşim oruçlu olunca bayılıyor yemekten sonra benim de işime geliyor. Zaten canım hiç istemiyor arada bi kasıklarımda ağrıyor zaten. Mide bulantım korkunç. Bu durumda ilişki düşünen anneleri tebrik ediyorum alkışlıyorum o enerjiden ben de istiyorumBu arada cinsel iliski konusunda nasil davraniyorsunuz kizlar? Doktorum yasaklamasa da ben cekiniyorum ilk 3 ay hic yapamayacakmisim gibi geliyor :/
Ben de bur bucuk kilo aldim. Cok erken kilo almaya basladim. Ilk uc ay hi kilo almasam guzel olurdu. Onceki gebeligimdr doguma 15 kilo alarak gittimGünaydın kızlar, benim midem bulancak mis gibi oluyor gün boyu, yemektede canım hicbirsey cekmiyor. Kahvaltıda iki gündür salçalı tost yedim diyet ekmekten böyle şeyler yine iyi geliyor gibi, iştahım olmasa da yemek yerken bulantim gidiyor sanki.
Son iki gündür tartiliyorum 2 kilo almışım daha ikinci ayın bitmesine bir hafta var, bugun 6+6 dayim, dikkat etmeye çalıştığım halde çok olmuş. Sizde durumlar nasıl ?
4+6 yada 5+0 olması lazım .Ne kadarlık sata göre ?
Canım 2 gün geç döllenmiş olabilirsin bence endişe etme.haftanı sordum kendimden kıyaslayım diye. Ben 4+4 te 5 mm kese göründü. Ama ben tam gününde yumurtlamışım. Bence seninki de normal 2-3 gün geç döllenme olabilir için rahat olsun4+6 yada 5+0 olması lazım .
Maşallah canım, sağlıkla büyüsün darisi başımıza , bende salı gidicem 7+2 de, doktor bu çarşamba çağırdı ama biraz bekledim belki bebek biraz daha anlaşılır diye :)Slm kizlar. Ben de dun gittim dra. Sukur kalp atışlarıni duyduk. 7 haftalik dedi dr. Insaallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza
Aklinakotu seylergetirme betaya baktirdinmihic kafan rahat edecekse yaptir ikinde bir iki kat yukselmesi gerekir Allak korusun dis gebelikse ani artislar oluyo hepsini yasadigim icin 2 hafta dur baska bi dr gidebilirsin bu bebisler dogana kadar biz catlayacazArkadaşlar günaydın... SATa göre 6+5 teyim. Dün (25 mayıs) üstten ultrasonda kese ve bebek gözükmediDoktor geç döllenme olabilir beta değerlerine göre gözükmemesi normal çok küçük dedi (21 mayıs beta: 1135) beta takibine artık gerek yok gebesin, 4 hafta sonra kalp atımı için tekrar gel dedi.. Ama Ben çok huzursuzum gece uyuyamadım.. 4 hafta bekleyemem ya boşa hayal kuruyorsam ya da dış gebelikse geç farkedersek başka doktora da mı gitsem, yine test yaptırsam baksam mı beta artmaya devam ediyor mu diye, vajinal ultrasonda gözükür mü offff düşünmekten kafam çatlayacak bir akıl verin lütfen (
Bende öyle istiyordum ama erken olduBen de bur bucuk kilo aldim. Cok erken kilo almaya basladim. Ilk uc ay hi kilo almasam guzel olurdu. Onceki gebeligimdr doguma 15 kilo alarak gittim
Bencede başka doktora git canım dört hafta çok uzun bir süre hızlıca büyüyen bebikler için, arkadaşların dediği gibi geç döllenmeden dolayı olabilirArkadaşlar günaydın... SATa göre 6+5 teyim. Dün (25 mayıs) üstten ultrasonda kese ve bebek gözükmediDoktor geç döllenme olabilir beta değerlerine göre gözükmemesi normal çok küçük dedi (21 mayıs beta: 1135) beta takibine artık gerek yok gebesin, 4 hafta sonra kalp atımı için tekrar gel dedi.. Ama Ben çok huzursuzum gece uyuyamadım.. 4 hafta bekleyemem ya boşa hayal kuruyorsam ya da dış gebelikse geç farkedersek başka doktora da mı gitsem, yine test yaptırsam baksam mı beta artmaya devam ediyor mu diye, vajinal ultrasonda gözükür mü offff düşünmekten kafam çatlayacak bir akıl verin lütfen (
korkma devamj gelmezse yerlesme kanamasidir coksa doktoruna vit hemenArkadslar simdi lavobaya gittim kahverengi akinti baslamis elim ayagim dolasti
Benim dr um da aynı şekil kesinlikle onermedigini soyledibenim doktorum da ilk üç ay gebelikte çok önemli o yüzden oruç tutmanı önermiyorum dedi. acaba başka bi doktora daha mı danışmak lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?