İÇME PEK ETKI ETMIYO ZATEN SU İÇKızlarr başım ağrıyor , uyudum geçmemiş. Parol içeyim mi? İçebilirim biliyorum ama işte
Canım benim migrenim var normalde, minoset parol fln hiç kesmez beni. Buz torbasını ağrıyan yerlere koy başında. Bana iyi gelmiştiİÇME PEK ETKI ETMIYO ZATEN SU İÇ
Canım benim migrenim var normalde, minoset parol fln hiç kesmez beni. Buz torbasını ağrıyan yerlere koy başında. Bana iyi gelmişti
Canım bende de biraz halsizlik ve ıyku durumu var ama işim de çok yoğun, bebekten mi işten mi emin değilim. Benim dr umda 4. Aya kadar hayatında hiçbişiyi değiştirme dedi bugün. Hepsi ayrı şeyler söylüyo demekkiYa kızlar ben bu sürekli hasta gibi hissetmekten çok sıkıldım . Çok hareketli biriydim ben ya.ne olur geçsin artık bu haller. Böyle hisseden bir tek ben miyim ? Uyumak hiç bana göre değil.
Doktorum da demez mi anne ilk 3 ay hep halsiz olmalı yatmalı ki toksik maddelere maruz kalmasın . 3 ay
Gozunaydin canim darisi bize insallahCanım kalp atışlarını gördük çok şükür :) şimdilik herşey yolunda :)
Kızlar inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız bebeklerimizi :)
Tesekkur ederim canim..merhaba ay ne vuzel darisi bize insallah
Beta sonucu 15.740 kesenin mm söylemedi. Gunlerinden 3 gün önde görünüyor ama...Canım merhaba kese kaç mm öğrenebildin mi ? Beta sonucun ne geldi
Sabah keseyi gördük canım.. ama bana mi sordun diger arkadasa mi anlamadimNasılsın şimdi doktora gittin mi canım
Bende bugün keseyi gördüm çok şükür 5+2 yiz bizde. Zor gösterdi kendini. Bakalım kalp atışı alcaz mı. Beta hcgm 5000 sizin kaçlarda acaba öğrenebilir miyim?Bugün doktora gittik kontrole.rabbime şükürler olsun 5+0 da kesemizi gördük karından.7mm dedi doktor her şey yolundaymış.iki hafta sonra gelin kalp atışlarını dinleyelim dedi.rabbim hayırlısıyla o günleri de nasip etsin inşallah
Ne yapyin canim merak ettim görüştünmu doktorla
Geldim drdan 127 cikti bizim minigindeDoktordan çıkınca haber ver bize de canım. Bakalım senin canavar kaç atış gösterecek
Bende bugün keseyi gördüm çok şükür 5+2 yiz bizde. Zor gösterdi kendini. Bakalım kalp atışı alcaz mı. Beta hcgm 5000 sizin kaçlarda acaba öğrenebilir miyim?
Çok sevindim maşallah minige annesi allah saglikla tamamına erdirsin inşallah hepimiziCanım kalp atışlarını gördük çok şükür :) şimdilik herşey yolunda :)
Kızlar inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız bebeklerimizi :)
Maşallah maşallah minige annesiGeldim drdan 127 cikti bizim miniginde
Hamilelikte Parol icebilir canımKızlarr başım ağrıyor , uyudum geçmemiş. Parol içeyim mi? İçebilirim biliyorum ama işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?