Ne guzel senin acilman varmi .. o da bisey canim..sancin oluyormu...bana her halukarda suni sanci vericek..muayenem cok.kolay geciyo normal doguma cok uygun diyor ama..iste gelisme yok..napcam
acilmam 2 cm sancim olmadi ama cok hafif var sanki bilemeiyorum ki alttan muayene etti onun agrisi mi secemedim cok agridi cunki sen naptin bende kahverengi leke gelmeye basladi
Ya bilmiyorumki... ongorebilecegim bisey olsa keske aslinda korkuyorum.korktukca erteleyesim geliyor :))
Ama bir an evvelde sonuclansin diyorum...
Ne diyorum bende bilmiyorum uhuhuhuhu
acilmam 2 cm sancim olmadi ama cok hafif var sanki bilemeiyorum ki alttan muayene etti onun agrisi mi secemedim cok agridi cunki sen naptin bende kahverengi leke gelmeye basladi
Benimki de ilk Doğumda 15 günlük kontrolden sonra rahmin toparlanmış artık tak demişti canım, ama aşırı sıcaktı ben kullanamadım, bu sefer takıcam inş 2 hafta sonra
Güzel haberlerini bekliyoruz inşş
Canım dün bi takayım dedim, 3. Günümdü. çok sıkı da deil ama karnım çok ağrıdı onla mı alakalı bilmşyorum.. neyse doktorumu dinledim bide rahim yukarı çıkmazsa diye endişelenip çıkardım. Sende ağrı yaptı mı hiç?
hadi bakalım. İnş bu iş bgn olur hayırlısıyla
Canım ben çok sert sıkan bisey takmıyorum ondan da var ama çok sıkı rahatsız ediyo yün korse aldım diğerlerine nazaran daha rahat wc fln girerken çok rabat yukarı toplayip indiriyorum hiç korse varmış gibi değil üstünden biraz geçsin evdeki öteki daha sıkı olana geçicem inşallah
Canım çok sıkı bi korse kullanıyorssn olması muhtemel ben yün korse kullanıyorum hiç yok gibi çok rahat yine toplu tutuyor komple salinmasindansa bunla basladim sonra daha sıkı olanlara geçiş yapicam
Annem dedi bana da ben sana alicam onla çok rahat edeceksin evdeki çok sıkıydi oda 3. Kardeşim sez olmuştu ordan biliyor , gitmis almış yün korse diye geçiyor wc giderken vs çok rahat hiç çıkarmıyorum gece yatarken fln hep üstümde
Kizlar bende geldim..benim acilmam yokmus.nstde ufak sancim cikti...
Ptesi icin 8 de yatis kagidimi verdi orda olucam.suni sanci verip dogumu baslaticakmis.. (ptesiye kadar dogmazsa)
Drun hesabina gore bugun 40+1 im...
Ben mirmir ettim.istersen yarin gel bekleyemem dersen dedi..ayni islemi.yarin yapalim dedi...kafam cok karisti... ne yapsam..bugunde alttan muayene aldim.bastirdi filan acaba sancilara etkisi olurmu.. 2 gundur aksamlarida ufakta olsa agrim oluyo..cok kararsiz kaldim ya.yarin mi.ptesimi
Bu arada bebisim 3400 cikti 49 cm
edosko
canım karar sana ait ama ben pazartesiyi bekle derim. Hiç belli olmaz yarın bile başlayabilir. Biliyorum sabrın kalmadi ama ha cuma ha pazartesi. Bence pazartesiye kadar gelir bak görürsün
Gunaydinn kizlar ❤❤ Bbence91edosko@Ytmzfiruzeew
kizlar en kisa zamanda saglicakla gelsin insalla bebisleriniz ❤ dun cok yogundun giremedim. Dun kizimi eve getirdik sukurler olsun ❤❤ mamaya alistigi icin memede zorlanip sinirleniyor ben cis olayini merak efiyorum dun 1kere tam altini temizlerken cis yapti 1 jerede kaka yapmis. Cis yaptigini naasil anlariz malum bez emiyor. Bide jac kere olmali ? Bana doymuyo gibu gelio mamada almadim su an tek gogsumden sadece 10cc cikiyor sagdigimda
Amiiin insallah gecmis olsun cok sukur eve getirmissiniz tecrubem yok ama emdikce gelir diyordu herkes artar bence sutun stres yapma. Hangi marka bez aldiniz bilmiyorm Biz prima aldik onda mavi cizgi vardi islaninca beliriyor cis yaptigini ordan kontrol edebiliyormussun altini bile acmadan, deneyemedik tabi daha
Epiduralle normal doğum yapanlar acaba memnun mu artıları eksileri ne acaba çok kafam karışık doktorum şiddetle öneriyo ama gece anestezi gelmez epidural istiyosan sabah gelirsin suni veririz diyo zamanını beklemeden suni ile doğurmaya değer mi
Canım pazartesi günü sezeryanla doğum yaptım 2. Bebeğim ilkinde genel olmuştum . Bunda epidural olalım dedim ama demeseydim 3 kerr gidrdiler epidural daha kalın bi iğne gibi ilaç gitmedi uyuşmadım canım çok acıdı . En son spinal yaptılar onun ipnesi daha inci ve acısı az gibiydi tamamen uyuşturan bişi onu normal doğumda kullanamıyorlar sanırım .
Kizlar bende geldim..benim acilmam yokmus.nstde ufak sancim cikti...
Ptesi icin 8 de yatis kagidimi verdi orda olucam.suni sanci verip dogumu baslaticakmis.. (ptesiye kadar dogmazsa)
Drun hesabina gore bugun 40+1 im...
Ben mirmir ettim.istersen yarin gel bekleyemem dersen dedi..ayni islemi.yarin yapalim dedi...kafam cok karisti... ne yapsam..bugunde alttan muayene aldim.bastirdi filan acaba sancilara etkisi olurmu.. 2 gundur aksamlarida ufakta olsa agrim oluyo..cok kararsiz kaldim ya.yarin mi.ptesimi
Bu arada bebisim 3400 cikti 49 cm
Gecmis olsun canm, Keske bana yarin gel dese doktorum :)) bence 40 tamamlandigi icin kilosu boyu filan da iyi yarin da gidebilirsin 2-3 gun daha beklemek bana risk gibi geliyor. Zaten yine ayni islemi deniycek farkli bisey yapmiycak bekleyince de
kizlar simdi ciktim bebegim iyi cok sukur 3.200 gr yalniz suyu azalmis alttan muayene etti cok agridi doguruyom sandim 2 cm aciklik var 4 cm olsa suni vericek dogumu baslatacakti doktorum cmt tekrar gdcem nst ve ultrasyonla bakicak olmazsa pzt suni verip dogumu baslaticak artik benden haberler boyle