2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar 19.haftamdan beri idrar yollarımla ugrasıyorum. İçmedigim antibiyotik kalmadı artık dayanamıyorum. Bol su içince ağrımın arttıgını farkettim artık onuda bıraktım. Napıcam ben
Canım su içmeyi kesme sakın sık idrara çıktıkça idrar yolun sürekli yıkanmış oluyo az çıktıkça tuvalet aralığın kısaldıkça mikroplar daha da çoğalır bol suya devam et sen bide ağrı belinde mi kasığında mı oluyo

bende şeffaf akıntı vardı zaten son zamanlarda arttı

şuan ki sarı sümüksü ama kanlı deil o yüzden nişan mı emin olamıyorum
Biraz durunca şeffaf akıntı sarımsı oluyo hemen zaten o yüzden sümüksü ise nişan olabilir ama son zamanlar akıntı da çok oluyo

maşallah maşallah süt emdıkce cogalır zaten Daha çok küçük oldukları için bizim kokumuzu istiyorlar Hatta kızım bazen 2saate yakı emiyor benden emecegnı bıldıgı ıcın kv yı cagırıryoruz ıkı pışpış yapıyor dalıyor ama mesela cagırdık gece 1di busefer uyumadı aglamaya basladı bana gelınce öyle bır sustu kı eşim de görunce mest oluyor:) ruhsal doyuma da ıhtıyacları var dun cocuk dr.umzla görüştük gecıcı bır sey her istediginde emzir ama uyku duzenı olunca daha da rahat edersın dedı gece gündüz ayrımını yapabildk kızıma Sabahları ben kahvaltı yaparken uyuyor sonra uyanıyor öğleden sonra tekrar dalıyor Arada memeye uyanıyor gece 11e dogru uyanıp 1,2 gb uyuyor sabah 10gb kalkıyoruz mide kapasiteleri de Bildiğim kadarıyla bebege göre değişiyor canım kımı 80 kımı 140flnmıs.

Allah kolaylık versin canım çok rahat güzel bir doğum olsun inşallah

Hadi hayirlisi canim. Saglikla kavusun..

rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin canim rabbim yarfimcin olsun

gözünaydın canım maşllahbebişine de sana dainşallah gazını da çıkarırsın hemen rahatça haberdar et bızlerı❤

Nilufer_3457 geçmiş olsun bebeğinle ilk gecen inşallah iyileşir hemencecik eve dönersiniz.
Kizlar hepinize teşekkür ederim
Gece agri kesici sayesinde daha rahattim gazimida cikardim bugun cikabilirim eve insallah

Sezeryan sonrası nasıl bir korse kullanmalıyım bilen var mi. Şu cirtli olanlardan mi yoksa kancalı olanlardan mi. Owni diye bi marka gördüm cirtli bir de waist training lohusa korsesi var kancalı ama net yorum bulamadım. Hangisi daha iyi olur ki. Göbeğim çok rahatsız ediyor beni yatamıyorum. Sallantı hissi var surekli

Kızlar 19.haftamdan beri idrar yollarımla ugrasıyorum. İçmedigim antibiyotik kalmadı artık dayanamıyorum. Bol su içince ağrımın arttıgını farkettim artık onuda bıraktım. Napıcam ben

İç çamaşırını beyaz ve pamuklu kullan 90 derecede yıka de günlük ped kesinlikle kullanma 28.haftada başlamıştı benim de 3 defa antibiyotik kullandım akıntım da çoktu ona fitil verdi ve sonrasında geçti şükür . Günlük 3 lt su içiyorum hala daha olmasın diye

edosko @Ytmz kontrolden çıkınca yazın ben de merak ettim doktorların ne söyleyeceğini

Hadi bakalim ne dicek meraktayim
Simdi uyandim bende hazirlanip gidicem
kizlar simdi ciktim bebegim iyi cok sukur 3.200 gr yalniz suyu azalmis alttan muayene etti cok agridi doguruyom sandim 2 cm aciklik var 4 cm olsa suni vericek dogumu baslatacakti doktorum cmt tekrar gdcem nst ve ultrasyonla bakicak olmazsa pzt suni verip dogumu baslaticak artik benden haberler boyle

Alttan muayene ettiyse bu akşam başlar canım doğumun. Yürüyüş yapmaya çalış hadi inşallah hayırla doğurursun

Kizlar bende geldim..benim acilmam yokmus.nstde ufak sancim cikti...
Ptesi icin 8 de yatis kagidimi verdi orda olucam.suni sanci verip dogumu baslaticakmis.. (ptesiye kadar dogmazsa)
Drun hesabina gore bugun 40+1 im...
Ben mirmir ettim.istersen yarin gel bekleyemem dersen dedi..ayni islemi.yarin yapalim dedi...kafam cok karisti... ne yapsam..bugunde alttan muayene aldim.bastirdi filan acaba sancilara etkisi olurmu.. 2 gundur aksamlarida ufakta olsa agrim oluyo..cok kararsiz kaldim ya.yarin mi.ptesimi
Bu arada bebisim 3400 cikti 49 cm

Ne guzel senin acilman varmi .. o da bisey canim..sancin oluyormu...bana her halukarda suni sanci vericek..muayenem cok.kolay geciyo normal doguma cok uygun diyor ama..iste gelisme yok..napcam

2 günde normal sancım başlar belki dite düşünmüyosan bi işin hazırlığın felan yoksa ha yarın ha pazartesi.diğer türlüde vakit gecmez şimdi:))))))

hadi gözün aydın canım. Ya doymadığını düşünüyosan bence mamayla destekle, ben ilkinde de 15 gün vermiştim. Bunda da 2 gün verdim. Hem doydu idrarı arttı, hem de o ara benim sütüm birikti. Bgn hiç vermedim mesela. Ama verirsen avent antikolik biberonu tavsiye ederim, tek delikli ve çekmesi zor oyüzden bebek anne memesini hiç bırakmıyor

CANIM AZRAMM nasılsın pasan ile doğum oldumu
Cnim yarin için doğum planlandı.Ben çok korkuyirum özel doktoruma göre 25ocak olarak sezar.tarihi verildi.1subat doğum gözüküyor ve iki hafta erken olacak demek buda beni çok korkutuyor bebek kucuk mu diye düşünmekten kafa kalmadı.diğer şekilde şekerim var riske etmek istemiyirum.yarin özel doktoruma göre 38+1oluyirum

kaç haftalık olacaksın cnim? sağlıkla al kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…