2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sabah uyandığımda iç çamaşırım ıslnmıştı . Ortasında kahverengi leke vardı . Şuan hastamedeyim doktoru bekliorum
Korkma canım bu leke ve ıslanmalar normal sayılıyor kırmızı olmadığı müddetçe. Tabi doktora gitmen iyi olmuş. Çıkınca haber ver bizlere de

günaydın
herkese sağlıklı gebelik diliyorum. hepimiz mutlu sona sağlıkla kavuşalım
ben bugün çalışıyorum baba oğul mışıl mışıl uyurken biz miniğimle kalktık işe geldik

dün akşam çok fazla kasık ağrım oldu resmen kıvrandırdı beni. bu hafta çok yoğundum hiç dinlenemedim sanırım onun etkisi. yattım bi süre daha devam etti dinlenince geçti şükür.

Cok ayakta durup cok yorulunca bel kasik agrisi artiyor malesef kolay gelsin miniginle sana canim

Kızlar kan verdim tekrar beta yükselmişmi bakıcak . Bu arada alttan muayene etti doktor 4mm bi kese var dedi sat a göre küçükmüş biraz sağlıklı ilerlemeye bilir dedi beta sonucu çıksın ona göre bakalım dedi

İyi düşünelim iyi olsun canım inşallah sonuçların güzel çıkacak

Ama zaten daha kaçıncı haftan ki küçük olması normal en azından kanamaya ilişkin birşey görmemiş değerinde yüksek çıkar umarım içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…