2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım bir aylık olacağız neredeyse, 28 günlük olduk biz, yeni doğdığunda sağıp kuvöze süt götürüyordum o zamanlar 30 cc ancak çıkıyordu bir memeden, bebek eve gelince hiç sağmadım makine ile ne kadar geliyordur bilmiyorum ama hani akıyor bile damla damla atletimi falan bile ıslatıyor, 3 saat ilk hastaneden geldiğimiz zamanlarda uyurdu ama şimdi asla 3 saat uyumaz neredeyse saat başı meme istiyor

Hep mememde kalabilir oyle yaşayabilirim kızımla :)) ama doymuyor sanıyorum hırçınlaşıyor meme vermeyince, verince de meme ağzında ağzı açık uyuya kalıyor :)) dün akşam da emzirdim 5 dk bekledim sonra gazını çıkardım altını- kıyafetlerini değiştirdim saat 1 e geliyor yatacağız artık karnı tok altı üzeri temiz oh rahat diye düşünürken, başladı ağlamaya ama bas bağırıyor sıpa kucağımda boynumda yanağımda falan meme arıyor bulamayınca hırçınlaşıyor sütümün yetmediği geliyor aklıma ama maşallah var yani akıyor bi de galiba ben şeyi bilmiyorum ortalama bir aylık bebek bir öğünde kaç cc sütle doyar

Canım ben 2.gününden beri takıyorum aksime beni çok rahatlatti

Insallah olur..bende.dun ve bugun bikac ufak hareket oldu ama.sanci diyemem yani :) artik yarin acilma filan yoksa. Bir porsiyon narkoz isticem yetti gari
:))) ben de cuma gidicem kontrole ama pazarlık yapmaya gidiyoruz resmen cumartesi pazar hangisi uygunsa beklemesin artık demek için adaçayı da bi işe yaramadı çünkü

Allah anali babali buyutsun canim.

:))) ben de cuma gidicem kontrole ama pazarlık yapmaya gidiyoruz resmen cumartesi pazar hangisi uygunsa beklemesin artık demek için adaçayı da bi işe yaramadı çünkü
Ben gecen hafta pazarlik yapmaya calistim dinlemedi bile beni..insallah bu hafta daha beklemek istiyorum.anlasiriz

Canim bebekler ilk gunler pek biseyin farkinda olmuyorlar. Zaman gectikce anne karninda olmadiklarini farkedip huzursuzlasiyorlar ve surekli annelerini istiyorlar. Memede emerek sakinlesiyorlar, annelerine yakin oluyorlar. Emzirirken diger gogsunden sut akiyorsa, bebek yutkunuyorsa, 10-20 dk arasi aktif emiyorsa( yutkunma sesi geliyosa, cenesinide kontrol et) doyuyordur, sadece seni istedigi icin mizmizlaniyordur. Birde bebeklerin buyume ataklari olur haftalarina gore, o donemler normalinden daha cok sut isterler.

Kızlar 19.haftamdan beri idrar yollarımla ugrasıyorum. İçmedigim antibiyotik kalmadı artık dayanamıyorum. Bol su içince ağrımın arttıgını farkettim artık onuda bıraktım. Napıcam ben

Benimki de ilk Doğumda 15 günlük kontrolden sonra rahmin toparlanmış artık tak demişti canım, ama aşırı sıcaktı ben kullanamadım, bu sefer takıcam inş 2 hafta sonra
Gunaydin kizlar bugun de dogurmadim doktora gdyorum ne dyecek bakalim
Güzel haberlerini bekliyoruz inşş
Canım ben 2.gününden beri takıyorum aksime beni çok rahatlatti
Canım dün bi takayım dedim, 3. Günümdü. çok sıkı da deil ama karnım çok ağrıdı onla mı alakalı bilmşyorum.. neyse doktorumu dinledim bide rahim yukarı çıkmazsa diye endişelenip çıkardım. Sende ağrı yaptı mı hiç?
Bana 15 gun once bakmisti yoktu canim.bugun tekrar bakicak
hadi bakalım. İnş bu iş bgn olur hayırlısıyla

Gunaydinn kizlar ❤❤ B bence91 edosko @Ytmz firuzeew kizlar en kisa zamanda saglicakla gelsin insalla bebisleriniz ❤ dun cok yogundun giremedim. Dun kizimi eve getirdik sukurler olsun ❤❤ mamaya alistigi icin memede zorlanip sinirleniyor ben cis olayini merak efiyorum dun 1kere tam altini temizlerken cis yapti 1 jerede kaka yapmis. Cis yaptigini naasil anlariz malum bez emiyor. Bide jac kere olmali ? Bana doymuyo gibu gelio mamada almadim su an tek gogsumden sadece 10cc cikiyor sagdigimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…