- 19 Mayıs 2018
- 133
- 112
- 103
Canım su içmeyi kesme sakın sık idrara çıktıkça idrar yolun sürekli yıkanmış oluyo az çıktıkça tuvalet aralığın kısaldıkça mikroplar daha da çoğalır bol suya devam et sen bide ağrı belinde mi kasığında mı oluyoKızlar 19.haftamdan beri idrar yollarımla ugrasıyorum. İçmedigim antibiyotik kalmadı artık dayanamıyorum. Bol su içince ağrımın arttıgını farkettim artık onuda bıraktım. Napıcam ben
Biraz durunca şeffaf akıntı sarımsı oluyo hemen zaten o yüzden sümüksü ise nişan olabilir ama son zamanlar akıntı da çok oluyobende şeffaf akıntı vardı zaten son zamanlarda arttı
şuan ki sarı sümüksü ama kanlı deil o yüzden nişan mı emin olamıyorum
maşallah maşallah süt emdıkce cogalır zaten Daha çok küçük oldukları için bizim kokumuzu istiyorlar Hatta kızım bazen 2saate yakı emiyor benden emecegnı bıldıgı ıcın kv yı cagırıryoruz ıkı pışpış yapıyor dalıyor ama mesela cagırdık gece 1di busefer uyumadı aglamaya basladı bana gelınce öyle bır sustu kı eşim de görunce mest oluyor:) ruhsal doyuma da ıhtıyacları var dun cocuk dr.umzla görüştük gecıcı bır sey her istediginde emzir ama uyku duzenı olunca daha da rahat edersın dedı gece gündüz ayrımını yapabildk kızıma Sabahları ben kahvaltı yaparken uyuyor sonra uyanıyor öğleden sonra tekrar dalıyor Arada memeye uyanıyor gece 11e dogru uyanıp 1,2 gb uyuyor sabah 10gb kalkıyoruz mide kapasiteleri de Bildiğim kadarıyla bebege göre değişiyor canım kımı 80 kımı 140flnmıs.Hep mememde kalabilir oyle yaşayabilirim kızımla :)) ama doymuyor sanıyorum hırçınlaşıyor meme vermeyince, verince de meme ağzında ağzı açık uyuya kalıyor :)) dün akşam da emzirdim 5 dk bekledim sonra gazını çıkardım altını- kıyafetlerini değiştirdim saat 1 e geliyor yatacağız artık karnı tok altı üzeri temiz oh rahat diye düşünürken, başladı ağlamaya ama bas bağırıyor sıpa kucağımda boynumda yanağımda falan meme arıyor bulamayınca hırçınlaşıyor sütümün yetmediği geliyor aklıma ama maşallah var yani akıyor bi de galiba ben şeyi bilmiyorum ortalama bir aylık bebek bir öğünde kaç cc sütle doyar
Allah kolaylık versin canım çok rahat güzel bir doğum olsun inşallah
Hadi hayirlisi canim. Saglikla kavusun..
rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin canim rabbim yarfimcin olsun
edosko Nilufer_3457 ve @depresif polyanna hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
gözünaydın canım maşllahbebişine de sana dainşallah gazını da çıkarırsın hemen rahatça haberdar et bızlerı❤
Kizlar hepinize teşekkür ederim
Canım gözün aydin. Sağlıkla büyüt miniğiniKizlar hepinize teşekkür ederim
Gece agri kesici sayesinde daha rahattim gazimida cikardim bugun cikabilirim eve insallah
Canım ben 2.gününden beri takıyorum aksime beni çok rahatlatti
Kızlar 19.haftamdan beri idrar yollarımla ugrasıyorum. İçmedigim antibiyotik kalmadı artık dayanamıyorum. Bol su içince ağrımın arttıgını farkettim artık onuda bıraktım. Napıcam ben
kizlar simdi ciktim bebegim iyi cok sukur 3.200 gr yalniz suyu azalmis alttan muayene etti cok agridi doguruyom sandimHadi bakalim ne dicek meraktayim
Simdi uyandim bende hazirlanip gidicem
Alttan muayene ettiyse bu akşam başlar canım doğumun. Yürüyüş yapmaya çalış hadi inşallah hayırla doğurursunkizlar simdi ciktim bebegim iyi cok sukur 3.200 gr yalniz suyu azalmis alttan muayene etti cok agridi doguruyom sandim2 cm aciklik var 4 cm olsa suni vericek dogumu baslatacakti doktorum cmt tekrar gdcem nst ve ultrasyonla bakicak olmazsa pzt suni verip dogumu baslaticak artik benden haberler boyle
Ne guzel senin acilman varmi .. o da bisey canim..sancin oluyormu...bana her halukarda suni sanci vericek..muayenem cok.kolay geciyo normal doguma cok uygun diyor ama..iste gelisme yok..napcamkizlar simdi ciktim bebegim iyi cok sukur 3.200 gr yalniz suyu azalmis alttan muayene etti cok agridi doguruyom sandim2 cm aciklik var 4 cm olsa suni vericek dogumu baslatacakti doktorum cmt tekrar gdcem nst ve ultrasyonla bakicak olmazsa pzt suni verip dogumu baslaticak artik benden haberler boyle
2 günde normal sancım başlar belki dite düşünmüyosan bi işin hazırlığın felan yoksa ha yarın ha pazartesi.diğer türlüde vakit gecmez şimdi:))))))Kizlar bende geldim..benim acilmam yokmus.nstde ufak sancim cikti...
