Kızlar selam 7. Haftada nihayet dra gittim:) keseyi görüp kalp atışlarını duyduk çok şükür:) drum 4. Aya kadar beslenmeni hayat tarzını değiştirme ve kilo alma dedi:) ben rahat adam benden rahat:) kan tahlili verdim. Sizlere de sormuştum, kedim var , toxoplasmadan korkuyorum die, sıkıntı olmayacağını söyledi, hatta bir kedi daha alabilirsin dedi:)
Ya kızlar ben bu sürekli hasta gibi hissetmekten çok sıkıldım . Çok hareketli biriydim ben ya. ne olur geçsin artık bu haller. Böyle hisseden bir tek ben miyim ? Uyumak hiç bana göre değil.
Doktorum da demez mi anne ilk 3 ay hep halsiz olmalı yatmalı ki toksik maddelere maruz kalmasın . 3 ay
Ya kızlar ben bu sürekli hasta gibi hissetmekten çok sıkıldım . Çok hareketli biriydim ben ya. ne olur geçsin artık bu haller. Böyle hisseden bir tek ben miyim ? Uyumak hiç bana göre değil.
Doktorum da demez mi anne ilk 3 ay hep halsiz olmalı yatmalı ki toksik maddelere maruz kalmasın . 3 ay
Canım bende de biraz halsizlik ve ıyku durumu var ama işim de çok yoğun, bebekten mi işten mi emin değilim. Benim dr umda 4. Aya kadar hayatında hiçbişiyi değiştirme dedi bugün. Hepsi ayrı şeyler söylüyo demekki
Bugün doktora gittik kontrole.rabbime şükürler olsun 5+0 da kesemizi gördük karından.7mm dedi doktor her şey yolundaymış.iki hafta sonra gelin kalp atışlarını dinleyelim dedi.rabbim hayırlısıyla o günleri de nasip etsin inşallah
Kizlar dr geldim keseyi gormustuk zaten 6+1 kalp atislarini alamadik iki kese gordum dedi kanama alanida olabilir dedi ailenizde ikiz varmi dedi kendi dr sali gicektim lekelenme baslayinca devlete gittim alttanda bakmadi igne progestan verdi bunlari kullan pazartesi gel dedi bunlara ragmen duserse yapilacak bisey yok dedi benim.normalde midem bulanirdi goguslerim hala atakta bilmiyorum dua edin bekleyip gorcez
Bugün doktora gittik kontrole.rabbime şükürler olsun 5+0 da kesemizi gördük karından.7mm dedi doktor her şey yolundaymış.iki hafta sonra gelin kalp atışlarını dinleyelim dedi.rabbim hayırlısıyla o günleri de nasip etsin inşallah
Bende bugün keseyi gördüm çok şükür 5+2 yiz bizde. Zor gösterdi kendini. Bakalım kalp atışı alcaz mı. Beta hcgm 5000 sizin kaçlarda acaba öğrenebilir miyim?
Görüştüm canım alttan bakalım deyince bu doktor da erken ama tamam bakalım dedi ve hemen keseyi gördük :) kese 5 mm, yolk kesesi de var ama kalp atışını izleyemedi daha çok küçük dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı içim ferahladı bana bu kadarı da yeter :) keseye göre sanırım 5 haftalık gibi :)
Sorduğun için sana da teşekkür ederim böyle paylaşmak iyi geliyor :)
Bende bugün keseyi gördüm çok şükür 5+2 yiz bizde. Zor gösterdi kendini. Bakalım kalp atışı alcaz mı. Beta hcgm 5000 sizin kaçlarda acaba öğrenebilir miyim?
Hayırlı olsun canım ben de ilk kez bugün gördüm keseyi 6+5 teyim ama geç döllenme gibi duruyor kese 5 mm ve doktor yaklaşık 5 haftalık dedi. Senin kese boyutu nedir acaba? Bu arada betam 21 Mayıs'ta 1135 ti bir daha ölçtürmedim tahminim şimdi max 4000-5000 civarındadır