2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ne guzel senin acilman varmi .. o da bisey canim..sancin oluyormu...bana her halukarda suni sanci vericek..muayenem cok.kolay geciyo normal doguma cok uygun diyor ama..iste gelisme yok..napcam
acilmam 2 cm sancim olmadi ama cok hafif var sanki bilemeiyorum ki alttan muayene etti onun agrisi mi secemedim cok agridi cunki sen naptin bende kahverengi leke gelmeye basladi

2 günde normal sancım başlar belki dite düşünmüyosan bi işin hazırlığın felan yoksa ha yarın ha pazartesi.diğer türlüde vakit gecmez şimdi:))))))
Ya bilmiyorumki... ongorebilecegim bisey olsa keske aslinda korkuyorum.korktukca erteleyesim geliyor :))
Ama bir an evvelde sonuclansin diyorum...
Ne diyorum bende bilmiyorum uhuhuhuhu

acilmam 2 cm sancim olmadi ama cok hafif var sanki bilemeiyorum ki alttan muayene etti onun agrisi mi secemedim cok agridi cunki sen naptin bende kahverengi leke gelmeye basladi
Eve geldim yemek yedim simdi..henuz agri yok lekeye bakmadim henuz :)
Ama hastende girmistim leke yoktu.
Sende muayeneden sonrami geldi hemen.yenimi gelmeye basladi.

Normal canım alttan muayene ile uyarmış doktorun. Inşallah bugün yarın doğum haberini alırız. Yürüyüş yap ilik bir banyo.
Evet uyarim bebegini demisti zaten canim amin insallah yuruyus yapiyorum banyomu insallah hastaneye gitmeden evvel de yapacagim
Eve geldim yemek yedim simdi..henuz agri yok lekeye bakmadim henuz :)
Ama hastende girmistim leke yoktu.
Sende muayeneden sonrami geldi hemen.yenimi gelmeye basladi.
bende agrida var leke muayeneden sonra geldi kuzum

Canım ben çok sert sıkan bisey takmıyorum ondan da var ama çok sıkı rahatsız ediyo yün korse aldım diğerlerine nazaran daha rahat wc fln girerken çok rabat yukarı toplayip indiriyorum hiç korse varmış gibi değil üstünden biraz geçsin evdeki öteki daha sıkı olana geçicem inşallah

Benim takmamla gaz oluşması bir oldu nedense Takmak istiyorum ama takmaya korkuyorum artık
Canım çok sıkı bi korse kullanıyorssn olması muhtemel ben yün korse kullanıyorum hiç yok gibi çok rahat yine toplu tutuyor komple salinmasindansa bunla basladim sonra daha sıkı olanlara geçiş yapicam

bence ona son bi şans daha ver bekle

edosko canım karar sana ait ama ben pazartesiyi bekle derim. Hiç belli olmaz yarın bile başlayabilir. Biliyorum sabrın kalmadi ama ha cuma ha pazartesi. Bence pazartesiye kadar gelir bak görürsün

Amiiin insallah gecmis olsun cok sukur eve getirmissiniz tecrubem yok ama emdikce gelir diyordu herkes artar bence sutun stres yapma. Hangi marka bez aldiniz bilmiyorm Biz prima aldik onda mavi cizgi vardi islaninca beliriyor cis yaptigini ordan kontrol edebiliyormussun altini bile acmadan, deneyemedik tabi daha

Canım pazartesi günü sezeryanla doğum yaptım 2. Bebeğim ilkinde genel olmuştum . Bunda epidural olalım dedim ama demeseydim 3 kerr gidrdiler epidural daha kalın bi iğne gibi ilaç gitmedi uyuşmadım canım çok acıdı . En son spinal yaptılar onun ipnesi daha inci ve acısı az gibiydi tamamen uyuşturan bişi onu normal doğumda kullanamıyorlar sanırım .

Gecmis olsun canm, Keske bana yarin gel dese doktorum :)) bence 40 tamamlandigi icin kilosu boyu filan da iyi yarin da gidebilirsin 2-3 gun daha beklemek bana risk gibi geliyor. Zaten yine ayni islemi deniycek farkli bisey yapmiycak bekleyince de

Hadi insallah pazartesiye kalmadan kendisi gelmeye karar verir bebisin hayirlisi olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…