Ptesi icin 8 de yatis kagidimi verdi orda olucam.suni sanci verip dogumu baslaticakmis.. (ptesiye kadar dogmazsa)
Drun hesabina gore bugun 40+1 im...
Ben mirmir ettim.istersen yarin gel bekleyemem dersen dedi..ayni islemi.yarin yapalim dedi...kafam cok karisti... ne yapsam..bugunde alttan muayene aldim.bastirdi filan acaba sancilara etkisi olurmu.. 2 gundur aksamlarida ufakta olsa agrim oluyo..cok kararsiz kaldim ya.yarin mi.ptesimi
Bu arada bebisim 3400 cikti 49 cm
hadi gözün aydın canım. Ya doymadığını düşünüyosan bence mamayla destekle, ben ilkinde de 15 gün vermiştim. Bunda da 2 gün verdim. Hem doydu idrarı arttı, hem de o ara benim sütüm birikti. Bgn hiç vermedim mesela. Ama verirsen avent antikolik biberonu tavsiye ederim, tek delikli ve çekmesi zor oyüzden bebek anne memesini hiç bırakmıyorGunaydinn kizlar ❤❤ @bence91edosko @Ytmz firuzeew kizlar en kisa zamanda saglicakla gelsin insalla bebisleriniz ❤ dun cok yogundun giremedim. Dun kizimi eve getirdik sukurler olsun ❤❤ mamaya alistigi icin memede zorlanip sinirleniyor ben cis olayini merak efiyorum dun 1kere tam altini temizlerken cis yapti 1 jerede kaka yapmis. Cis yaptigini naasil anlariz malum bez emiyor. Bide jac kere olmali ? Bana doymuyo gibu gelio mamada almadim su an tek gogsumden sadece 10cc cikiyor sagdigimda
Cnim yarin için doğum planlandı.Ben çok korkuyirum özel doktoruma göre 25ocak olarak sezar.tarihi verildi.1subat doğum gözüküyor ve iki hafta erken olacak demek buda beni çok korkutuyor bebek kucuk mu diye düşünmekten kafa kalmadı.diğer şekilde şekerim var riske etmek istemiyirum.yarin özel doktoruma göre 38+1oluyirumCANIM AZRAMM nasılsın pasan ile doğum oldumu
kaç haftalık olacaksın cnim? sağlıkla al kucağınaMerhaba arkadaşlar ben okuyan ama yazmayan tayfadanm.Bebeklerine kavusanlsra gözün aydın diyorum.Ben de cuma 11 de sezeryan olacağım inşallah ancak büyük oğlum 1 haftadır hasta onunla uğraşmaktan hastalığı bana geçti.Genzim yanyor ve kulaklarım ağrıyr ne yapsam bilmiyorum onerisi olan var mı ?
insallah canim bende onu sorucaktim kahverengi leke gelmeye basladi normal miAlttan muayene ettiyse bu akşam başlar canım doğumun. Yürüyüş yapmaya çalış hadi inşallah hayırla doğurursun
Hoşbulduk teyzesi teşekkğr ederiz Alyalarımıza kavuştuk çok şükürkızımın adaşı hoşgeldii:) Gözünaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?